Vodiči

Prednosti i nedostaci Hulua

Kad razmišljamo o uslugama streaminga videa, prva usluga koja nam obično padne na pamet je Netflix. Međutim, to nije jedina opcija. Postoje i druge usluge streaminga koje nude vrhunski video sadržaj. Jedna od takvih usluga je Hulu. Koristi internetsku vezu i omogućuje svojim korisnicima gledanje filmova i TV emisija na svojim uređajima. Iako možda nije popularan kao Netflix ili Amazon Prime, ova usluga streaminga videa još uvijek može puno ponuditi. Ovdje ćemo navesti prednosti i nedostatke Hulua. Dakle, ako planirate isprobati, nastavite čitati.

Vidi također: Prednosti i nedostaci Netflixa

Prednosti i nedostaci Hulua

Kao i Netflix, Hulu nudi i probno razdoblje pa ga možete isprobati. Ako vam se sviđa kako to radi, možete i dalje plaćati uslugu. Ako nije, članstvo možete otkazati bilo kada. Ipak, dobro je znati za i protiv.

Prednosti Hulua

Prvo da vidimo dobre strane Hulua.

Značajke

Kao što sam već spomenuo, Hulu možda nije toliko popularan kao Netflix ili Amazon Prime, ali ne znači da ćete primijetiti nedostatak karakteristika. Možete streaming svoje omiljene TV emisije i filmove na bilo kojem uređaju, uključujući pametne telefone, tablete, Apple TV i Xbox. Pronalaženje sljedećeg sadržaja prilično je jednostavno. Štoviše, Hulu dolazi s poviješću gledanja, tako da lako možete pratiti filmove i videozapise koje volite gledati.

Gledajte najnovije epizode svojih omiljenih TV emisija

Ako ste ovisnik o TV emisiji, zasigurno ćete voljeti Hulua. Često ažurira svoju biblioteku TV emisija i ne morate predugo čekati da biste pogledali nedavne epizode. Epizode trenutnih TV emisija obično su dostupne na programu Hulu dan nakon emitiranja. Ovo je prilično fantastično!

Hulu TV uživo

Hulu želi biti bolji, pa neprestano poboljšavaju svoju uslugu. Tvrtka je predstavila Hulu s beta TV uslugom Live TV. Možete gledati više od 50 kanala uživo i na zahtjev. Iako Hulu nudi jednomesečno besplatno probno razdoblje za svoju redovnu uslugu, besplatno probno razdoblje za Hulu uz TV uživo traje samo 7 dana. O planovima ćemo više razgovarati u donjem odjeljku.

Različiti planovi

Kao i druge usluge streaminga video zapisa, Hulu nudi različite planove. Dakle, možete odabrati onu koja odgovara vašim potrebama i proračunu. Postoji redovni Hulu plan koji dolazi s cijenom od 7,99 USD mjesečno. Prilično je pristupačan, ali ovaj paket dolazi s reklamama. Ako odaberete plan koji košta 11,99 USD mjesečno, uživat ćete u sadržaju bez reklama. Ako nikada prije niste koristili Hulu, dobit ćete jednomjesečno besplatno probno razdoblje.

Kao što sam spomenuo u gornjem odjeljku, Hulu je predstavio Hulu s beta uslugom Live TV. Ova usluga dolazi s malo višom cijenom. To je 39,99 dolara mjesečno. Za ovaj plan, besplatno probno razdoblje traje samo 7 dana.

Izvorni sadržaj

Hulu ima svoj vlastiti izvorni sadržaj i prilično je dobar. Dakle, ako ga isprobate, možda ćete pronaći neke dobre TV emisije i filmove koje distribuira Hulu. Ne možete pronaći samo TV emisije, već i filmove i dokumentarce.

Mane Hulua

Prijeđimo sada na stvari koje se mogu učiniti puno bolje.

Ne možete gledati filmove i TV emisije izvan mreže

Kao što vjerojatno već znate, Netflix je dodao opciju za preuzimanje filmova i TV emisija te njihovo gledanje izvan mreže. Trenutno Hulu ne nudi ovu mogućnost. No, možda će ga uskoro dodati. Netflix ga je toliko dugo izbjegavao, a na kraju je tvrtka zaključila da je najbolje da ga napokon doda. Dakle, isto možemo očekivati ​​i od Hulua.

Ne baš sjajan izbor filmova

To je također jedan od nedostataka Hulua. Izbor filmova nije tako sjajan. Međutim, tvrtka nastavlja dodavati nove filmove i polako poboljšavati njihov odabir filmova. Dakle, možemo ga navesti kao prevaru, ali s druge strane, trebali bismo pohvaliti činjenicu da poboljšavaju ponudu filmova.

Bez oglasa samo ako platite više

Razgovarali smo o različitim planovima koje Hulu nudi. Plan, recimo osnovni, koji košta 7,99 dolara mjesečno dolazi s velikom greškom. Kad gledate TV emisije i filmove, prekinut će vas reklame. To je nešto što se mnogim korisnicima ne sviđa. Nitko ne uživa u minutama reklama usred svog omiljenog programa.

Ako odaberete drugi plan koji košta 11,99 USD mjesečno, moći ćete gledati svoj omiljeni video sadržaj bez oglasa. Ali kao što vidite, da biste to učinili, morate platiti nekoliko dodatnih dolara. Što se tiče oglasa, Netflix je puno bolji. Bez obzira koji plan odabrali, sadržaj koji želite gledati možete bez oglasa.

Hulu je dostupan samo u SAD-u i Japanu

Još jedan nedostatak Hulua je činjenica da je usluga dostupna samo u Sjedinjenim Državama i Japanu. Dostupan je i u američkim vojnim bazama. Za sada ovu uslugu ne možete koristiti na drugim lokacijama. Nadamo se da će se ovo uskoro promijeniti.

Naveli smo prednosti i nedostatke Hulua. Recite nam koja je vaša omiljena usluga streaminga video zapisa. Jeste li već probali Hulu? Ako jeste, podijelite svoje iskustvo s nama u odjeljku za komentare u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found