Vodiči

Kako riješiti probleme s bežičnim punjenjem iPhone 8

Svi smo zaljubljeni u značajku bežičnog punjenja - samo položite telefon na punjač i budite slobodni za upućivanje poziva, video pozive ili gledanje videozapisa. Apple je također uključio značajku bežičnog punjenja za svoje najnovije telefone, iPhone 8 i iPhone X, a koristi Qi Standard. To znači da postoji mnogo bežičnih punjača koje korisnici iPhone 8 uređaja mogu kupiti. Sjetite se da je telefon napravljen da uzima samo 5 vata, što će se kasnije nadograditi na 7,5 vata. Pazite da ne ulažete u punjač od 15 W.

Čini se da se korisnici Apple iPhonea 8 suočavaju s nekoliko problema tijekom punjenja telefona na bežičnom punjaču. Evo kako riješiti probleme s bežičnim punjenjem iPhone 8.

Pročitajte također- Kako riješiti probleme s vijekom trajanja baterije iPhone 8

KoraciRiješiti probleme s bežičnim punjenjem iPhone 8

iPhone 8 obično zapne u određenom trenutku nakon punjenja, a zatim se zaustavi ili se presporo puni, u ovom slučaju morate:

  • Provjerite USB priključak bežičnog punjača. Trebao bi biti čist i na njemu ne bi trebalo da se natalože čestice prljavštine, ako je to slučaj, onda ga obrišite suhom krpom, a zatim ponovno priključite.
  • Jednostavno ponovo pokrenite iPhone 8 da biste provjerili nestaje li problem.
  • Provjerite je li utikač s baze za punjenje pravilno spojen na utičnicu. Ne smije biti labav jer punjač neće raditi.
  • Ako vaš iPhone 8 ima kućište, on bi trebao podržavati bežično punjenje, inače ga morate ukloniti prije nego što ga stavite na bežični punjač.
  • Isprobajte način rada u zrakoplovu dok punite. Ovo će isključiti podatke / Wi-Fi i Bluetooth, omogućujući im brže punjenje.
  • Pokušajte isključiti iPhone 8, a zatim ga napunite.
  • iPhone ili zapravo bilo koji drugi pametni telefon treba puniti kada iznosi 15% do 20%, a ne manje. Ako se baterija potpuno isprazni, trebat će vam puno vremena za punjenje.
  • Provjerite postoje li ažuriranja na vašem telefonu. Ako niste ažurirali svoj iPhone, učinite to. Idite na Postavke> Općenito> Ažuriranje softvera. Greške će biti ispravljene, a telefon će se početi brzo puniti.

Pročitajte također- Kako omogućiti pravi ton na iPhoneu 8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found