Vodiči

Najbolje Android aplikacije iz 2017

Većina android korisnika smatra vrlo zastrašujućim zadatkom u potrazi za najboljim android aplikacijama. Vrlo je teško znati koje su najbolje među milijunima dostupnih aplikacija u Trgovini Google Play. Zbog toga smo ovdje naveli 5 najboljih aplikacija za android uređaje za 2016. Pročitajte kako biste saznali više o njima i instalirali na vaš android uređaj.

Također pogledajte- Najbolje android aplikacije i igre za listopad

Najbolja aplikacija za preglednike za android-

Dupin

Dostupno je nekoliko preglednika za android uređaje, ali ako želite najbolju aplikaciju preglednika iz 2015. godine, tada je Dolphin najbolja opcija. Uz njega ćete dobiti velik broj značajki, a također izgleda sjajno. Ima mogućnost podržavanja Adobe Flash playera, a aplikacija je dostupna besplatno. Dakle, ako još uvijek ne koristite ovu aplikaciju, preuzmite je s Google Play trgovine i uživajte u njezinim značajkama.

Najbolja aplikacija za kameru za android-

Kamera360

Camera360 je na prvom mjestu popisa najboljih aplikacija za kamere zbog svojih tona značajki i daje vašim fotografijama trenutni poticaj. Ova besplatna aplikacija nudi vam filtre, alate za uređivanje i još mnogo toga kako biste osigurali da izvučete najbolje iz android kamere.

Najbolja aplikacija za android messenger-

Što ima

Nema sumnje da je WhatsApp najbolja aplikacija za android messenger, a zbog svojih izvrsnih značajki jedna je od najpopularnijih aplikacija koju koriste ljudi širom svijeta. Osim slanja poruka prijateljima, putem njih možete slati slike i druge datoteke. Ova besplatna aplikacija zahtijeva samo internetsku vezu za razmjenu poruka.

Najbolja aplikacija za privatnost

RocketVPN nudi uslugu sa svim prednostima VPN tehnologije kako bi vaše internetske aktivnosti učinile sigurnijima i privatnijima. Kroz ovu aplikaciju dobit ćete najmanje 3 važne stvari, tj. Sigurnu vezu, virtualnu lokaciju i šifriranje podataka. Važno je postići slogan "Internet sloboda"

Najbolja aplikacija za android tipkovnicu-

SwiftKey

Vaš android telefon dolazi sa zadanom tipkovnicom, ali ako vam je ova dosadna i želite preći na tipkovnicu treće strane, tada je SwiftKey najbolja opcija za vas koja je besplatno dostupna u Trgovini Google Play. Ovo ima izvrsna predviđanja, mogućnosti prevlačenja i prilagodljivo učenje, a vaš posao razmjene poruka čini što jednostavnijim.

Najbolja TV i glazbena aplikacija-

Poweramp

Svoj Android uređaj možete pretvoriti u mali medijski centar preuzimanjem Powerampa. Ova aplikacija omogućuje vam gledanje TV emisija i filmova te slušanje podcasta i glazbe. Nudi vam velik broj opcija i podržava gotovo sve vrste datoteka.

Najbolja android aplikacija za izvedbu i sigurnost-

AVG

Tražite li dobru antivirusnu aplikaciju za svoj Android uređaj? Tada je AVG jedna od najboljih aplikacija za vas koja će vaše preuzimanje i pregledavanje interneta učiniti potpuno sigurnim.

Najbolja aplikacija za produktivnost

Ekspenzirati

Svoj android pametni telefon možete koristiti i za stvaranje sadržaja. Postoje različite aplikacije koje vam pomažu u pisanju sadržaja, proračunskih tablica i uređivanju videozapisa. Expensify je jedna od najboljih aplikacija za produktivnost Androida koja vam može pomoći u upravljanju proračunom. Možete ga pojednostaviti ili učiniti koliko god želite jednostavan i pratiti svu svoju potrošnju. Ovu besplatnu aplikaciju trebali biste preuzeti odmah ako je još niste preuzeli.

Najbolje vrijeme i GPS aplikacija-

Yahoo! vrijeme

Što se tiče vremenske prilike i GPS aplikacije za android uređaje, postoji mnoštvo opcija koje možete odabrati. Ali među njima Yahoo! Vrijeme je najbolje zbog svog sjajnog izgleda, jednostavne upotrebe, lijepog widgeta i na prvi pogled prikazuje sve potrebne informacije.

Najbolja android aplikacija za stil života i fitness-

Brojač kalorija

Brojač kalorija tvrtke Myfitness pal aplikacija je koja vam pomaže da izgubite suvišne kalorije i ostanete u formi. U aplikaciju morate unijeti svoju visinu i težinu i ona će vam reći koliko kalorija možete imati kad gubite kilograme.

Najbolja android igra-

Biljke protiv zombija 2

Dostupno je mnogo igara u Google play trgovini, ali među njima nam je najdraža Plants Vs Zombie 2 jer je to vrlo zarazna igra sa šarenom obranom tornja. Jednom kad započnete igrati ovu igru, nećete shvatiti kako vrijeme prolazi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found