Vodiči

Savjeti za produljenje trajanja baterije Galaxy Note 3

Galaxy Note 3 dolazi s uklonjivom baterijom od 3200mAh koja je standardna i nudi dobar vijek trajanja baterije. Ali većina nas kontinuirano koristi svoj pametni telefon, a vijek trajanja baterije u potpunosti ovisi o načinu na koji se koristi. Moćni zaslon i čipset Note 3 također trebaju učinkovito napajanje.

Iako ovaj android uređaj nudi standardno trajanje baterije, ali za neke korisnike Galaxy note 3 vijek trajanja baterije se pogoršava. Dakle, evo nekoliko podešavanja kako biste produžili vijek trajanja baterije galaxy note 3.

Također pogledajte - Kako riješiti problem crnog zaslona na Galaxy Note 3

Upravljajte bežičnim značajkama

Isključite GPS, Wifi i Bluetooth kada se ne koriste. Te značajke neće utjecati na vašu razmjenu poruka ili govornu uslugu.

> Povucite statusnu traku prema dolje s vrha zaslona bilješke 3 i otvorite ploču s obavijestima.

> Na vrhu ćete vidjeti GPS, Bluetooth i Wifi. Bilo koja stavka zelene boje znači da je uključena. Dodirnite bilo koju stavku i ona će biti isključena.

Promijenite postavke zaslona

Slaba svjetlina zaslona - Povucite statusnu traku prema dolje od vrha da biste otvorili ploču s obavijestima. Sada spustite klizač svjetline prema vašim željama.

Isključite automatsko osvjetljenje - Galaxy Note 3 dolazi sa značajkom automatskog osvjetljenja, ali nije savršeno, svjetlina zaslona bit će ili presvijetla ili preniska, to ovisi o uvjetima osvjetljenja. Stoga je bolja opcija isključiti ovu značajku i ručno podesiti razinu svjetline.

Smanjite vrijeme isteka zaslona - Ovo je jedan od najboljih savjeta za one koji se suočavaju s prosječnim vijekom trajanja baterije Galaxy Note 3. Na početnom zaslonu idite na Postavke> Uređaj> Zaslon> Istek vremena zaslona, ​​a zatim smanjite vrijeme čekanja zaslona.

Prebacite se na uobičajene pozadine sa živih pozadina jer se ove pozadine brže troše.

Prilagodite postavke e-pošte

Sinkronizacija e-pošte ima velik utjecaj na sate trajanja baterije Galaxy Note 3. Trajanje baterije poboljšava se ako se smanji učestalost sinkronizacije e-pošte.

> Idite na ulaznu poštu aplikacije e-pošte> Postavke računa, a zatim treba dodirnuti naziv računa.

> Dodirnite Postavke sinkronizacije> Raspored sinkronizacije.

> Sada prilagodite postavke vršnog i vrhunca.

Ali jednu stvar biste trebali zapamtiti da se učestalost sinkronizacije ne može prilagoditi u aplikaciji Gmail.

Upotrijebite gurua Snapdragon baterije

Možete koristiti Snapdragon Battery Guru aplikaciju Qualcomma ako ste koristili N9005 inačicu Galaxy Note 3. Ova aplikacija poboljšava trajanje baterije vašeg uređaja upravljajući Bluetooth radiom, Wifi-jem, brzinom takta i CPU regulatorom.

Stavite S olovku u način štednje baterije

Na početnom zaslonu svoje bilješke 3 idite na Postavke> Uređaj (ovu ćete opciju pronaći na vrhu)> S Pen, a zatim dodirnite opciju "Isključi otkrivanje olovke". Onemogućit će otkrivanje olovke kad se S olovka nalazi u Napomeni 3.

Deaktivirajte sve S-aplikacije

Samsung dodaje neke dodatne aplikacije i usluge uz svaki svoj uređaj, a pravilo je isto i za Note 3. Ti se višak usluga naziva bloatware. Napomena 3 dolazi s bloatwareom kao što su S-memo, S-planner, S-Cloud, Widget i oni nastavljaju raditi u pozadini što troši ogroman vijek trajanja baterije. Dakle, ako ne koristite ove bloatware programe, onemogućite ih tako da odete u Postavke> Upravitelj aplikacija.

Isključite nepotrebne geste

Galaxy Note je prepun postavljenih značajki temeljenih na gestama koje senzore uređaja održavaju nepotrebno aktivnima, što zauzvrat troši više baterije nego inače. Dakle, ako se ove geste ne koriste, idite na Postavke> Upravljanje i onemogućite ih.

Isključite glasno buđenje

Samsung Galaxy Note 3 dolazi sa značajkom slušanja za glasovne naredbe koje ostaju uvijek uključene. Problem je u tome što je ova značajka integrirana u S-Voice, a ne u Google Now. Dakle, ako ne upotrebljavate značajku S-Voice, onemogućite značajku "naredba za buđenje" i "Glasno buđenje" u postavkama aplikacije radi uštede baterije.

Isključite push obavijesti Samsung aplikacija

Svaki Samsung Galaxy uređaj ima vlastitu Samsungovu trgovinu aplikacija. Ova trgovina aplikacija radi u pozadini i prima push obavijesti od poslužitelja. Ako ne koristite Samsung-ove aplikacije, bolje isključite push obavijesti koje će uštedjeti život baterije.

Slijedite ove korake i produžite vijek trajanja baterije Galaxy note 3.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found