Vodiči

Kako pronaći prijatelje na Facebooku na Twitteru

Naš današnji društveni život definiran je brojem prijatelja koje imamo na platformama društvenih mreža poput Facebooka i Twittera. Suprotno tradicionalnom društvenom okruženju koje je zahtijevalo da izlazimo i sprijateljimo se, ove platforme društvenih medija pomogle su nam da sjedimo u udobnosti svojih domova dok sklapamo nove prijatelje, pronalazimo stare i povezujemo se s prijateljima koji su već tamo naše profile.

Većina nas pridruži se jednoj web stranici društvenih mreža, a kasnije odluči i početi koristiti druge. Kada to učinimo, želimo se povezati s prijateljima i na drugoj platformi. Upravo je to bila moja smutnja kad sam se prijavio za Twitter. Već sam imao Facebook račun i sve što sam sada trebao su moji Facebook prijatelji da mi se pridruže na Twitteru. Imali smo puno čitatelja koji su i oko toga tražili pomoć. Upravo smo zbog toga odlučili izraditi detaljni vodič kako pronaći Facebook prijatelje na Twitteru.

Također pogledajte: Kako popraviti neuspjelu autentifikaciju Facebooka na androidu

Ako imate dobar broj prijatelja na Facebooku i želite znati kako dodati Facebook prijatelje na Twitteru, onda to moramo učiniti putem Yahoo pošte, jer Facebook otežava uklanjanje bilo kakvih podataka s ove stranice. Slijedite donji korak po korak kako biste slijedili Facebook prijatelje na Twitteru.

Koraci do pronalaska Facebook prijatelja na Twitteru

  • Za početak će vam trebati Yahoo Mail račun. Ako već imate slučajno, morate se prijaviti na Yahoo Mail račun. Za one koji još nemaju račun na Yahoo Mailu, morat ćete stvoriti račun tako da odete ovdje.
  • One koje ste prijavili na račun, kliknite "Kontakti" u gornjem lijevom kutu, a zatim "uvozi kontakte" koji se nalaze s desne strane. Ovu ćete opciju dobiti odmah ako je ovo vaša prva prijava nakon što ste se prijavili za račun.
  • Pronaći ćete popis platformi kao što su Facebook, Gmail, itd. Kliknite na Facebook i okvir za dopuštenje će vas pitati za potvrdu za učitavanje kontakta s Facebooka. Pritisnite "OK" za nastavak.
  • Nakon uvoza svih kontakata prikazat će se poruka u kojoj stoji "Čestitamo". Uvezeni su Facebook kontakti. Morate kliknuti na ‘Gotovo’.
  • Sada se prijavite na Twitter. Da biste započeli traženje svojih prijatelja na Facebooku, pomaknite se prema dolje do Twitter Importer. Klikom na vezu koja će vas odvesti izravno do uvoznika. Možete i jednostavno kliknuti na „Otkrij“ nakon što se prijavite, a zatim u gornjem lijevom kutu na „Pronađi prijatelje“.
  • Kliknite gumb "traži kontakte" pored yahoo pošte.
  • Učitavanje Yahoo!-a potrajat će nekoliko sekundi Prozori za dopuštenje pošte. Po završetku učitavanja kliknite gumb "Slažem se" da biste uvezli svoje yahoo kontakte na Twitter.

Budući da su svi vaši Facebook prijatelji premješteni na Yahoo Mail, moći ćete se povezati sa svojim Facebook prijateljima i na Twitteru. Ovo je postupak za pronalaženje vaših Facebook prijatelja na Twitteru.

No, malo je stvari koje su važne da bi se taj proces dogodio. Ovi su:

  • Ovaj postupak izvozi samo prijatelje vašeg osobnog Facebook profila. Stoga ne očekujte da ćete na popisu kontakata pronaći prijatelja svog prijatelja.
  • To u potpunosti ovisi o postavkama privatnosti Facebook profila vašeg prijatelja.
  • Moći ćete pronaći one prijatelje koji već imaju Twitter profil.

Koristite ovaj postupak za lako pronalaženje svojih prijatelja na Facebooku na Twitteru. Svi će se vaši kontakti lako uvesti i možete uživati ​​u povezivanju svojih prijatelja na obje platforme. Pomoći će vam da budete u toku sa svim svojim prijateljima i nećete propustiti ništa što oni dijele na bilo kojoj od dvije platforme.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found