Vodiči

Kako zaraditi u GTA 5 - postoje li trikovi i varalice?

GTA 5 jedna je od najvećih igara tvrtke Rockstar Games. To je igra otvorenog svijeta i možete se mijenjati između tri lika. Igra, kao i ostali Grand Theft Auto naslovi, ima varalice pomoću kojih možete otključati stvari koje bi inače mogle naštetiti. Međutim, za razliku od ostalih GTA igara, GTA 5 nema varalicu za dobivanje novca. Novac se u igri može kupiti za odjeću, oružje, automobile i još mnogo toga. Nemati varalica za dobivanje gotovine može biti problem jer je novca malo u prvih nekoliko sati igre. U ovom ćemo članku razgovarati o trikovima pomoću kojih možete dobiti novac u GTA 5.

Zašto u GTA 5 ne postoji varalica za dobivanje novca?

Kao što znate, u ranijim verzijama GTA-a poput GTA Vice City i GTA 3 bilo je varalica za dobivanje novca. Ovaj luksuz ne dobivate u GTA 5 zbog mini-igre na Burzi. Burza je novi koncept predstavljen u GTA 5 gdje igrači mogu kupiti dionice određenih tvrtki.

Kako bi tržište dionica učinilo još realnijim, Rockstar Games ga je dizajnirao tako da je tržište dionica jednako u svim slučajevima igre. To znači da na tržište dionica jednog igrača može utjecati drugi. Da je u igri bilo novčanih varalica, igrač koji koristi varalice mogao bi lako kontrolirati tržište dionica i bilo bi nepravedno prema igračima koji igraju bez varalica. Stoga se Rockstar odlučio protiv uključivanja novčanih varalica u igru.

GTA 5 Novčani trikovi za PC, XBOX i PS4

Razlog zašto su u igri isključene novčane varalice je taj što igračima mogu pomoći da brzo dođu do novca. Možete dovršiti misije atentata na burzi koje je dao Lester za manipulaciju cijenama dionica i dobiti znatnu svotu novca za ulaganje na burzu i obogaćivanje. Da biste to učinili, morate napustiti misije za ubojstva na burzi dok ne dovršite ostale misije u načinu priče.

Burza je pod utjecajem ovih misija atentata. Možete to iskoristiti i zaraditi nešto novca za sebe. Prije misije morate uložiti u određene dionice, a nakon što zadatak završi, možete vidjeti kako se cijene mijenjaju i dobit ćete profit. Ako želite znati kamo biste trebali uložiti, ne brinite jer vam to sam Lester govori tijekom cijele igre.

Na ovaj način možete iskoristiti burzu u svoju korist u GTA 5. Isti trik vrijedi i za dobivanje novca u GTA 5 Online gdje taj novac možete koristiti za kupnju automobila, odjeće, oružja i još mnogo toga.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found