Vodiči

10 najboljih aplikacija za Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 jedan je od najboljih telefona koji je stigao na tržište pametnih telefona. Ima zadivljujući izgled i nosi najnaprednije tehničke specifikacije na koje ste mogli naići na pametnom telefonu. No, procesorska snaga, razlučivost zaslona i megapikseli kamere daju mu samo snagu za izvedbu, da bi je zapravo izveo potrebne su vam najbolje aplikacije koje nadopunjuju tehnički kapacitet vašeg pametnog telefona. Sa sve većim popisom aplikacija postaje zastrašujući zadatak odabrati one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Stoga vam olakšavamo ovaj zadatak i donosimo 10 najboljih aplikacija za Galaxy S6 i S6 edge.

Ako se suočite s problemima s Galaxyjem S6, poput problema s pražnjenjem baterije, problema s pohranom, tada možete posjetiti Technobezz.

Također pogledajte- Kako riješiti problem s Galaxy S6 Bluetoothom

Evo popisa 10 najboljih aplikacija za Galaxy S6

Dropbox

Dakle, kupili ste S6 ili S6 edge, ali još uvijek ste razočarani time što nema kapacitet proširive pohrane. To je zapravo najveća slabost Samsunga S6 i S6 edge. Uklonimo ovu slabost prvo sa scene.

Dropbox će vam pomoći da proširite pohranu na svojim Samsung S6 i S6 edge. Ako ste zadovoljni s 2 GB dodatnog prostora za pohranu, tada je potpuno besplatno ili možete platiti 7 GBP mjesečno za skladišni prostor od 1 TB. Također, pruža vam praktičnost pristupa datotekama bilo gdje u svijetu samo prijavom na svoj registrirani račun. Stoga se definitivno nalazi na našem popisu najboljih aplikacija za Galaxy S6.

Hexlock iz tekućine

Hexlock je jednostavan za upotrebu. Na profilu koji ćete konfigurirati jednostavno dodirnite aplikaciju koju želite zaključati i dodirnite je ponovo da biste je otkazali. Ako ste konfigurirali profil, dodirnite šesterokutnu ikonu profila na glavnoj stranici da biste ga aktivirali. Jednom kada se aktivira, određenim odabranim aplikacijama možete pristupiti samo pomoću istog PIN-a koji smo napravili na početku. Da biste ga deaktivirali, pomaknite se lijevo od profila i dodirnite ikonu lokota na glavnoj stranici

VLC za Android

Veliki zaslon galaksije S6 idealan je zaslon za gledanje filmova i videozapisa u pokretu. Najbolja aplikacija za Galaxy S6 koja zadovoljava sve vaše potrebe reprodukcije medija je VLC za Android. To je aplikacija koja s lakoćom može rukovati gotovo svim poznatim multimedijskim datotekama.

Dakle, to morate imati za vaše zahtjeve za reprodukciju video zapisa.

WPS ured

Instaliranje Office paketa na telefon zaista je potrebno za pokretanje posla. A jedan od najboljih besplatnih Office Suitea je WPS Office. To je najučitanija i najsnažnija dostupna uredska aplikacija, a najbolji dio je besplatna. Dakle, ovo ne može samo propustiti s našeg popisa najboljih aplikacija za galaxy S6.

Čisti Gospodaru

Clean master aplikacija je za poboljšanje performansi i jedna od najboljih u klasi. Čuvat će vaš S6 i S6 edge bez svih vrsta smeća i neželjenih datoteka koje usporavaju rad vašeg telefona. Također vam pomaže očistiti predmemoriju, zatvoriti neželjene aplikacije i oslobađa memoriju telefona. Također dodaje značajku pojačanja telefona jednim dodirom na vaš početni zaslon za brzo oslobađanje memorije vašeg pametnog telefona.

AVG antivirus

Iako uživate u svom telefonu Samsung galaxy S6, vrlo je važno zaštititi ga od virusa i drugog zlonamjernog softvera ili špijunskog softvera koji mogu napasti vaš telefon. Zbog toga vam preporučujemo AVG Antivirus. To je aplikacija koja će se brinuti za vaš telefon dok vi samo radite sve što želite sa svojim novim dijelom tehnologije.

Autodesk Pixlr

Jedna od najboljih karakteristika Samsung S6 i S6 edge je njegova kamera. Sposoban je snimiti sjajne slike svojim super moćnim fotoaparatom, a zatim ih podijeliti samo dodirom na zaslon. Ionako lijepe fotografije možete učiniti još ljepšima pomoću uređivača fotografija. A najbolji urednik fotografija koji se našao na popisu najboljih aplikacija za Galaxy S6 je Autodesk Pixlr. Autodesk Pixlr je potpuno opremljena aplikacija koja vam omogućuje jednostavno uređivanje fotografija sa čitavim nizom funkcija od rotiranja do obrezivanja do efekata do finog podešavanja. Samo ga imenujete i aplikacija ima tu značajku.

Evernote

Evernote je aplikacija koja vam omogućuje brze bilješke i najbolja je aplikacija u tu svrhu. Bilješke možete spremati i uređivati ​​bez interneta. Ovo je aplikacija koja stvarno povećava vašu produktivnost.

Flow Home

Flow Home je aplikacija koja vam omogućuje prilagodbu početnog zaslona na vašem Samsung galaxy S6 telefonu. Cjelokupna ideja ove aplikacije je omogućiti vam upotrebu telefona samo palcem. Sve vaše omiljene aplikacije smješta u ladicu aplikacija na dnu zaslona. Također nudi različite teme za odabir i omogućuje vam potpuno prilagodbu načina interakcije s početnim zaslonom.

Atari Fit

Fitnes aplikacija je obavezna aplikacija za ljubitelje fitnessa vani. A naša preporuka za fitnes aplikaciju za vaš Samsung galaxy S6 telefon je Atari fit. Atari Fit aplikacija je za fitness koja vam omogućuje zarađivanje bodova za otključavanje klasičnih Atari igara radeći samo ono što volite, Ostanite u formi. Sadrži preko 150 različitih vježbi i preko 30 prilagodljivih planova i programa.

Musixmatch

Danas je pametni telefon nepotpun bez mogućnosti reprodukcije glazbe. Iako telefon ima glazbeni uređaj, ali aplikacija kao što je Musixmatch Music poboljšala bi glazbeni kapacitet telefona. To je aplikacija koja upravlja vašim glazbenim datotekama, a omogućuje vam i pjevanje pjesama prikazujući tekstove na zaslonu. U vama čak postoji i način karaoke za pjevača. Pa kako možemo nazvati naš popis najboljih aplikacija za Galaxy S6 kompletnim, a da u njemu nema aplikacije Musixmatch?

Pogledajte dodatnu pomoć

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found