Vodiči

Kako omogućiti brzo punjenje na Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge drugi je ikad pametni telefon južnokorejskog elektroničkog diva Samsung koji je prepunjen vrhunskom tehnologijom zaslona i nudi svojim korisnicima izvrsno iskustvo. Još jedna značajka koja Galaxy S6 Edge vodi ispred konkurencije je značajka brzog punjenja.

Znamo da svim Android pametnim telefonima treba gotovo 3 sata da se potpuno napune od 0%. Ali ponekad se dogodi da uskoro trebate izaći i uzeti telefon, a telefon prikazuje ikonu prazne baterije. Ovdje značajka brzog punjenja djeluje kao spasitelj života. Međutim, da biste dobili sve prednosti ove nevjerojatne značajke, prvo ćete morati omogućiti brzo punjenje na Samsung Galaxy S6 Edge. Ovdje ćemo razgovarati o koracima za to.

Ovdje pročitajte o nekim uobičajenim problemima i rješenjima za Galaxy S6 Edge

Ako planirate kupiti Galaxy S6 edge, pogledajte prednosti i nedostatke Galaxy S6 Edge.

Što je brzo punjenje?

Brzo punjenje ugrađena je značajka u Samsung Galaxy S6 Edge koja vam omogućuje brže punjenje telefona. Ova se značajka može koristiti kada je zaslon ili uređaj isključen.

www.droid-life.com

Brzo punjenje koristi tehnologiju punjenja baterija koja povećava snagu punjenja i time se baterija brže puni. Galaxy S6 Edge podržava Qualcomm Quick charge 2.0 i prilagodljivo brzo punjenje tvrtke Samsung.

Koraci za omogućavanje značajke brzog punjenja

Prije nego što započnemo s koracima, ovdje treba spomenuti da brzo punjenje neće raditi na kabelu za punjač koji se isporučuje s kutijom ili na USB kablu. Morat ćete kupiti kabel dobre kvalitete, a zatim započeti s koracima za omogućavanje značajke brzog punjenja u Samsung Galaxy S6 Edge. Ne kompromitirajte kvalitetu kako biste bili sigurni da telefon i značajka rade ispravno.

 • Prvo spojite novi USB kabel na punjač baterija koji podržava Quick Charge 2.0 ili Adaptive značajku brzog punjenja
 • Idite na Postavke na vašem Galaxy S6 Edgeu
 • U Postavkama idite na Postavke baterije
 • Opciju brzog punjenja pronaći ćete u postavkama baterije. Označite potvrdni okvir pored njega.
 • To je to. Značajka brzog punjenja aktivirana je na vašem Galaxy S6 Edge.

www.youtube.com`

Neke važne točke

 • Isključite zaslon telefona ili isključite uređaj kako biste povećali brzinu punjenja.
 • Ikona punjenja vidjet ćete na zaslonu telefona kada spojite punjač.
 • Značajka brzog punjenja radi samo kad je zaslon isključen. Zato isključite zaslon da značajka radi.
 • Postoji mogućnost provjere preostalog vremena punjenja na zaslonu telefona. Preostalo vrijeme obično ovisi o uvjetima punjenja.
 • Ako se vaš telefon pregrije ili ako temperatura okolnog zraka poraste, brzina punjenja automatski će se smanjiti kako bi se spriječila šteta.
 • Ugrađena značajka brzog punjenja ne radi ako koristite standardni punjač baterija. To je razlog zbog kojeg se vidjelo da se mnogi korisnici žale na značajku brzog punjenja koja ne radi na njihovom Galaxy s6 Edgeu.

Prisutnost značajke brzog punjenja, zajedno s 5,1-inčnim zaslonom razlučivosti 1440 x 2560, 3 GB RAM-a, android lizalicom 5,0 s TouchWiz baterijom od 2550 mAh (neizmjenjivom), sve je to konačan izbor ako razmišljate o tome novi pametni telefon u ruci.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found