Vodiči

Kako ispraviti pogrešku Google play trgovine 403

Pogreška Google Play trgovine 403 jedna je od najčešćih pogrešaka s kojima se korisnici vrlo često susreću. Pogreška 403 pojavljuje se kada pokušate preuzeti neke aplikacije iz Google play trgovine i preuzimanje postane neuspješno. Ali postoje različiti načini za ispravljanje pogreške u trgovini Google Play 403.

Također pogledajte - Kako riješiti problem ako ne možete preuzeti aplikacije iz Google Play trgovine

Kako ispraviti pogrešku Google play trgovine 403

Metode za ispravljanje pogreške u trgovini Google play 403

Metoda 1

Glavni razlog pogreške 403 su postavke proxyja, pa ga morate onemogućiti. Da biste to učinili, idite na postavke> bežična i mrežna> mobilna mreža> APN (naziv pristupne točke), a zatim odaberite opciju jasnog proxyja da biste potvrdili da je postavka proxyja isključena. Pokušajte ponovo preuzeti aplikaciju i najvjerojatnije neće biti takve pogreške.

Metoda 2

Ponekad se ovaj problem javlja zbog slabe internetske veze. Postoji način koji može ojačati mrežnu vezu kako bi ispravio pogrešku Google play trgovine 403.

Uključite način rada u zrakoplovu na telefonu i pričekajte dok ne primijetite sliku aviona. Sad ga isključite. Pričekajte signal i internetsku vezu na telefonu i pokušajte ponovo preuzeti da biste provjerili radi li.

Metoda 3

Ako vam obje gore navedene metode ne uspiju, idite na treću metodu. Ovaj postupak zahtijeva brisanje povijesti pretraživanja iz Google play trgovine. Prvo otvorite Google play trgovinu i idite na postavke pritiskom na gumb izbornika. Odaberite opciju brisanje povijesti pretraživanja. Ovime ćete izbrisati svu povijest pretraživanja iz Google play trgovine.

Metoda 4

Razlog problema ponekad može biti zamjenski Google račun koji je povezan s Gmail računom. Dakle, generirajte novi Gmail račun, a zatim idite na Google play trgovinu> pritisnite gumb izbornika> Računi> odaberite alternativni Gmail račun (novi) i pokušajte odmah preuzeti aplikaciju bez ikakve pogreške.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found