Vodiči

Kako riješiti probleme s LG G2 mikrofonom

Postoje neki problemi u vezi s LG G2 mikrofonom s kojima se mnogi korisnici često susreću i zbog toga se žale. Možda ste se suočili s problemom kada savršeno govorite, ali ljudi s druge strane ne shvaćaju vas jasno. Zvuči im dok šapućete ili mrmljate. Ako ste korisnik LG G2 telefona i suočavate se s problemima s LG G2 mikrofonom, tada se to može dogoditi iz različitih razloga, što se može riješiti slijedeći nekoliko koraka.

Ovdje se raspravlja o tri metode rješavanja ovog problema.

Kako riješiti probleme s LG G2 mikrofonom

Vidi također - Kako riješiti problem zaostajanja na LG G2

Prva metoda

Prva metoda zahtijeva da isključite značajku suzbijanja buke. To se može učiniti odlaskom na postavke poziva. Ova značajka za suzbijanje buke djeluje kao filtar za stvaranje jasnog glasa. Ovo je integrirano kako bi se poboljšala kvaliteta poziva i razgovora. Uklanjaju se svi šumovi koji mogu predstavljati prepreku u kvaliteti zvuka, ali ponekad više filtera za buku stvara drugačiji rezultat koji uzrokuje ovu nejasnu glasnoću. Stoga se preporučuje da isključite značajku suzbijanja buke kada se suočite s problemima s LG G2 mikrofonom.

Druga metoda

Ponekad se ovaj problem javlja ako u rupi mikrofona ima dovoljno prašine ili nečistoće. Puhanje komprimiranog zraka može izvaditi prljavštinu iz rupe. Stoga možete pokušati riješiti problem puhanjem komprimiranog zraka u mikrofon.

Treća metoda

Ažuriranje telefona najnovijom verzijom firmvera pomoglo je mnogim korisnicima u ovom izdanju. Ako je dostupna neka ažurirana verzija vašeg telefona, samo ga preuzmite i instalirajte da biste ažurirali telefon. Problem s mikrofonom LG G2 također se može riješiti ovom metodom.

Stoga pokušajte prepoznati razlog i riješiti problem slijedeći bilo koji od gore navedenih načina.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found