Vodiči

Kako popraviti ‘PIN za otključavanje SIM mreže’ na Android telefonima

Android telefoni jako su traženi. Postoje različite tvrtke koje proizvode Android telefone, a neke od njih dolaze sa SIM zaključavanjem. SIM zaključavanje je tehničko ograničenje koje njihovi proizvođači ugrađuju u GSM / CDMA pametne telefone. Ovo je zaključavanje namijenjeno davateljima usluga tako da mogu svojim korisnicima ograničiti upotrebu telefona u drugim mrežama ili zemljama. Dakle, ako vam se sviđa određeni mobitel i ne možete ga koristiti s drugim SIM operatorom, imamo tri načina kako popraviti "PIN za otključavanje SIM mreže" na Android telefonima.

Pročitajte također- Najbolje najbolje aplikacije za dostavu hrane za Android

Ispravite "PIN za otključavanje SIM mreže" na Android telefonima

PIN za otključavanje SIM mreže može se otključati pomoću softvera. Evo tri softvera i aplikacija koji su pouzdani i rade besprijekorno što se tiče ‘SIM Network Unlock PIN-a’ na Android telefonima.

Metoda 1: Rješavanje problema s PIN-om za otključavanje SIM mreže pomoću softvera Android SIM Unlock

 • Preuzmite i pokrenite softver
 • Povežite svoj pametni telefon s računalom / prijenosnim računalom putem USB-a. Omogućite otklanjanje pogrešaka putem USB-a kako bi softver automatski prepoznao vaš telefon. Sada kliknite Dalje.
 • Postavite svoj uređaj u Servisni način / USB postavke / Dijagnostika biranjem ## 3424 # / * # 0808 # / # 9090 #. Na pametnom telefonu morate odabrati M + MODEM + ADB ili UART [*] ili CDMAMODEM. Zatim kliknite Otključaj. Softver će započeti postupak za otključavanje SIM kartice. Trebat će malo vremena.
 • Nakon što je telefon otključan, morate ga vratiti u normalni način. Birajte # 3424 # ili # 9090 # ili * # 0808 # na svom telefonu i odaberite MTP + ADB ili USB [*] ili PDA na skrivenom izborniku, a zatim kliknite Dalje. To će vaš telefon vratiti u normalni način.

Preuzmite Android SIM Unlock

2. metoda: GalaxSim otključavanje

GalaxSIM je aplikacija koju možete preuzeti iz trgovine Google Play. Kada se instalira na telefon koji treba SIM otključavanje, dopustite pokretanje aplikacije na vašem uređaju.

 • Aplikacija će prikazati status vašeg Android telefona - zaključan ili otključan.
 • Bit će opcija odmah ispod statusa zaključavanja dionica koja kaže - Otključaj. Kliknite ovu opciju da biste otključali SIM karticu.
 • Potrebno je samo nekoliko sekundi da dovršite postupak.
 • Sada možete koristiti SIM mrežu po vašem izboru.

Preuzmite GalaxSim Unlock

3. metoda: Otključajte telefon brzo i sigurno

Ovo je plaćena usluga, a pouzdana. Na Android telefonima možete jednostavno riješiti problem "PIN za otključavanje SIM mreže".

 • Morate preuzeti i instalirati aplikaciju na telefon
 • Postoji obrazac koji morate ispuniti. Pojedinosti uglavnom sadrže model vašeg telefona, mrežu ili telefon, zemlju od koje ste kupili i IMEI vašeg telefona.
 • Sljedeći korak je plaćanje. Za plaćanje možete koristiti PayPal, kreditnu karticu, Skrill ili CoinBase.
 • Tada ćete primiti kôd za otključavanje telefona. Nakon završetka možete koristiti svoj SIM na bilo kojoj mreži.

Preuzmi Otključaj telefon brzo i sigurno

Svi su ti načini jednostavni i pouzdani. Bilo koji od njih možete koristiti za otključavanje SIM-a vašeg Android telefona.

Pročitajte i - Najbolje Android aplikacije za malu djecu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found