Vodiči

Kako iskorijeniti Samsung Galaxy S5

Samsung je objavio još jedan dodatak Samsungu Galaxy S3 i S4, kao Samsung Galaxy S5. Telefon je opremljen mnogim poboljšanjima u odnosu na prethodnu verziju. Ali, opet kako je prethodni Samsungov uređaj radio na TouchWizu, tako je i ovaj uređaj. Ovaj problem već dugo živcira korisnika. Drugi je razlog taj što Samsung u trgovini nudi nekoliko aplikacija koje uopće nisu potrebne. To je jedan od glavnih razloga zašto je Samsung jedan od najukorijenjenijih uređaja na svijetu danas.

Vidi također: Kako preuzeti Cortanu na Android

Brojni su razlozi za ukorjenjivanje Samsung Galaxy S5. Napravite sigurnosnu kopiju podataka s telefona i napunite telefon na najmanje 60% baterije.

Korak 1:

getandroidstuff.com

 1. Omogućite nepoznate izvore: idite na postavke, a zatim idite na odjeljak sustava, dodirnite sigurnost. Nakon tapkanja označite okvir ispod nepoznatih izvora i pritisnite U redu.
 2. Preuzmite korijen ručnika: Kako je kupola dostupna u vašoj trgovini Google play, stoga otvorite preglednik na telefonu. Sada idite na towelroot.com.click na simbol lambada i instaliraj datoteku na svoj telefon. Kada je preuzimanje završeno, idite na obavijesti da biste ga otvorili i pustite postupak da započne. Kliknite na instalaciju nakon završetka taknite open.

  phonearena.com

 3. Korijenite svoj uređaj: otvorite ručnik i kliknite na make itrain. Bit će potrebno najviše 40 sekundi za automatsko ponovno pokretanje uređaja. Ovaj postupak ovisi o uređaju koji će raditi i trošit će vrijeme.

Korak 2:

phonearena.com

 1. Potvrdite da je root bio uspješan (neobavezno): Sada možete provjeriti provjeru root-a iz play trgovine i preuzeti ga na vašem Samsung S5, dodirnite provjeru root-a, tako da postupak ide bez ikakvih problema s virusom. Sada ćete primijetiti da se od vas ne traži da dodijelite dozvole Supersu za provjeru root, jer daje dopuštenje samo onim aplikacijama koje traže preuzimanje korijena CF-a.
 2. Instalirajte aplikaciju za upravljanje korijenom: Pretražite SuperSu iz Google play trgovine i instalirajte je. Jednom otvorite SuperSu i prepustite mu da organizira binarne datoteke.

Korijen Samsung Galaxy 5S daje nam slobodu da deinstaliramo sav neželjeni Samsung bloatware. Imate slobodu instalirati sve važne aplikacije, a također se možete riješiti TouchWiz-a i možete instalirati alternativno korisničko sučelje umjesto njega.

Korijeni Samsung Galaxy S5 na računalo

media.apcmag.com

Samsung Galaxy S5 može se iskorijeniti povezivanjem s računalom i korištenjem CF Auto root-a. Da biste iskorijenili telefon, slijedite korake u nastavku:

 1. Preuzmite CF-Auto-Root i spremite ga na radnu površinu.
 2. Sada desnom tipkom miša kliknite datoteku da biste izdvojili zip CF-Auto-Root. Odaberite Izdvoji sve.
 3. Desnom tipkom miša kliknite Odin u izdvojenoj mapi, a zatim odaberite Pokreni kao administrator.
 4. Kad uđete u Odin, kliknite karticu PDA, odaberite datoteku .tar.md5.
 5. Sada isključite telefon.
 6. Pritisnite i držite istovremeno tipku za smanjivanje glasnoće, napajanje i početni zaslon dok ne vidite početni zaslon.
 7. Dodirnite gumb za pojačavanje glasnoće da biste nastavili postupak.
 8. Povežite telefon s računalom.
 9. Imajte na umu da ponovna particija ne bi trebala biti provjerena u Odinu.

Također možete pročitati: Samsung Galaxy S5 - Uobičajeni problemi i njihova rješenja

foto kredit: ebay.in

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found