Vodiči

Kako pratiti vaš nestali iPhone / iPad / iPod Touch pomoću programa Find My iPhone

Što možete učiniti ako ste upravo izgubili iPhone / iPad / iPod Touch? Možete li što učiniti? Može biti da ste zadnji put zaboravili gdje ste ga stavili ili još gore, netko ga je ukrao. Ovo je izuzetno stresna situacija, pogotovo ako ste upravo kupili iPhone ili ako ste izgubili iPad s važnim podacima. Ako ste vi ta koja se suočava s ovim problemom, postoje 2 izlaza. Ali prvo, dopustite mi da naglasim da ova metoda neće raditi ako na svom uređaju niste aktivirali značajku Find My iPhone. Preporučujem vam da ga aktivirate ako već niste.

Idite na Postavke >> iCloud >> Nađite moj iPhone prijeđite prstom

Kako pratiti nestali iPhone / iPad / iPod Touch

Putem preglednika na vašem Mac / PC-u

1. Idite na URL: www.icloud.com, a zatim se prijavite svojim Apple ID-om. Odaberite Pronađi moj iPhone.

2. Ako je vaš uređaj na mreži, njegov će se položaj vidjeti na kartama (3),

Kliknite Svi uređaji (1), a zatim kliknite naziv vašeg uređaja koji nedostaje (2) i vidjet ćete daljnje informacije.

a. Reproduciraj zvuk: Ako kliknete ovu značajku, telefon će zazvoniti i bit će izuzetno glasan. Korisno je ako je vaš iPhone još uvijek u vašoj blizini.

b. Izgubljeni način: Ako kliknete ovu značajku, moći ćete daljinski zaključati svoj nestali iPhone pomoću četveroznamenkaste lozinke. Ili možete prikazati poruku s kontaktom na nestalom zaključanom zaslonu iPhonea.

c. Izbriši iPhone: Ako kliknete ovu značajku, možete daljinski izbrisati sve svoje podatke i podatke sa svog iPhonea koji nedostaje.

Preko iOS uređaja

1. Pokrenite aplikaciju Find My iPhone (možete je preuzeti u App Storeu ako je nemate) i prijavite se pomoću Apple ID-a. Ako je vaš uređaj na mreži, njegov će položaj biti prikazan na kartama.

2. Kliknite ime vašeg uređaja koji nedostaje (1)

3. Kliknite Action (2) i vidjet ćete daljnje informacije.

Značajke (a), (b) i (c) slične su gore navedenom objašnjenju.

Ako imate sreće (nakon što odaberete Lost Mode za svoj uređaj), vaš će iPhone reproducirati glasne zvukove (ako je blizu), a vi ćete to tako pronaći, ili će netko tko ima veliko srce pronaći telefon i dati vratilo vam se.

Pogledajte također Kako popraviti onemogućeni iPhone / iPod Touch / iPad

Ako nemate sreće, budite mirni, jer nitko NIKADA neće moći koristiti iPhone iz razloga što ga može aktivirati samo vaš Apple ID, čak ni sam Apple ne može otključati ili odvojiti uređaj od vašeg Apple ID-a za osoba koja je pronašla uređaj, ako ne može pružiti stvarni dokaz o kupnji / računu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found