Vodiči

Kako sakriti slike na Google fotografijama

Sigurno ste nekoliko puta poželjeli da svoje intimne fotografije možete sakriti na pametnom telefonu. Želite li znati kako sakriti fotografije u aplikaciji Google Photos? No, lansiranjem nove značajke fotografije sada možete sakriti u privatnu mapu Google Photos.

Pomoću značajke automatske izrade sigurnosnih kopija Google fotografija, korisnici imaju mogućnost svakodnevnog upravljanja svojim fotografijama. Iako bi mogao ponuditi lakoću da se sve vaše slike pohrane u Googleov oblak, tu je i teret vaših povjerljivih slika koje slučajno iskaču pred drugima. Ovo bi za vas mogla biti neugodna situacija. Stoga postoji velika potreba za zaštitom vaših slika skrivanjem na Google fotografijama.

Pročitajte također: Kako automatski prenijeti snimljene videozapise i fotografije sa Samsung Galaxy S5 na Google+

Arhiva - privatna mapa Google Photos

Aplikacija Google Photos pokrenula je značajku poznatu kao Arhiva koja je dostupna i za Android i za iOS uređaje. Najbolji dio je što je vrlo jednostavan za upotrebu i olakšava vam upravljanje slikama na privatniji način.

Kako sakriti Google fotografije iz galerije?

  • Ako želite spremiti neke slike, ali ne želite da ih druge vide na vašem pametnom telefonu, možete jednostavno odabrati određene slike u aplikaciji Google Photos.
  • Nakon što ste ih odabrali, možete pritisnuti gumb izbornika. Ovaj se gumb nalazi u gornjem desnom kutu aplikacije.
  • Ovdje biste naišli na obavijest koja kaže "Arhiva". Kad se ova ikona pojavi na dnu zaslona, ​​možete je kliknuti.

Time će sve vaše odabrane fotografije automatski preći iz glavnog feeda u privatnu mapu Google Photos. Ovoj ste mapi lako dostupni i nitko drugi ne može vidjeti vaše privatne slike. Kad god želite pristupiti slikama, možete otići na ikonu glavnog izbornika u aplikaciji Google Photos. Iz izbornika koji prikazuje opciju Arhiva možete isto odabrati. Otvorila bi se ova privatna mapa Google fotografija i možete pregledati povjerljive slike. Štoviše, sve su vaše slike poredane kronološkim redoslijedom.

Treba napomenuti da spremanje odabranih slika u mapu Arhiva aplikacije Google fotografije samo ih skriva i ne briše s računa Google fotografija. Značajka Arhiva aplikacije Google Photos prvenstveno je dizajnirana s namjerom da ukloni pretrpanost aplikacijom Photos. Možete ga koristiti u svoju korist koristeći ga kao privatnu mapu Google Photos. 9to5 Google izvještava da će se fotografije i dalje pojavljivati ​​u albumu i da će se pojaviti u rezultatima pretraživanja aplikacije Google Photos. Stoga se preporučuje da bilo koji neovlašteni ili nenamjerni korisnik spriječi da vidi vaše intimne slike da ih zauvijek izbrišete.

Pročitajte također - Google Launcher ne radi na Galaxyju S8 - kako ga popraviti

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found