Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za Samsung Galaxy S8

Zastave koje su lansirali Samsung, Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus dugo su očekivali tehnološki nakaze. Povrh svega, kada je lansiran Samsung Galaxy S8 model, nije propustio impresionirati svoje obožavatelje. Došao je sa nizom uzbudljivih značajki i jedinstvenih aplikacija koje su vrlo praktične i praktične. U današnje vrijeme pametni telefoni ne funkcioniraju bez nekih izvanrednih ugrađenih aplikacija zbog kojih bi to moglo biti korisno iskustvo za korisnike. U slučaju da imate u rukama najnoviji model pametnog telefona Samsung Galaxy S8, tada morate znati o nekim od najboljih aplikacija za model Samsung Galaxy S8. Ovo su neki od njih:

Također pogledajte: Najbolji punjač za Samsung Galaxy S8 2017

7 najboljih najboljih aplikacija za Galaxy S8

Pokretač Nova

Mobilni div Samsung već neko vrijeme uvelike radi na poboljšanju performansi korisničkog sučelja. Lansiranjem modela pametnog telefona Samsung Galaxy S8, Samsung je napravio svoj korak prema istom. Međutim, Samsung još uvijek ima prostora za velika poboljšanja u ovom sektoru. Ako vam se ne sviđa Samsung UI na modelu pametnog telefona Galaxy S8, tada možete postići osjećaj poput Androida i jednostavnost upotrebe uz pomoć sjajne aplikacije poznate kao Nova Launcher. Nakon što Nova Launcher uspije zamijeniti unaprijed definirani pokretač dionica na modelu Galaxy S8, čini se da je cjelokupno Samsungovo korisničko sučelje izgledom i funkcijom prilično slično bilo kojem drugom uređaju koji radi na Androidu.

Nova Launcher nudi mnoštvo mogućnosti za prilagodbu. Stoga možete uživati ​​u njegovim funkcionalnostima prilagođavajući ga onako kako biste željeli. Isto možete prilagoditi upotrebom dodataka i tema nezavisnih proizvođača. Značajka koja aplikaciju Nova Launcher čini zanimljivijom jest ta što podržava geste uz pomoć kojih korisnici mogu odmah pokrenuti razne radnje. Korisnici također mogu s velikom lakoćom pregledavati unaprijed definirane aplikacije uz pomoć Nova Launchera.

Preuzmite Nova Launcher

Gboard

Ovo je još jedna sjajna aplikacija Galaxy S8 koja svoje programe pronalazi na razne načine. Iako Samsung možda nudi svoju samostalnu tipkovnicu putem pametnog telefona Samsung Galaxy S8, ipak se još uvijek ne poklapa s izvrsnim performansama koje nudi izvrsni Googleov Gboard. Googleova Gboard tipkovnica podržava lako pisanje na više jezika koji se mogu izvrsno upariti i s drugim jezicima. Gboard također nudi podršku raznim emojijima, temama, a također dolazi s ugrađenom GIF tipkovnicom koja korisnicima može olakšati umetanje uzbudljivih GIF-ova u njihov tekst.

Ono što Gboard razlikuje od ostalih tipkovnica u konkurenciji jest činjenica da dolazi s ugrađenim značajkama Google pretraživanja. To omogućava korisnicima u potrazi za restoranima, hotelima, kafićima i još nekoliko mjesta jednostavno i precizno iz same aplikacije. Te se informacije mogu lako umetnuti u razgovor ako je potrebno. Gboard također nudi mogućnosti pretraživanja emojija koji korisnicima omogućuju brže traženje uzbudljivih emojija. Google ne može pobijediti Gboard u pogledu brzine i pouzdanosti.

Preuzmite Gboard

Crystal Adblock

Čak i putem Chromea koji se unaprijed isporučuje na svim Android pametnim telefonima, Samsung i dalje nastavlja razvijati i raditi na svom samostalnom postavljanju internetskog preglednika. Samsungov internetski preglednik možda nema funkciju sinkronizacije poput Google Chromea, ali uspijeva korisnicima ponuditi brže i glatko iskustvo pregledavanja. Činjenica koja ga čini mnogo boljim je što pruža i podršku za omogućavanje blokatora sadržaja.

Postoji nekoliko vrsta blokatora sadržaja dostupnih za internetski preglednik Samsung. Međutim, među svima njima, Crystal Adblock je najučinkovitiji i najkorisniji. Uz pomoć učinkovite aplikacije Crystal Adblock Samsung Galaxy S8, korisnici mogu postići pravilno blokiranje sadržaja. Ova aplikacija blokira zlonamjerne oglase, a također prati kolačiće koji dovode do brzog iskustva pregledavanja Interneta. Također nastoji u većoj mjeri smanjiti mogućnost upotrebe podataka pametnog telefona. Uz to, aplikacija Crystal Adblock u pametnom telefonu Samsung Galaxy S8 također bi blokirala sve sumnjive skočne oglase koji korisnike navode na instaliranje zlonamjernih aplikacija na pametni telefon.

Preuzmite Crystal Adblock

Locker za aplikacije

Ovo je još jedna aplikacija na popisu najboljih aplikacija za model pametnog telefona Samsung Galaxy S8. Samsung dolazi s grupom posebnih značajki i funkcionalnosti koje dolaze s Grace UX. Ipak, čak i uz napredne značajke, Samsungu iznenađujuće nedostaje odgovarajuća značajka zaključavanja i otključavanja aplikacija uz pomoć skenera otiska prsta. Istodobno, Samsung nudi slične značajke zaključavanja i otključavanja aplikacija uz pomoć sigurne mape i privatnog načina rada. Međutim, ovo su previše napredne značajke za jednostavan zadatak samo osiguranja aplikacija od neovlaštenog pristupa.

U to se uvlači stvarna uloga sjajne aplikacije za pametni telefon Samsung Galaxy S8 nazvane App Locker. Uz pomoć App Lockera, korisnici imaju mogućnost zaključavanja svih svojih aplikacija. Zaključavanje se može izvršiti uz pomoć naprednog skenera otiska prsta u smislu lozinke, PIN-a ili zaključavanja uzorka. Uz to, App Locker također sprječava neovlašteni pristup ikoni Postavke, zajedno s instaliranim ili deinstaliranim aplikacijama, uz ostale značajke na pametnom telefonu.

Preuzmite Locker za aplikacije

Brze postavke QuickTile

Ova najnovija verzija Samsung Galaxy S8 ne bi bila implementirana na najbržoj verziji operativnog sustava Android. Međutim, oni dosljedno rade na naprednoj verziji Android Nougat OS-a. Među nekoliko jedinstvenih značajki, Android Nougat uvodi QuickTile Quick Settings aplikaciju Samsung Galaxy S8. Ova je aplikacija oblik API-ja koji programeri aplikacija mogu koristiti da bi iskoristili mogućnost nuđenja prilagođenih značajki na ploči Brze postavke.

Budući da je implementacija brzih postavki na Samsung modelima pametnih telefona bogata značajka, obično je bolja od standardnog Androida. Uz pomoć aplikacije QuickTile Quick Setting, korisnici dobivaju slobodu postavljanja prilagođenih pločica u Brzim postavkama. Također uključuje dodavanje novih pločica za brzo pokretanje nove aplikacije, snimanje zaslona, ​​reprodukciju glazbe iz slušalica, sprečavanje zaslona da pređe u stanje mirovanja, prebacivanje NFC-a, brze podsjetnike kao i još mnogo toga.

Preuzmite QuickTile Quick Settings

IQBoxy

Ovo je napredna aplikacija za upravljanje troškovima Samsung Galaxy S8 koja svoje programe pronalazi na više načina. Ova učinkovita aplikacija može pomoći korisnicima u praćenju njihovih dnevnih, tjednih ili mjesečnih troškova u vezi s namirnicama, lijekovima i još mnogo toga. Ova inovativna aplikacija koristi se najnovijom tehnologijom OCR (čitač optičkih znakova). Ova tehnologija može vaše ceduljice ili račune pretvoriti u digitalni oblik. Također može pomoći korisnicima u održavanju odgovarajuće evidencije dnevnih troškova.

Aplikacija IQBoxy u osnovi skenira račune i račune. Također se koristi za izdvajanje podataka uz upotrebu OCR tehnika. To isto dodaje pojedinačnoj knjizi troškova kojom se može upravljati bez ikakvih gnjavaža. Korisnici također mogu koristiti aplikaciju IQBoxy za vođenje dnevnih evidencija ukupnih troškova kućanstva, a mogu se koristiti i u poslovne svrhe. IQBoxy služi kao izvrsna aplikacija koja u potpunosti ovisi o stroju i izvodi sve svoje operacije bez ikakve ljudske intervencije.

preuzmi IQBoxy

VPN oblak

Ako ste se borili sa situacijom u kojoj niste uspjeli otvoriti web stranicu koja je blokirana ili sadržaj YouTubea, tada biste shvatili vrijednost ove sjajne aplikacije Samsung Galaxy S8. Uz pomoć aplikacije VPN Cloud korisnici mogu prolaziti kroz razne web stranice i sadržaje na Internetu. Najbolje je to što je VPN Cloud potpuno besplatan i može se preuzeti s velikom lakoćom. Uz pomoć aplikacije VPN Cloud, korisnici mogu s puno lakoće promijeniti proxy na pametnim telefonima Galaxy S8. Čak je i sučelje ove aplikacije prejednostavno i jednostavno za upotrebu. Stoga se može smatrati izvrsnom Samsung Galaxy S8 aplikacijom.

Preuzmite VPN Cloud

Ako ste nedavno kupili svoj pametni telefon Samsung Galaxy S8, tada morate znati o određenim aplikacijama Galaxy S8 koje bi vam mogle pojednostaviti život na učinkovit način. Možete pregledati popis najboljih aplikacija za pametni telefon Samsung Galaxy S8 i iste iskoristiti za izvrsno korisničko iskustvo.

Također pogledajte: Najbolji monitori za uređivanje fotografija 2017

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found