Vodiči

Kako riješiti problem s brzim pražnjenjem baterija LG G2

Ako ste vlasnik novog LG G2 uređaja i suočavate se s lošim vijekom trajanja baterije, tada biste se možda mogli zabrinuti i razmišljati kako se nositi s tim problemom. Međutim, ovo je čest problem i problem se lako može riješiti. Obično se ovaj problem pojavljuje ako upotrebljavate različite aplikacije ili zbog nekih specifičnih aplikacija koje troše više baterije. Mogu postojati i neki drugi razlozi. Međutim, ovaj problem s brzim pražnjenjem baterije LG G2 može se riješiti donjim koracima.

Kako riješiti problem s brzim pražnjenjem baterija LG G2

Pogledajte također - Kako ispraviti da LG G2 mikrofon ne radi i zvuk pucketa

Koraci za rješavanje problema s brzim pražnjenjem baterija LG G2

Prvi korak: Podignite telefon u sigurnom načinu

> Prvo pokrenite telefon u sigurnom načinu kako biste bili sigurni da nema problema s hardverom. Dugim pritiskom i držanjem gumba za uključivanje dobit ćete mogućnost isključivanja.

> Odaberite isključenje i držite ga.

> Odaberite opciju ‘Ponovno pokreni u siguran način’ i pritisnite Ok.

> Vaš će se telefon ponovo pokrenuti nakon ponovnog pokretanja, a sigurni način rada pojavit će se na zaslonu u donjem lijevom kutu.

Sada je vaš telefon u sigurnom načinu rada. Primijetite da ako je problem još uvijek prisutan. Ako se baterija isprazni istom brzinom kao i prethodna, a nema promjena, primijetite da problem uzrokuju osnovne usluge i unaprijed instalirane aplikacije. Inače, bilo koja aplikacija treće strane razlog je ovog problema s brzim pražnjenjem baterije LG G2. U oba slučaja, vraćanje na tvorničke postavke najbolja je opcija za rješavanje problema.

Korak dva: Vraćanje na tvorničke postavke

> Idite na postavke sustava iz izbornika

> Odaberite općenito i pomaknite se prema dolje kako biste pronašli Osobno.

> Odaberite sigurnosnu kopiju i resetiraj

> Odaberite Resetiranje tvorničkih podataka

> Sada pritisnite Resetiraj telefon, a zatim gumb Izbriši sve.

> Pritisnite ok da biste omogućili vraćanje na tvorničke postavke prolazeći kroz sva upozorenja.

Ovim postupkom trebao bi se riješiti vaš problem. Međutim, svakako napravite sigurnosnu kopiju svih podataka prije nego što krenete na vraćanje na tvorničke postavke.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found