Vodiči

Kako ukloniti skice na Instagramu

Nije nepoznata činjenica da puno napora ide u jednu objavu na Instagramu. Ova popularna aplikacija za društvene mreže daje vam mogućnost izrade fotografija koje ste uredili. Na taj način sprema se sav vaš naporan rad. Ovdje smo ovdje razgovarali o tome kako spremiti, pristupiti i ukloniti skice na Instagramu.

Također pogledajte: Kako promijeniti korisničko ime na Instagramu

Kako spremiti skice

Instagram-ova značajka skice korisna je opcija za spremanje uređenih slika na jednom mjestu. Bilo koji medij možete uređivati ​​i spremati ili dalje uređivati ​​u budućnosti.

 • Nakon što pokrenete aplikaciju i prijeđete na opciju objave fotografije, odaberite medij koji želite prenijeti.
 • Nakon što napravite potrebne promjene u postu, možete izaći iz uređivača s opcijom "spremi skicu" ili odbaci. Ako odaberete bivšu opciju, mediji će se spremiti izravno u galeriju skica sa svim uređivanjima.

Ovdje valja napomenuti da će aplikacija spremiti samo skicu posta koji je uređen. Ako ne uredite svoju sliku, opcija "spremi skicu" neće se pojaviti.

Ali što učiniti u slučaju da vaša galerija skica postane suvišna ili jednostavno želite izbrisati neke postove? Evo vodiča kako ukloniti skice na Instagramu.

Kako pristupiti skicama

 • Nakon što pokrenete aplikaciju, kliknite opciju objavljivanja fotografije.
 • Naći ćete da su vaši bibliotečki mediji podijeljeni u odjeljke pod nazivom "Sve fotografije" i "Skice".
 • Prve četiri fotografije u galeriji nacrta mogu se izravno vidjeti. Cijeloj galeriji možete pristupiti klikom na opciju "upravljanje" u desnom uglu.

Kako ukloniti skice na Instagramu

Od ažuriranja 2016. godine, opcija izrade često se koristi među Instagrammerima. Ova značajka izrade daje vam prednost spremanja uređenog ili naslovnog medija. Ovaj medij možete čuvati kao skice koliko god želite. Ali galerija nacrta nije stalna zbirka slika. U bilo kojem trenutku možete izbrisati bilo koju ili sve slike spremljene kao skice. Slijedite korake u nastavku za uklanjanje skica na Instagramu.

Skice možete ukloniti na Instagramu putem opcije "upravljanje" skicama. Nakon što otvorite galeriju skica u aplikaciji, imat ćete pristup svim spremljenim postovima. Možete dodirnuti gumb "uredi" u desnom kutu. Ovim korakom dobit ćete opciju ručnog odabira postova koje želite izbrisati. Nakon odabira medija koji želite ukloniti, kliknite gumb "odbaci postove" na donjem kraju.

 1. Otvorite svoju Instagram aplikaciju.
 2. Kliknite ikonu kamere na dnu zaslona.
 3. Zatim kliknite na ‘Biblioteka’.
 4. Odaberite opciju "Upravljanje" koja je dostupna s desne strane vaših skica.
 5. Kliknite "Uredi"
 6. Odaberite skicu / skice koje želite odbaciti i kliknite opciju ‘Odbaci poruke’.
 7. Vaš neželjeni nacrt sada je uspješno izbrisan iz spremljenih skica na vašem Instagramu.

Također pogledajte: Kako koristiti manje podataka na Instagramu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found