Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za trenutne poruke za Android

Mnogo aplikacija za razmjenu trenutnih poruka za android dostupno je danas, a sve one imaju nešto različito za ponuditi korisnicima. Sve te aplikacije za razmjenu poruka možete besplatno koristiti za chat s prijateljima, obitelji i rodbinom. Evo popisa najboljih aplikacija za trenutne poruke za android koje možete instalirati na svoj uređaj kako biste cijelo vrijeme ostali povezani s bliskim prijateljima i dragima.

Također, ako želite biti u toku s vremenskim uvjetima, evo najboljih besplatnih vremenskih aplikacija za android s dodacima.

Pročitajte ovdje - 6 mora imati najbolje android aplikacije za putovanja besplatno

Najbolje aplikacije za razmjenu trenutnih poruka za Android

Glasnik

www.pelfusion.com

Ovo je službena Facebook aplikacija za trenutne poruke koja dolazi s urednim i čistim sučeljem i vrlo je jednostavna za upotrebu. Besplatni pozivi, dijeljenje fotografija, emojiji, naljepnice, glasovne snimke itd. Značajke su koje nudi ova aplikacija. Automatski ćete biti povezani sa svim svojim Facebook kontaktima. Također, putem ove aplikacije putem svog broja možete slati poruke prijateljima koji nisu Facebook prijatelji.

Skype

Izvor - appstore.vuzix.com

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu trenutnih poruka za android koju koristi većina ljudi u svijetu. Video pozivi glavna su značajka ove aplikacije, ali tu je i značajka razmjene trenutka koja vam omogućuje čavrljanje s drugima. Značajke poput grupnog chata, emojija, dijeljenja medija itd. Dostupne su u odjeljku za chat. Ali da biste dodali prijatelje na Skype, morate znati njihov Skype ID. Također, možete upućivati ​​jeftine međunarodne pozive dodavanjem Skype kredita.

Što ima

Izvor - www.iphone-ios-recovery.com

Whatsapp je najpopularniji od svih, a oni koji imaju pametni telefon sigurno će imati instaliran WhatsApp. Ova je aplikacija popularna najviše zbog jednostavnosti. Svi vaši kontakti automatski će se dodati u Whatsapp. U ovoj se aplikaciji nude poruke, grupne poruke, dijeljenje medija, naljepnice, emojiji itd. Također, korisnici mogu besplatno pozivati ​​dodane kontakte putem Whatsappa.

Hangouti

Izvor - www.igeeksblog.com

Googleov Hangouts vrlo je korisna aplikacija koja kombinira i usluge SMS i IM. Osim SMS-a i IM-a, korisnici putem ove aplikacije mogu upućivati ​​glasovne i video pozive drugima. Moramo reći da je kvaliteta aplikacije za video pozive mnogo bolja od Skypea. Ova je aplikacija integrirana s Google+, pa je možete iskoristiti na bolji način.

IM +

www.1mobile.tw

Ova se aplikacija može nazvati dobrom alternativom za Facebook messenger aplikaciju koja pruža mnoge zanimljive značajke, osim trenutnih poruka. Dostupno je puno opcija, a ako ne možete odabrati koju IM aplikaciju ćete odabrati, ova će biti dobar izbor.

CRTA

www.androidlollipop.info

LINE je vrlo popularna aplikacija za razmjenu trenutnih poruka u Aziji, a popularnost se širi na globalnoj razini. Moći ćete razumjeti pravu zabavu čavrljanja dok koristite ovu zabavnu aplikaciju za razmjenu poruka. Prepuna je toliko naljepnica, mrežnih crtića, raznih zabavnih likova itd., Ova je aplikacija nevjerojatna za mlade.

Tango

Izvor - mobile.softpedia.com

Tango dolazi s mnogim značajkama razmjene trenutnih poruka, chatom, grupnim chatom, video pozivima, dijeljenjem medija itd. Dodatak raznih vijesti još je jedna atrakcija. Ne morate ručno dodavati kontakte, već da prijatelje saznaje s popisa kontakata, ali osoba bi trebala koristiti Tango da bi se pojavila na popisu. Mid-call-mini zanimljiva je igra u ovoj aplikaciji koja je razlikuje od ostalih sličnih aplikacija.

Viber

www.digitalspy.com

Oni koji vole koristiti što više naljepnica, Viber je upravo savršen za njih. Iako je usluga trenutnih poruka primarna stvar ove aplikacije, ali dobro se rangira na tržištu naljepnica. Govorne poruke nude se i u Viberu. Međutim, nećete moći uživati ​​u videopozivima. Viber out sličan je Skype kreditu putem kojeg možete pozivati ​​ljude čak i ako ne koriste ovu uslugu.

Snapchat

www.androidheadlines.com

Ovo je početna usluga koja postaje prilično popularna. Instant poruke, video poruke, dijeljenje fotografija itd. Značajke su koje nudi ova aplikacija. Ali oni koji su stvarno zabrinuti za sigurnost mogli bi potražiti drugu opciju za razmjenu trenutnih poruka.

BBM

Izvor - mobile.softpedia.com

BBM je uglavnom usluga BlackBerry koja se nedavno našla na Android platformi. Nudi značajke dostupne u većini sličnih aplikacija, ali najbolji dio ove aplikacije je taj što vam omogućuje odabir osobe koja će vam poslati poruku.

Dakle, ovdje je 10 najboljih aplikacija za trenutne poruke za android, bilo koju od njih možete koristiti da biste ostali u kontaktu s dragima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found