Vodiči

Ažuriranja za Samsung Galaxy S10 i Galaxy X - Datum izlaska, specifikacije i ostale značajke

Što se tiče tržišta mobilnih uređaja, vani su samo dva velika konkurenta o kojima ljudi uvijek govore, a to su Apple i Samsung. Rivalstvo među njima nikad se završava i čini se da će budući datum izlaska Samsungovog Galaxyja S10 biti savršena prilika za južnokorejsku tvrtku da pojača svoju igru ​​i na tržište izbaci novi telefon koji premašuje gotovo sva moguća očekivanja i uzbuđuje obožavatelje zbog hardverskih specifikacija. Samsung nikada ne zazire od stavljanja gornjih dijelova linije u svoje telefone.

Danas ćemo razgovarati o svim najnovijim ažuriranjima koja su se pojavila u vezi sa Samsung Galaxy S10 i dugo očekivanim Galaxy X telefonom, usredotočujući se prvenstveno na glasine o datumu izlaska, kodnim imenima telefona i ostalim značajkama s kojima smo se susreli.

Prvi sklopivi telefon konačno može postati stvarnost

Već dulje vrijeme, točnije par godina, slušamo kako Samsung radi na svom prvom ikad sklopivom pametnom telefonu, ali nakon nekog vremena prestali smo pripisivati ​​glasine koje se vrte od navodne datum izlaska ovog pametnog telefona pomaknut je uvijek iznova.

Međutim, sada smo to saznali u 2019. godini i konačno bismo se mogli dočepati ovog čudesnog dijela tehnologije. Prema onome što smo čuli, južnokorejska tvrtka Samsung Galaxy X, kako su je neki nazvali, dobila je kodno ime 'Winner'. Prije je nosio ime 'Valley', ali čini se da ga je Samsung odlučio promijeniti. Da li bi „Winner“ mogao trpjeti činjenicu da Samsung želi biti prva tvrtka na tržištu koja je smislila sklopivi telefon, što označava početak nove generacije pametnih telefona? O tome možemo samo nagađati, ali čini se da će se to vjerojatno dogoditi.

Datum izlaska Samsung Galaxy S10

Mogli bismo vidjeti Samsung Galaxy S10 i S10 Plus kako se lansiraju početkom 2019. godine, točnije vjerujemo da će biti objavljeni tijekom siječnja. Sad, neki od vas možda znaju da ovo nije rutinski datum izlaska kojeg Samsung izgleda prati iz godine u godinu kada izdaju novi telefon pod linijom S. Vjerujemo da je ova promjena u planovima posljedica činjenice da južnokorejska tvrtka želi veći događaj kasnije tijekom godine kada će objaviti glasinu Galaxy X.

A budući da još uvijek razgovaramo o Galaxyju X, možda ćemo ga vidjeti na CES-u 2019. Nažalost, Samsung je misteriozan kao i uvijek, odlučujući ne objavljivati ​​velike najave u vezi s datumima izlaska ova dva telefona, pa što možemo do sada je samo nagađanje i pričekaj da čuješ nešto od njih.

Samo najbolji procesor za S10

Budući da Samsung obilježava desetljeće mobilnog napretka što se tiče njihove serije S, nije ni čudo da će za svoj najnoviji vodeći pametni telefon htjeti na tržište staviti samo najbolje hardverske dijelove dostupne na tržištu. Južnokorejska vijest iznijela je set novih ažuriranja u vezi s procesorom telefona budući da smo prethodno jedva imali što o tome. Koliko su čuli, Samsung Galaxy S10 imat će Snapdragon 855 i Exynos 9820 čipsete.

Bit će zanimljivo vidjeti koliko bi se performanse mogle dobiti od ova dva hardverska dijela. Da, svjesni smo da su to trenutno trenutno najbolji dijelovi na tržištu, ali nikada nismo spremni zazirati od stavljanja telefona na test i provjere koliko dobro može to učiniti u nizu teških zadataka.

Značajke Samsung Galaxy S10

Senzor otiska prsta na zaslonu jedna je od najvećih značajki koju obožavatelji tvrtke čekaju da budu ugrađeni. Sad smo čuli neke glasine koje su vrlo vjerojatne, a koje kažu da ćemo sa S10 i S10 Plus napokon vidjeti kako ova značajka postaje stvarnost. Štoviše, također možemo očekivati ​​da ćemo vidjeti i 3D skener lica, što Samsung nije previše suptilan udarac u Appleovom FaceID-u koji je debitirao kada su objavili iPhone X.

Prikaz

Što se tiče dizajna, ne očekujemo da će južnokorejska tvrtka napraviti neke velike promjene pa ćemo vjerojatno imati telefon koji nevjerojatno sliči S9 i S9 Plus. Razlika će biti samo u veličini zaslona i činjenici da ćemo sa Samsung Galaxy S10 imati veći omjer zaslona i tijela, dajući novo značenje fantaziji da imamo telefon bez okvira i nevjerojatno estetskog izgleda.

Kodno ime Samsung Galaxy S10

I na kraju, ali ne najmanje važno, podsjećamo vas da je južnokorejska tvrtka odabrala 'Beyond' kao kodno ime za S10. Znači li to da će njihov vodeći telefon iz 2019. označiti početak nove generacije telefona koji će slijediti novi niz trendova? Zasad možemo samo nagađati pravo značenje ovog kodnog imena, ali više smo nego spremni vidjeti što će sljedeće Samsung smisliti jer smo svjesni da uvijek nastoje doći do telefona koji su izdržljivi i u skladu s najnovijim trendovima .

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found