Vodiči

Najbolje besplatne aplikacije za trčanje za Android

Jeste li na kondicijskom režimu? Među svim dostupnim metodama održavanja kondicije, trčanje je nešto što mnogi vole. Ljudi širom svijeta ističu važnost trčanja kako bi ostali na vrhuncu svog zdravlja. Prije samo nekoliko godina bilo je nekoliko perifernih uređaja koji su trebali potražiti za analizu nečije brzine, otkucaja srca, udaljenosti i još mnogo toga. No, sada se s pojavom tehnologije pametnih telefona sve svelo na mobitel.

Možete uživati ​​u trčanju kontrolirajući važne parametre putem svog pametnog telefona. Od skupljanja vašeg trkačkog rezultata do zabavnog trčanja za sebe, postoji nekoliko besplatnih aplikacija za trčanje za Android koje će vam pomoći s istim. Ovdje smo sastavili popis najboljih besplatnih aplikacija za Android.

Pročitajte također - Najbolje najbolje Android aplikacije za preuzimanje MP3 glazbe besplatno

Popis najboljih besplatnih aplikacija za Android

RunKeeper

Ovo je jedna od najpoznatijih pokrenutih aplikacija za vaš Android pametni telefon. Sadrži paket uzbudljivih značajki koje pomažu vašem režimu trčanja. Pomoću ove vrhunske aplikacije za trčanje možete pronaći jednostavnost GPS praćenja, kalorijske potrošnje, povijesti aktivnosti, brzine i praćenja udaljenosti. Ova besplatna aplikacija za Android može se koristiti za jednostavno trčanje ili čak i za druge aktivne sportove poput plivanja, biciklizma, planinarenja, skijanja i još mnogo toga.

Nakon završetka aktivnosti, svi relevantni podaci povezani s vašim trčanjem automatski se sinkroniziraju s vašim osobnim računom na Runkeeper.com. Ovo vodi evidenciju vaših važnih zdravstvenih statistika.

Preuzmite RunKeeper

 

Endomondo

Ovo je još jedan popularan pokrenut program koji se može pohvaliti s preko 10 milijuna preuzimanja zahvaljujući visokoj funkcionalnosti i jednostavnosti upotrebe. Ova trkačka aplikacija nudi mnoštvo zanimljivih značajki za aktivne trkače. Pomaže u praćenju vaše dnevne kondicije mjerenjem brzine, udaljenosti, trajanja i procijenjenog izgaranja kalorija.

Uz ovo, ovu aplikaciju možete koristiti i za vođenje zasebnog dnevnika, postavljanje dnevnih ciljeva trčanja i provjeru napretka statistike trčanja. Štoviše, aplikacija također sadrži audio povratne informacije koje vas drže motiviranima za više trčanja i održavanje kondicije. Cjelokupni dizajn aplikacije vrlo je lagan za upotrebu što je čini savršenom opcijom i za početnike, ali i za stručnjake. Također nudi podršku za pametne nosive uređaje poput MyFitnessPal i više.

Preuzmite Endomondo

Mapiraj moje trčanje

Ova besplatna aplikacija za trčanje za Android pomaže vam da se posvećeno fokusirate na svoje trčanje. Omogućuje praćenje i planiranje ruta koje trče uz pomoć svojih značajki omogućenih GPS-om. Uz to, postoji još značajki koje ovu aplikaciju čine jedinstvenom. Na primjer, postoji tragač zupčanika koji se koristi za praćenje dodataka i čimbenika povezanih s trčanjem poput vaših tenisica za trčanje, tako da znate kada je vrijeme za zamjenu starih.

Aplikacija također dolazi s nekim dodatnim značajkama kondicije, kao i nutritivnim podacima. Iako je aplikacija dostupna za besplatno preuzimanje, možete se odlučiti i za MVP (pro verziju aplikacije). Ovdje možete dobiti dodatne značajke poput praćenja uživo, analize otkucaja srca i planova treninga.

Preuzmite Map My Run

Runtastic

S ukupnom ocjenom 4,5 zvjezdice na Google Play Storeu, ova se aplikacija smatra jednom od najboljih besplatnih aplikacija za Android. Osim visoke ocjene, aplikacija se može pohvaliti i nekoliko korisnih značajki za svoje korisnike. Prisutne su jedinstvene značajke poput podrške za Android Wear (pametni nosivi uređaj), GPS mape, podrška za razne Bluetooth fitnes uređaje, napredne statistike o ukupnom zdravlju i kondiciji, pa čak i praćenje kondicije.

Aplikacija također nudi mogućnost navijanja uživo koja omogućava prijateljima i zatvorenicima da navijaju za vas dok koračate prema svojoj trkačkoj statistici. To vam pomaže zadržati motivaciju da više trčite i budete zdravi. Iako je to najbolja aplikacija koju će koristiti profesionalci i stručnjaci. Međutim, značajke ove aplikacije dovoljno su korisne da ih može koristiti i početnik.

Preuzmite Runtastic

miCoach od Adidasa

Ovo je još jedna poznata aplikacija za fitnes trčanje za vaš Android uređaj. miCoach by Adidas pomaže vam u održavanju trčanja i vježbanja svježim i živahnim svaki put kad to radite. Ova aplikacija također nudi prilagođeni plan ako planirate trčati maraton i priprema vaše tijelo za isti. Nakon besplatne registracije, korisnici mogu birati između opcija prilagođene snage, fleksibilnosti i / ili kardio programa. Uz to, visokotehnološka aplikacija miCoach koristi značajku trenera glasa u stvarnom vremenu koja se može trpati u uši dok trčite. Ovo djeluje poput trenera uživo kako bi vas motivirao tijekom trčanja.

Možete čak i pratiti vašu kondiciju i slušati povratne informacije trenera nakon svake vožnje. Najbolje je to što aplikacija nudi besplatne glasove muških i ženskih trenera, zajedno s glasovima vodećih sportaša poput Reggieja Busha i Derricka Rosea.

Preuzmi miCoach by Adidas

Google Fit

Ako nemate povjerenja u bilo koju drugu marku kada su u pitanju učinkovite aplikacije za vaš Android uređaj, onda je ova besplatna Googleova aplikacija savršen izbor za vas. Ovo je najbolja Googleova aplikacija za fitnes koja nudi podršku za sve Android uređaje. Ova aplikacija također nudi jedno od najstabilnijih iskustava s Android Wearom za ubrzavanje vašeg kondicijskog režima.

Nekoliko nedavnih ažuriranja ove aplikacije učinilo je vrijednijim preuzimanje kao učinkovitu aktivnu aplikaciju za vas. Kroz ovu aplikaciju možete naići na značajke poput grafikona za praćenje razine vaše kondicije, pojedinačnog brojača koraka, kao i zasebnog brojača kalorija za otkrivanje broja sagorijenih kalorija. Aplikacija je izuzetno jednostavna za upotrebu i dostupna je besplatno bez kupnje u aplikaciji.

Preuzmite Google Fit

Strava

Još jedna besplatna aplikacija za trčanje u seriji za povišenje vaše fitnes rutine. Strava nudi skup osnovnih značajki za fitnes poput GPS praćenja, planova kondicije, praćenja aktivnosti, planiranja kondicije, pa čak i pružanje podrške za pametne nosive uređaje. Uz ove značajke, korisnici također dobivaju i neke zabavne značajke poput društvenog dijeljenja svojih statistika kondicije, natjecanja putem ljestvica, dijeljenja slika i još mnogo toga.

Aplikacija nudi podršku za nekoliko uređaja i pribora s podrškom za Bluetooth. Kada upotrijebite web verziju ove aplikacije, dobit ćete neke dodatne uzbudljive značajke.

Preuzmite Strava

Osobni trener trčanja

Ako svoj program za trčanje započinjete kao početnik ili ako ste stručnjak za to, široka lepeza mogućnosti i programa iz programa Personal Running Trainer pomoći će vam u brzom i učinkovitom oblikovanju. S ovom aplikacijom trebate samo odabrati udaljenost trčanja poput milje, 10 tisuća, polumaratona ili čak punog maratona. Aplikacija će pružiti profesionalne upute za treniranje koje se posebno izgovaraju nad glazbom koju biste puštali dok trčite.

Upute za stručno treniranje strateški vas savjetuju o tome kada biste trebali trčati, kada biste trebali promijeniti tempo, kao i o vremenu odmora. Čak i ako nemate prethodno iskustvo samostalnog trčanja maratona, možete ga isprobati s ovom naprednom aplikacijom kao instruktora trenera.

Preuzmite osobni trener trčanja

Nike + trčanje

Ovo je još jedna poznata besplatna aplikacija za vaš Android uređaj. U ovoj aplikaciji postoji nekoliko standardnih značajki poput praćenja kondicije i bitnih elemenata za održavanje motivacije tijekom cijelog trčanja. Postoji nekoliko informativnih programa, rutina, pa čak i videozapisi s treninzima koji vas vode pravilno. Sučelje ove pokrenute aplikacije jednostavno je. Međutim, cjelokupna aplikacija sadrži čimbenike vrlo jednostavne za upotrebu koji pomažu početnicima, ali i stručnim trkačima. Aplikacija također ima natjecateljski aspekt za izazivanje prijatelja i bliskih osoba za zabavno trčanje.

Preuzmite Nike + Running

Ako želite trčati, dodajte mu malo začina i zabave koristeći ove najbolje besplatne aplikacije za trčanje za Android. Neka vas ove aplikacije za trčanje vode kao profesionalnog trenera kroz trčanje. Trčanje bi moglo biti puno zabavnije i profesionalnije s ovim visokotehnološkim aplikacijama na vašem Android uređaju. Neka vam ove besplatne pokrenute aplikacije pomognu da trčite na ispravan način!

Pročitajte također- Kako premjestiti aplikacije na SD karticu na Androidu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found