Vodiči

ZabaSearch: Kako pronaći ljude pomoću ovog alata

U užarenoj eri poslovanja i razvoja strateškog upravljanja, ZabaSearch služi kao osnovni alat koji može pomoći u provjeri potencijalnog kupca. Adrese, imena, telefonski broj, pa čak i veze do profila potencijalnog klijenta dostupne su na ovoj web stranici. Može se koristiti i za mrežnu i izvanmrežnu provjeru i kvalifikaciju potencijalnih klijenata. Dok se koristi, stvari idu malo brže od nekoliko drugih alata dostupnih na mreži. A uključena preciznost olakšava pronalaženje točnog podudaranja u trenu.

Pa, ZabaSearch je možda čak i objavio vaše podatke na mreži pa ih možete ukloniti ako ne želite da budu javno dostupni. Prije toga, svi podaci na web mjestu prikupljaju se iz različitih izvora koji uključuju bijele i žute stranice, marketinške brošure i društvene web stranice. Iako obično ima potpunu evidenciju gotovo svake osobe, u njoj se nalazi samo potreban materijal. Nijedna povjerljiva ili ne-privatna informacija nije dostupna ako je već postavljena kao privatna.

Također pogledajte: Kako skinuti Facebook fotografije sa svog profila

Kako pronaći ljude pomoću ovog alata?

Postoje različiti načini putem kojih se na ovoj stranici mogu pretraživati ​​ljudi, adrese i drugi podaci. Unos imena ili telefonskog broja mogao bi donijeti željeni rezultat.

Pretraživanje imena: Ako vam je poznato ime osobe koju tražite, unesite ga u tekstualni okvir ispod naslova „Ljudi pretražuju po imenu“. Unesite cjelovito ime, prvo, srednje (ako postoji) i posljednje. A ako uopće znate u kojem bi se stanju ta osoba nalazila, odaberite je s padajućeg izbornika pored okvira za tekst imena. Inače, samo neka bude na "Svih 50 država".

Pretraživanje telefonskog broja: Ako niste previše svjesni imena osobe koju tražite, a umjesto toga imate telefonski broj, onda bi to i bilo dovoljno. Stavite to u tekstni okvir odmah ispod "Pretraživanje po telefonskom broju" i prikazat će se rezultati podudaranja. Pa, to je dovoljno dobro za pronalaženje anonimnog pozivatelja koji bi se mogao pojaviti kao propušteni potencijalni potencijalni klijent. Pretraživanje telefonskog broja nalazi se na početnoj stranici, kao i na kartici "Obrnuto traženje telefona".

Napredno pretraživanje: Ponekad postoje neka uobičajena imena koja pri pretraživanju daju više rezultata. U toj situaciji koristite alat "ZabaSearch Advanced" da biste postigli precizan rezultat. Sve što trebate je ime, prezime i prezime, grad ili mjesto i država u kojoj bi ta osoba bila. To bi zasigurno rezultiralo rezultatima na gotovo točno podudaranje.

Filteri: Na web mjestu je dostupno nekoliko filtara koji bi vam mogli dobro doći. Prvo je za srednje inicijale. Ako nemate takvih podataka na raspolaganju, možete dopustiti da to bude „Svi M.I.“. Sljedeći je gradski filtar, odakle možete odabrati grad u kojem bi mogla biti pretražena osoba. I posljednji je dobni filtar. Ako znate starosnu skupinu osobe koja se pretražuje, možete odabrati s padajućeg izbornika, u suprotnom možete je pustiti da ostane na "All Ages".

Uklanjanje osobnih podataka: Ako ZabaSearch sadrži vaše osobne podatke, a vi ne želite da se oni prikazuju, možete jednostavno poslati obrazac „Odjava“ dostupan na jednom od povezanih web mjesta i poslati ga. Iako napominjemo da bi ZabaSearch sigurno uklonio vaše podatke, ali resursi putem kojih su ih dobili, oni će ostati nepromijenjeni. A da biste uklonili zapis s tih web lokacija, morat ćete ih kontaktirati, ako to ne želite da se prikazuje na mreži.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found