Vodiči

Kako spojiti Samsung Galaxy S5 na HDTV pomoću bežičnih i žičnih veza

Kao i Samsung Galaxy S3 i S4, i Galaxy S5 se na vaš HDTV može spojiti na zrcalo, bez obzira želite li igrati na svojem Galaxy S5 ili ga zrcaliti na većem zaslonu. Da biste zrcalili svoj Galaxy S5 na televizoru, potreban vam je specijalizirani adapter, ovo je za žičnu vezu. A ako se želite bežično zrcaliti, morat ćete kupiti bežični čvor AllShare Cast koji je malo skup. Dobit ćete obje ove opreme, AllShare Cast Wireless Hub i Samsung HDTV Smart Adapter za Samsung. Ovdje ću razgovarati o tome kako povezati Samsung Galaxy S5 s HDTV-om pomoću bežičnih i žičnih veza.

Također pogledajte- Kako spojiti Samsung Galaxy S5 na HD bez žičane veze

Spojite Samsung Galaxy S5 na HDTV pomoću bežičnih i žičnih veza

(Metode) Galaxy S5 na HDTV pomoću bežičnih i žičnih veza

Način žičnog povezivanja

Stvari koje su vam potrebne za žično zrcaljenje su:

> Vaš Galaxy S5 i njegov punjač

> HDTV

> HDTV s HDMI priključcima

> HDMI kabel

> Samsung HDTV pametni adapter

Koraci za povezivanje

Korak 1- Uzmite HDMI kabel i spojite jedan kraj na HDMI priključak vašeg HDTV-a, a drugi kraj na HDMI priključak na adapteru.

Korak 2- Uzmite punjač, ​​priključite microUSB punjača na adapter i priključite punjač na izvor napajanja. Uključit će adapter.

Korak 3- Sad priključite microUSB konektor u microUSB priključak vašeg Galaxy S5 s adaptera.

Korak 4- Postavite televizor tako da prikazuje sliku koja se dovodi preko HDMI priključka na koji je priključen HDMI kabel.

Sada ćete na svom HDTV-u moći vidjeti sve što se događa na zaslonu vašeg Galaxy S5.

Metoda bežičnog zrcaljenja

Oprema koja vam je potrebna za bežično zrcaljenje su:

> Galaxy S5 i njegov punjač

> HDTV

> HDMI kabel

> AllShare Cast bežični čvorište

Koraci za povezivanje

Korak 1- Uzmite HDMI kabel i spojite jedan kraj na priključak televizora, a drugi kraj na HDMI priključak na AllShare Cast Wireless Hubu.

Korak 2- Priključite microUSB konektor punjača na bežični čvorište i priključite ga na izvor napajanja. Na bežičnom čvorištu nalazi se indikator statusa koji će sada početi treptati. Pripremite ga pritiskom na gumb za resetiranje.

Korak 3- Dodirnite ikonu Aplikacije na početnom zaslonu Galaxy S5, a zatim odaberite Postavke. Zrcaljenje dodirnog zaslona u odjeljku CONNET AND SHARE.

Korak 4- Sada je vaše bežično čvorište spremno i telefon ga može otkriti. Njegovo ime obično započinje riječju „dongle“. Dodirnite ga. Sada će vaš HDTV prikazati sve što želite zrcaliti.

Ovo su jednostavni koraci za povezivanje Samsung Galaxy S5 s HDTV-om pomoću bežičnih i žičnih veza.

   

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found