Vodiči

Kako popraviti LG G3 koji se sam isključuje

Isključuje li se vaš LG G3 sam od sebe vrlo često? Pa, onda niste jedini, mnogi korisnici LG G3 imaju ovaj problem. Mnogi korisnici LG G3 na forumu su izvijestili da njihov novi pametni telefon ima naviku čestog isključivanja. Nekim se korisnicima telefon vrati u normalno stanje pritiskom na tipku za uključivanje, no neki korisnici trebaju izvaditi bateriju i ponovno je umetnuti kako bi se telefon vratio u normalu.

Tp popraviti LG G3 sam isključuje problem, ovdje ćemo razgovarati o nekim koracima. Možete ih pratiti kako biste se riješili ovog problema. Ako se suočite s bilo kojim drugim problemima sa svojim LG G3, posjetite Technobezz gdje ćete pronaći rješenja za gotovo sve probleme povezane s vašim pametnim telefonom.

Također pogledajte: Uobičajeni problemi LG G3 i kako ih riješiti

Potencijalni popravci za LG G3 isključuju se sami

Vratite bateriju

Ako se vaš telefon sam isključio bez ikakvog razloga, prije svega pokušajte ga pokrenuti pritiskom i držanjem tipke za uključivanje. Nakon što se telefon ponovno pokrene, upotrijebite ga i provjerite ponavlja li se problem. Ako se vaš telefon ponovo isključi bez razloga, izvadite bateriju G3 i ponovno je umetnite nakon 30 sekundi. Nakon što je ponovno umetnut, ponovo pokrenite uređaj i provjerite je li problem riješen. Nekim našim čitateljima je vraćanje baterije uspjelo.

Onemogući uslugu lokacije

Mnogi su korisnici izvijestili da bi se mogli uspješno riješiti čestog problema s isključivanjem samo onemogućavanjem usluga lociranja u svom LG G3. Dakle, i vi možete isprobati ovu opciju. Za to:

 • Idite u izbornik Postavke na uređaju
 • Dodirnite Lokacija
 • Isključite prekidač pored lokacije

To će onemogućiti usluge lokacije na vašem uređaju. Koristite telefon kao i obično i provjerite pojavljuje li se problem dok su usluge lokacije onemogućene. Ako je problem riješen, neka usluge lokacije budu onemogućene, osim ako vam usluga zapravo nije potrebna.

 

Ažurirajte svoj LG G3 softver

LG je prepoznao problem automatskog isključivanja i objavio je ažuriranje za rješavanje problema. Preuzimanje najnovijih ažuriranja uvijek osigurava rješavanje trenutnih programskih pogrešaka i softvera. Obavezno redovito ažurirajte telefon kako biste izbjegli probleme povezane sa softverom. Slijedite ove korake za ažuriranje softvera LG G3:

 • Idite na izbornik Postavke vašeg G3
 • Dodirnite O uređaju
 • Dodirnite Ažuriranja softvera kako bi vaš uređaj mogao provjeriti ima li novih ažuriranja.

Ako pronađe novo ažuriranje, svakako ažurirajte telefon na najnoviji softver.

Budući da su neki čitatelji otkrili da telefon ne prikazuje nova ažuriranja, a ako se suočite s istim problemom, povežite svoj uređaj s računalom na kojem je instaliran LG G3 PC Suite i preuzmite ažuriranja.

 

Uklonite SD karticu

Ponekad neispravna ili oštećena SD kartica može dovesti do takvih problema na vašem novom LG G3. Dakle, izvadite SD karticu iz uređaja i upotrijebite telefon kao i obično kako biste provjerili leži li problem u SD kartici. Ako svoj telefon možete koristiti bez ikakvih problema, a problem s isključivanjem je potpuno nestao, problem je uzrokovala vaša SD kartica. Ako želite koristiti istu SD karticu na telefonu, najbolje je prvo premjestiti sve podatke s kartice na drugi uređaj i formatirati karticu prije ponovne upotrebe u uređaju.

Vraćanje na tvorničke postavke

U slučaju da ste isprobali sve gore navedene popravke, ali niste postigli plodonosne rezultate, tada je vraćanje na tvorničke postavke krajnja opcija za rješavanje ovog problema sam po sebi LG G3. No prije toga napravite sigurnosnu kopiju svih podataka na telefonu jer će ovaj postupak sve izbrisati. Vraćanje na tvorničke postavke možete izvršiti slijedeći ove korake:

 • Idite na izbornik Postavke na telefonu
 • Dodirnite Sigurnosno kopiranje i poništavanje
 • Dodirnite Factory Reset

Dodirnite U redu da biste potvrdili odabir. Dopustite telefonu da izbriše sve podatke i vrati se u prvobitno stanje.

Ako vam je prethodna metoda malo teška ili imate poteškoća u tome, isključite telefon.

 • Pritisnite tipku za utišavanje i tipku za uključivanje i držite ih dok se ne pojavi logotip LG G3.
 • Kad vidite logotip, otpustite tipku za uključivanje i pritisnite ga i držite ponovo.
 • Kad se prikaže zaslon Tvrdog tvorničkog resetiranja, ostavite tipke i upotrijebite tipku za uključivanje kako biste odabrali opcije i potvrdili.
 • Nakon završetka vraćanja na tvorničke postavke, pripazite ako se problem ponovi nakon instalacije bilo koje određene aplikacije.

Baterija

Ako se ovaj problem ne događa zbog bilo kojeg softverskog problema, vraćanje na tvorničke postavke u ovom vam slučaju ne može pomoći. Ponekad ispražnjena ili neispravna baterija može biti razlog da se LG G3 sam isključi, pa samo izvadite bateriju i pokušajte upotrijebiti drugu LG G3 bateriju u slušalici kako biste vidjeli je li problem riješen. Ako telefon radi normalno, to je problem povezan s baterijom. Morate zamijeniti staru novom baterijom. Budući da će vam biti teško prepoznati je li problem u bateriji, najbolje je odnijeti je u servis.

Također možete kontaktirati svog operatera ili prodavača ako je vaš telefon u jamstvu i zatražiti zamjenu.

Također pogledajte: Kako napraviti snimke zaslona na LG G3

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found