Vodiči

Kako brže napuniti iPad

Pitate se kako brže napuniti iPad? Evo, podijelit ćemo nekoliko sjajnih trikova koji će vam pomoći u tome.

Nitko ne voli predugo čekati dok se uređaj koji im je potreban ne napuni do kraja. Apple je iza Androida u odjelu za brzo punjenje. Mnogi Android uređaji sada imaju značajku brzog punjenja. Kao što naziv značajke sugerira, Android telefonu ili tabletu omogućuje puno brže punjenje. U većini slučajeva postotak baterije skočit će s 5% na 30% ili više za 20-30 minuta.

Također pogledajte: Kako preuzeti datoteke s iPhonea ili iPada

Nadamo se da će Apple podići igru ​​na sljedeću razinu za svoje proizvode, uključujući iPad, donošenjem ove značajke uskoro. Do tada možete isprobati neke korisne trikove pomoću kojih ćete brže napuniti iPad.

Kako brže napuniti iPad: Adapter za napajanje

Jedna od stvari na koju biste trebali paziti kada je riječ o bržem punjenju je adapter napajanja koji trenutno koristite. Najbolji je savjet izbjegavati punjače i adaptere treće strane te ići uz onaj koji ste dobili s uređajem. Najnoviji iPad uređaji dolaze s adapterom za napajanje od 12 W. Ako ste već odavno dobili svoj ili ako imate stariji model iPada, možda nećete imati adapter od 12 W.

Stariji iPadi dolazili su s adapterima od 5 W ili 10 W. Dobivanjem adaptera od 12 W moći ćete brže napuniti iPad. Ako niste sigurni koju imate, samo pogledajte njezino dno. Dakle, ako vidite 5W ili 10W napisanih na njima, vrijeme je za malo kupovine. Ispravljači nisu skupi. Možete dobiti potpuno novi adapter snage 12 W za 19 dolara.

Kako brže napuniti iPad: Isključite iPad

Ovo je jedna od stvari koja može napraviti promjenu. To je zato što aplikacije neće raditi u pozadini i nećete koristiti uređaj dok se puni. Sve te sitnice utječu na brzinu punjenja. Stavite iPad da se puni. Pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje, a zatim povucite "Klizanje za isključivanje" da biste isključili iPad. Neka se puni.

Životna žica

Kako brže napuniti iPad: omogućite način rada u zrakoplovu

Ako ne želite isključiti iPad dok se puni, postoji još jedna zgodna opcija. Možete omogućiti način rada u zrakoplovu. Da biste to učinili, idite na Postavke i prebacite ključ pored "Način rada u zrakoplovu".

Drugi način da ga omogućite je prijelaz prstom od dna početnog ili zaključanog zaslona prema gore, a zatim samo dodirnite ikonu zrakoplova.

Dodirnite Smart

Imajte na umu nekoliko stvari. Kad uključite način rada u zrakoplovu, značajke povezivanja na iPadu bit će onemogućene. To znači da nećete imati internetsku vezu. Ali ako vam je potreban da se vaš iPad brže puni i ako se žuri, ovo će učiniti trik.

Kako brže napuniti iPad: Uklonite kućište

Ako koristite futrolu za iPad, pokušajte je napuniti bez nje. Jedna od stvari koju su mnogi korisnici primijetili kada je riječ o iPhoneu i iPadu jest činjenica da se zagrijavaju tijekom punjenja. Pregrijavanje može uzrokovati probleme s baterijom.

Dakle, kad se vaš iPad puni, obavezno uklonite kućište. Možda ćete primijetiti neka poboljšanja u brzini punjenja. Također, ako primijetite da se iPad zagrijava kad ga koristite, maknite kućište na neko vrijeme i pustite da se ohladi. Na taj će način baterija vašeg uređaja trajati dulje između punjenja.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found