Vodiči

3 najbolje aplikacije za Android Movie2k i Movie25 2015

Aplikacije za Android filmove stvarno je teško pronaći na mreži. Većina filmskih aplikacija koje se mogu naći na mreži nisu besplatne i korisnicima naplaćuju pretplatu. Međutim, istražio sam neke od najboljih aplikacija za filmove za Android (Galaxy, Nexus, HTC itd.). Ove su filmske mobilne aplikacije vrlo slične onima na Movie2k.com i Movie25.com - popularne web stranice za gledanje najnovijih filmova na mreži . Ovo su moje kolekcije za najbolji m ovie2k i m ovie25 Android a pps.

Najbolje Android aplikacije za Movie2k i Movie25

Flipps

play.google.com

Flipps je ogromna biblioteka videozapisa koja nije ograničena samo na filmove. U ovoj aplikaciji možete pronaći gotovo svaki virusni video, a ako volite glazbu, glazbu možete slušati i putem Flipps HD-a. Osim strujanja filmova na telefonu, možete ih streaming i na televizoru. Osim gledanja filmova, imate i mogućnost preuzimanja na uređaj. Za aplikaciju koja omogućuje jednostavno gledanje i preuzimanje videozapisa, teško možete tražiti više.

Preglednik

www.bloggenpost.com

Viewster nam je već privukao pažnju na drugim platformama. S Androidom koji je od mobilnih telefona stvorio izvor lagane zabave, Viewster je brzo dospio do Androida kako bi istražio velik broj potencijalnih kupaca. Viewster ne zahtijeva prijavu za streaming filmova. To znači da svoje filmsko iskustvo možete započeti bez ikakvog odgađanja.

Tubi TV

www.androidpit.com

Još jedna filmska aplikacija koja pruža izvrsno iskustvo gledanja filmova na TubiTV. Popularan je među mnogim korisnicima Androida, a preuzelo ga je preko milijun korisnika. Aplikacija pokriva filmove svih žanrova, a ima i značajku Live TV za one koji vole gledati ono što se trenutno reproducira. To je besplatna aplikacija, a ni gledanje filmova vas ne košta.

Besplatni filmovi

S više od 5000 filmova za gledanje, svoje favorite možete potražiti na besplatnim filmovima i gledati ih besplatno. Preko 10 milijuna korisnika preuzelo je ovu aplikaciju iz Trgovine Play što samo pokazuje koliko dobra može biti. Veličina aplikacije nije prevelika, što znači da vam dobro služi ako imate problema s pohranom i ne želite preuzeti veliku aplikaciju.

Filmovi velike zvijezde

play.google.com

S ogromnom bibliotekom koja uključuje ogroman broj naslova iz mnogih žanrova, Big Star Movies je još jedna aplikacija koja je popularna među strastvenim gledateljima filmova. Međutim, svi naslovi filmova nisu besplatni pa ćete neke filmove možda morati platiti. Ali ako volite stvari besplatno, ima mnogo besplatnih naslova filmova koje možete pregledavati i uživati ​​u gledanju.

Povezano - Najbolje fotografije s Androida

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found