Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za streaming filmova i TV emisija na Androidu

Zahvaljujući tehnologiji sada možemo uživati ​​u filmovima i drugim TV emisijama na svom pametnom telefonu dok smo u pokretu. I sada eliminira potrebu sjedenja ispred televizora za gledanje TV emisija ili filmova. Radije samo instalirajte jednu od aplikacija za streaming na telefon i strujite sadržaj po svom izboru. Aplikacije za strujanje dostupne su za Android i iOS. Međutim, ovdje ćemo u ovom članku navesti neke od najboljih aplikacija za streaming filmova i TV emisija na Androidu. Iako su neke ovdje spomenute aplikacije plaćene, neke su potpuno besplatne. Postavite ih na svoj Android uređaj i smanjite dosadu dok sjedite sami ili kad negdje putujete sami.

Također pogledajte: Najbolje najbolje aplikacije za Samsung Galaxy S8

10 najboljih Android Streaming aplikacija

Izložbeni okvir

Ovo je jedna od najboljih aplikacija za streaming filmova na androidu koja se svidjela i koristi je velikom broju korisničkih baza. Aplikacija za strujanje Showbox potpuno je besplatna, tako da ne trebate potrošiti ni lipe, već samo preuzmite ovu aplikaciju i omogućit će vam uživanje u filmovima zajedno s raznim TV emisijama na vašem Android uređaju. Jednom kada se ova aplikacija instalira na Android uređaju, omogućit će vam pristup nekoliko filmova i TV emisija, dok ih možete preuzeti ili upariti što god želite. Ako odlučite preuzeti bilo koji film ili emisiju, u tome ćete moći uživati ​​čak i ako ste izvan mreže.

Međutim, ova aplikacija za streaming nije dostupna u trgovini za reprodukciju, pa je posjetite na njihovoj službenoj web stranici.

Preuzmite Showbox

SnagFilms

SnagFilms je još jedna korisna i jedna od najboljih aplikacija za streaming filmova na Androidu. Korisnicima je omogućio uživanje u filmovima na svim mobilnim uređajima, dok se filmovi mogu uživati ​​u konzoli za video igre i drugim platformama. Iako vam SnagFilm omogućuje streaming filmova na vašem Android uređaju, putem njega također možete podijeliti neke prijedloge filmova na društvenim mrežama. Još jedan najbolji dio ove aplikacije za streaming jest da pretraživanje čini puno lakšom jer su filmovi navedeni u nekoliko kategorija, pa samo pođite iz nedavno dodanih, popularnih filmova i drugih odjeljaka. I ova je aplikacija potpuno besplatna.

Preuzmite SnagFilms

Aplikacija Terrarium TV

Želite li besplatno uživati ​​u HD filmovima na Android uređaju? Tada je ova aplikacija nedvojbeno najbolji izbor koji vam omogućava ne samo filmove, već i uživanje u TV emisijama na vašem Android telefonu. Ako niste zadovoljni aplikacijom za strujanje Showbox, onda je ovo idealan izbor koji ima podršku i za titlove. Dakle, ljudi koji nisu Englezi mogu dohvatiti titl kako bi još bolje uživali u filmu. Dostupno je puno filmova i TV emisija, dok postupak instalacije ove aplikacije uključuje nekoliko jednostavnih brzih koraka i bit ćete spremni. Međutim, osigurajte da je na vašem uređaju instaliran VPN da biste pristupili ovoj aplikaciji Terrarium.

Preuzmite Terrarium TV

Kodi

Kodi je vjerojatno najbolji izbor ako tražite najbolje aplikacije za streaming TV emisija na Androidu zajedno s filmovima. Nije ograničeno samo na TV emisije ili filmove, već možete uživati ​​u glazbi, sportu i virusnim video zapisima putem ove aplikacije za streaming. Ali ako možete upotrijebiti pravi dodatak za Kodi, stvari će postati puno zanimljivije. Ovo je potpuno besplatna aplikacija, pa opet nema potrebe potrošiti ni lipe iz džepa. Postupak instalacije i postavljanja oduzima malo vremena, zato se pripremite da posvetite onu malu količinu vremena potrebnog za postavljanje Kodija na vašem Android telefonu.

Preuzmite Kodi

Videomix

Videomix je jedna od vrlo starih Android aplikacija za besplatni streaming filmova i TV emisija. U ovoj filmovi možete uživati ​​u filmovima. Nudi chromecast funkcionalnost, dok se ovdje dostupni filmovi mogu razvrstati po godini, žanru i zemlji proizvodnje. Ova se aplikacija redovito ažurira kako bi se osiguralo da su u njoj dostupni svi novi filmovi i nedavne TV emisije. Dakle, samo naprijed i prenesite ovu aplikaciju za streaming na Android telefon ili tablet da biste uživali u kvalitetnom vremenu.

Preuzmite Videomix

MovieHD

Samo ime sugerira da je ova aplikacija za streaming idealna za streaming HD sadržaja bez obzira radi li se o filmu ili TV emisiji, nije važno. Ova aplikacija savršeno funkcionira na Android i iOS uređajima, no osigurajte da podržavaju Chromecast. Jednom kada se ova aplikacija instalira na vaš uređaj, imat ćete pristup velikom broju HD sadržaja putem kojih možete uskočiti u svijet zabave. Najbolje je što je i ova aplikacija potpuno besplatna.

Preuzmite MovieHD

Viewstar

Još jedna na popisu najboljih aplikacija za streaming filmova i TV emisija na Androidu. Ova je aplikacija potpuno besplatna i ne zahtijeva registraciju ili naknade za preuzimanje filma od Viewstara. Oni koji vole gledati anime, ova je aplikacija savršena poslastica za njih jer je njezin glavni sadržaj anime. Bez obzira tražite li potpuno novu japansku seriju ili onu klasičnu anime seriju, ona mora ponuditi sve. Također, kolekcija u ovoj aplikaciji ažurira se svaki tjedan, tako da su sve nedavne stvari koje tražite potpuno besplatne u ovoj aplikaciji za streaming. Ova je aplikacija dostupna u trgovini Play, no možete je dobiti i na službenim stranicama.

Preuzmite Viewstar

PlayView

PlayView je nesumnjivo sjajna aplikacija za streaming koju treba spomenuti na ovom popisu, a koja je potpuno besplatna, tako štedi vašu veliku količinu novca za uživanje u TV emisijama i filmovima na Androidu. Jedna različita značajka ove aplikacije je da vam omogućuje odabir kvalitete prijenosa, dok se oni mogu kategorizirati prema popularnosti, žanru itd. Ako imate chromecast, prenesite stream iz ove aplikacije na svoj TV i u slobodno vrijeme uživajte u stvarima na većem zaslonu .

Preuzmite PlayView

Pucketanje

Crackle koristi više od 25 milijuna ljudi, što ukazuje na popularnost ove aplikacije. Crackle je uglavnom dostupan svima koji borave u Sjevernoj Americi, Južnoj Americi i Australiji. Osim što imaju ogromnu kolekciju filmova, TV emisija i animea, oni imaju i vlastiti sadržaj i to je jedan od razloga zašto ga koristi velik dio korisnika. Filmove možete sortirati po različitim žanrovima što pretraživanje filmova čini mnogo lakšim i bržim.

Preuzmite Crackle

Kokice Flix

Iako je ime vrlo slično Netflixu, riječ je o potpuno drugoj aplikaciji putem koje možete besplatno emitirati brojne filmove. Prema njihovoj tvrdnji, svaki se dan dodaje novi film, tako da ćete imati puno mogućnosti dok tražite najbolji film za gledanje.

Preuzmite Popcorn Flix

Dakle, ovo su najbolje aplikacije za streaming filmova i TV emisija na vašem Android uređaju. Većina aplikacija koje smo ovdje naveli su besplatne, pa ih jednostavno stavite u svoj pametni telefon i učinite život mnogo zabavnijim.

Također pogledajte: Najbolje najbolje društvene igre za Android i iOS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found