Vodiči

Kako popraviti Instagram slanjem foto izdanja na iPhone

Dijeljenje aktivnosti u mobilnom svijetu jedna je od glavnih tema od 2008. godine, kada je tehnologija push obavijesti postala ozbiljan dio razvoja mobilnog operativnog sustava. Nakon toga slijede razne mogućnosti podrške aplikacijama za dijeljenje koje je izradio programer. Što bi bili društveni mediji bez mogućnosti dijeljenja? Jedan od poznatih i vodećih društvenih medija u smislu dijeljenja fotografija / video zapisa je Instagram.

Instagram je dijeljenje fotografija / videozapisa na društvenim mrežama koje je pokrenuto u listopadu 2010., a Facebook ga je kupio u travnju 2012. 27. veljače 2013. Instagram je najavio 100 milijuna aktivnih korisnika, samo 2 i pol godine nakon pokretanja aplikacije. Tvrtka je objavila da je 9. rujna 2013 bilo više od 150 milijuna aktivnih korisnika.

S tako impresivnim brojem aktivnih korisnika, programer nastavlja popravljati i poboljšavati aplikaciju i uslugu. Ovaj postupak popravljanja i poboljšanja može utjecati na aplikaciju i možda će početi djelovati neobično. Možda ste imali poteškoća kao što su smrzavanje i pad dok prenosite fotografiju. Ako je to slučaj, pogledajte sljedeće korake:

Kako riješiti problem s padom Instagrama pri prijenosu fotografije

  • Provjerite je li vaš iPhone povezan s jakim internetskim resursom jer možda nećete moći prenijeti fotografije sa slabim internetskim signalom. Ako upotrebljavate mobilne podatke, provjerite imate li još uvijek dovoljno internetske kvote na svojim mobilnim podacima.
  • Obavezno pokrenite najnoviju verziju Instagrama i iOS-a.
  • Ako je vaš internetski signal dobar i jak, provjerite pohranu na iPhoneu u Postavke >> Općenito >> Upotreba, ako vaš iPhone nema dovoljno slobodnog prostora, možda ćete naići na ovakve probleme. Izbrišite neke datoteke da biste oslobodili malo prostora.
  • Provjerite je li pozadinsko osvježavanje aplikacije uključeno i omogućite Instagramu pristup i fotografijama i kameri. Ili ih pokušajte isključiti i ponovo uključiti. Da biste to mogli, možete otići na Postavke >> (pomaknite se prema dolje) >> Instagram.

  • Pokušajte zatvoriti Instagram dvostrukim klikom na gumb home, prijeđite prstom udesno da biste pronašli Instagram, a zatim jednostavno prijeđite prstom prema gore.
  • Ako se i dalje suočavate s problemom, pokušajte isključiti iPhone, a zatim ga ponovno uključiti.
  • Ako gornji koraci nisu riješili problem, pokušajte ga deinstalirati, a zatim ponovo instalirajte aplikaciju Instagram. Pritisnite i držite ikonu Instagrama dok se ne počne tresti. Dodirnite X na ikoni aplikacije da biste je izbrisali. Zatim ponovo preuzmite Instagram iz App Storea.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found