Vodiči

Kako premjestiti datoteke na SD karticu na Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 ima prekrasan dizajn, sjajan zaslon i kameru te mnoštvo nevjerojatnih karakteristika. Što se tiče hardverske specifikacije, S5 se napaja sa četverojezgrenim procesorom od 2,5 GHz, baterijom od 2800 mAh i 2 GB RAM-a. Ovim ćete uređajem postići izvrsnu brzinu uz dobro trajanje baterije. Interna memorija je 16 GB / 32 GB, ali možete je proširiti na 128 GB pomoću vanjske microSD kartice.

Također pogledajte: Kako riješiti spori problem sa Samsung Galaxy S5 Wi-Fi

Premjestite datoteke na SD-karticu na Samsung Galaxy S5

www.planetegalaxy.com

Također možete premjestiti datoteke sa svog Samsung Galaxy S5 na SD-karticu. Za premještanje datoteka na SD-karticu na Samsung Galaxy S5 možete koristiti:

ASTRO upravitelj datoteka:

Astro upravitelj datoteka za Samsung galaxy s5 daje vam dopuštenje za organiziranje, dohvaćanje i izradu sigurnosnih kopija svih datoteka na vašem SD-u u vašu internu memoriju. Bonus - slike, glazba, videozapisi i dokumenti; su svi kompatibilni.

ES File Explorer upravitelj datotekama:

S preko 300 milijuna globalnih preuzimanja, ovo je najpopularnija aplikacija koju možete koristiti za premještanje datoteke sa SD kartice na yoSamsung ung galaxy S 5.

Upravitelj datoteka Samsung S 5:

Dovoljno dobro da bude zaliha! Jednostavno, atraktivno i učinkovito. Jedino što bih tražio je plaćena / Pro verzija za uklanjanje oglasa. Neka se to dogodi!

Upravitelj datoteka OI

Omogućuje vam pregledavanje SD kartice i upravljanje mapama i upravljanje njima. Pruža vam potpunu privilegiju datoteka pohranjenih na vašem S5.

Ako se suočite s bilo kojim problemom na taj način prenijeti datoteke na SD-karticu, datoteke možete premjestiti na SD-karticu na Samsung Galaxy S5 povezivanjem telefona s računalom. Za prijenos datoteka na SD-karticu slijedite korake u nastavku:

1. Uključite telefon u računalo. Aktivirajte način montiranja ili će se to automatski zatražiti -

Postavke sustava> Pohrana

Taknite Mount SD-card

2. Zatim stvorite mapu na SD-u

3. Kopirajte datoteke iz interne memorije telefona koje želite premjestiti na SD-karticu na vašem Samsung Galaxy S5 i zalijepite ih u mapu na SD-kartici.

4. Ako želite premjestiti datoteke na SD-karticu na Samsung Galaxy S5 kao glazbu, tada stvorite mapu za datoteke na SD-kartici. Zatim kopirajte i zalijepite poput glazbe.

Također možete pročitati: Kako riješiti problem zaostajanja Samsung Galaxy S5

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found