Vodiči

Kako riješiti problem slučajnog ponovnog pokretanja na Samsung Galaxy S5

Samsung lansira A ndroid uređaje jedan za drugim, a svi njihovi uređaji prepuni su cool i uzbudljivih značajki. Galaxy S5 jedan je od najboljih uređaja koje je Samsung lansirao, ali baš kao i drugi pametni telefoni i tu postoje neke nedostatke. Jedan od najčešćih problema s kojima se korisnici suočavaju je r Slučajno r Ponovno pokretanje p Problem na Samsung Galaxy S5   a postoje   puno   korisnici koji su to dosad iskusili.

Moglo bi postojati nekoliko razloga za slučajno r ponovno pokretanje p Problem o na Samsung Galaxy S5. Da biste to popravili, morate slijediti nekoliko dolje navedenih rješenja.

Potencijalni popravci za slučajni problem ponovnog pokretanja na Samsung Galaxy S5

Slučajni problem ponovnog pokretanja na Samsung Galaxy S5

Također pogledajte- Kako riješiti problem slučajnih ponovnih pokretanja na Androidu

Metoda 1:

Ako na svojem Samsung Galaxy S5 upotrebljavate vanjsku SD-karticu, odvojite karticu tako da odete u Postavke> Pohrana i uklonite je. Sada ponovno pokrenite telefon. Oštećena SD kartica može dovesti do nekoliko problema. T urnirajte na telefon i koristite ga neko vrijeme da provjerite javlja li se problem ponovno. Ako primijetite da problem još uvijek postoji, slijedite 2. metodu.

Metoda 2:

Neke aplikacije treće strane mogu uzrokovati ovaj problem. Zato pokrenite Galaxy S5 u sigurnom načinu koji će onemogućiti sve aplikacije trećih strana. Upotrijebite telefon neko vrijeme u ovoj fazi i provjerite javlja li se slučajni problem s ponovnim pokretanjem. Ako se normalno ponašate u sigurnom načinu, krivac je bilo koja aplikacija treće strane. Dakle, morate otkriti koja aplikacija uzrokuje ovo i deinstalirati istu. Također ćete možda trebati deinstalirati aplikacije jednu po jednu i provjeriti je li riješen problem slučajnog ponovnog pokretanja na Samsung Galaxy S5.

www.androidcentral.com

3. metoda:

Ako vam je teško pronaći aplikaciju za krivca, još jedna stvar koju možete učiniti je stvoriti sigurnosnu kopiju važnih podataka na telefonu i izvršiti vraćanje na tvorničke postavke. Zatim instalirajte samo selektivne aplikacije.

Postoji nekoliko načina za stvaranje sigurnosne kopije telefona. Slijedite korake u nastavku da biste prvo stvorili sigurnosnu kopiju.

 • Jedna od najboljih opcija je korištenje Samsungovog vlastitog kies softvera koji obično koristimo za ažuriranje softvera naših Galaxy uređaja.
 • Drugi način za stvaranje sigurnosne kopije uređaja je pomoću Google računa. Krenite prema Postavkama> Općenito> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje i pružit će dvije opcije koje su imenovane kao sigurnosna kopija mojih podataka i automatsko vraćanje. Provjerite jesu li uključene te opcije označavanjem potvrdnog okvira pored njih i automatski će sigurnosno kopirati detalje kao što su Wi-Fi lozinka, podaci aplikacije, Google postavke i oznake na Googleov poslužitelj, tako da ih se može ponovo dohvatiti u slučaju da se nešto pogrešno dogodi s uređaj.
 • Još jedan koristan način stvaranja sigurnosne kopije je korištenje Samsung računa. Za to idite na Application> Settings> User and backup> Account i provjerite jeste li prijavljeni svojim Samsung računom. Ako je opcija uključena, sinkronizirat će se kontakti, kalendar i internetske postavke sa Samsung računom.

Nakon što završite s sigurnosnom kopijom, nastavite s postupkom vraćanja na tvorničke postavke, evo kako to izvesti na vašem Galaxy S5.

 • Prvo isključite uređaj.
 • Zatim pritisnite i držite tipku Početna, napajanje i pojačavanje zvuka nekoliko sekundi dok se na ekranu ne pojavi Android logotip.
 • Zatim otpustite tipke. Upotrijebite tipku za smanjivanje glasnoće za isticanje bilo koje opcije i tipku za uključivanje / isključivanje da biste je potvrdili. Dakle, označite opciju vraćanja na tvorničke postavke i potvrdite je pomoću gumba za napajanje.
 • Zatim odaberite "izbriši sve korisničke podatke" i potvrdite ga.
 • Pričekajte nekoliko sekundi da vidite opciju "ponovno pokreni sustav sada" i odaberite je. Tada će se telefon ponovo pokrenuti i ponovno ga morate postaviti od nule.

Metoda 4

Izvršite brisanje particije predmemorije. Evo koraka za to:

 • Isključite svoj Samsung Galaxy S5.
 • Sada istodobno pritisnite tipku za uključivanje, tipku Početna i tipku za pojačavanje zvuka i držite ih.
 • Otpustite tipke kad se na vrhu zaslona pojavi logotip Samsung s napisanim "Recovery boot".
 • Sada ste na zaslonu za oporavak android sustava.
 • Odaberite Izbriši particiju predmemorije pomoću gumba za smanjenje glasnoće, a zatim tipkom za uključivanje / isključivanje potvrdite svoju radnju.
 • Prikazat će vam se obavijest napisana žutom u kojoj se kaže da je sistemska predmemorija uklonjena.
 • Sada odaberite Ponovno pokreni sustav sada pomoću tipki za glasnoću ako ova opcija nije istaknuta i pritisnite gumb za uključivanje da biste potvrdili.
 • Vaš će se Galaxy S5 sada ponovno pokrenuti.

Savjeti - Koristite Samsung Galaxy S5 Secret kodove da popravite prečac za svoja pogubljenja.

Copyright flowandchaos.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found