Vodiči

Kako riješiti probleme s LG V10 Bluetoothom

Problemi s LG V10 Bluetoothom nešto su na što se mnogi vlasnici ovog uređaja žale. Iako su se mnogi suočili s tim jednostavno tijekom upravljanja uređajem, drugi su se suočili s problemom prilikom povezivanja uređaja s automobilom kao što su Mercedes-Benz, Volkswagen, Mazda, Audi, BMW, Tesla itd. Znamo da to može biti prilično neugodno, pa zato podijelit će nekoliko rješenja koja možete pokušati riješiti LG V10 Bluetooth probleme na uređaju.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s vijekom trajanja baterije LG V10

Potencijalni popravci za LG V10 Bluetooth probleme

1. rješenje: Ponovo pokrenite

Ako LG V10 Bluetooth ne radi na vašem telefonu, prvi savjet je ponovno pokrenuti uređaj koji bi mogao riješiti problem. Razlog je ako se uređaj ne pokreće dugo i ako ga koristite više od 150-200 sati, uređaj se pregrije što rezultira raznim problemima, uključujući probleme s Bluetoothom. Iako ovaj korak možda neće biti koristan za sve, uvijek se preporučuje ponovno pokretanje kada se suočite s bilo kojim problemom na uređaju.

Da biste ponovno pokrenuli LG V10, samo pritisnite tipku za napajanje 10 sekundi i počet će se ponovno pokretati. Također, možete izvaditi bateriju i telefon će biti isključen.

2. rješenje: Obrišite Bluetooth podatke

Ponekad kada se podaci predmemorije preopterete u uređaju, to može dovesti do takvog problema. Datoteke predmemorije uvijek su korisne pri pohrani privremenih podataka kako bi prebacivanje između aplikacija postalo brže i lakše. No, vrlo često morate očistiti tu predmemoriju i podatke jer ogromna količina predmemorije u konačnici usporava uređaj i stvara probleme. Da biste izbrisali Bluetooth podatke na vašem LG V10 uređaju, slijedite upute u nastavku:

 • Krenite prema aplikaciji za postavke s početnog zaslona uređaja
 • Idite na opciju Upravitelj aplikacija, a zatim odaberite karticu Sve
 • Ovdje potražite Bluetooth i dodirnite ‘Prisilno zaustavi’ da biste ga naglo zaustavili
 • Sljedeće dodirnite obrisati predmemoriju, a zatim obrišite Bluetooth podatke
 • Pritisnite OK za potvrdu
 • Napokon ponovno pokrenite uređaj

To je to, sada provjerite je li problem riješen LG V10 Bluetooth koji ne radi na vašem uređaju. Ako ne, prijeđite na sljedeću metodu.

3. rješenje: Dizanje u sigurnom načinu

Ponekad aplikacija treće strane može biti stvarni uzrok problema, a to se može provjeriti prebacivanjem uređaja u siguran način koji privremeno onemogućava sve aplikacije treće strane. A ako uređaj radi dobro, možete biti sigurni da problem stvara nezavisna aplikacija.

 • Da biste telefon pokrenuli u sigurnom načinu, potpuno isključite uređaj, a zatim ga ponovno pokrenite. Kako se LG logotip pojavljuje na zaslonu, pritiskajte tipku za stišavanje dok ne vidite početni zaslon, uređaj će odvesti u siguran način.
 • Kad je vaš LG V10 uključen, pritisnite tipku za napajanje nekoliko sekundi i prikazat će se opcije isključivanja. Dodirnite opciju Isključi nekoliko sekundi, nakon čega će se pojaviti skočni prozor s potvrdom. Pritisnite ‘U redu’ i vaš će uređaj ući u siguran način.

4. rješenje: Provjerite priručnik

Ako se posebno suočavate s problemom Bluetootha tijekom povezivanja uređaja s automobilom, tada će vam ovo rješenje biti korisno.

 • Ponovno uspostavite vezu nakon što ste pravilno provjerili proizvođačke upute za automobil i vaš uređaj.
 • Pazite da ne propustite niti jedan korak.
 • Krenite prema Postavkama> Bluetooth i osigurajte da se ništa ne mijenja.
 • Ako je moguće, pokušajte izbrisati sva ostala prethodna uparivanja i postaviti ih ispočetka.

Rješenje 5: Vraćanje na tvorničke postavke

Ako ste isprobali sva gore navedena rješenja, ali ništa nije uspjelo, tada je zadnja preporuka otići na tvorničko resetiranje koje će izbrisati sve i sve s uređaja i trebate ga postaviti od nule kao potpuno novi uređaj. Ne zaboravite prvo napraviti sigurnosnu kopiju podataka. Da biste resetirali uređaj na tvorničke postavke,

Krenite prema postavkama> Izrada sigurnosnih kopija i resetiranje> Vraćanje na tvorničke postavke> Resetiranje uređaja i potvrdite postupak odabirom delete all. Konačno, prijeđite na ponovno pokretanje uređaja.

Ovo su rješenja za rješavanje problema s LG V10 Bluetoothom. Pokušajte ih jedan po jedan i nadamo se da će problem biti riješen. Međutim, ako problem i dalje postoji, odnesite ga u servis.

Također pogledajte: Kako ispraviti probleme s Wi-Fi mrežom LG V10

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found