Vodiči

Kako popraviti Samsung Galaxy S5 TouchWiz ili problem sa zaslonom

Korisnici Samsung Galaxy S5, ako na telefonu dobiju TouchWiz ili problem s prikazom, ne brinite. Samsung Galaxy S5 TouchWiz ili izdanje zaslona jedan je od najčešćih problema s kojima se susreće velik broj korisnika. Ovaj problem možete dobiti ako se TouchWiz sruši ili ponekad bilo koja aplikacija treće strane također uzrokuje taj problem. Ponekad se sam firmware objesi iz nekih razloga.

Koji god razlog bio za Samsung Galaxy S5 TouchWiz ili izdanje zaslona, ​​evo nekoliko mogućih koraka rješenja za vas koji se mogu slijediti ako se suočite s ovim problemom.

Samsung Galaxy S5 TouchWiz ili izdanje zaslona

Također pogledajte- Kako flash flash ROM putem Odina na Galaxy S5

Potencijalni popravci za Samsung Galaxy S5 TouchWiz ili izdanje zaslona

Metoda 1

Kad god se suočite sa Samsung Galaxy S5 TouchWiz ili izdanjem zaslona, ​​prvo izvršite soft reset, a sljedeći bi korak trebao biti dizanje telefona u siguran način. Za soft reset:

> Izvadite bateriju iz vašeg Samsung Galaxy S5 kad je telefon uključen.

> Pritisnite tipku za uključivanje i držite je 30 sekundi.

> Ponovo umetnite bateriju i zatvorite stražnji poklopac.

> Uključite svoj Galaxy S5.

Meko resetiranje osvježava memoriju telefona odvođenjem pohranjene električne energije u kondenzatorima.

Nakon mekog resetiranja provjerite je li problem riješen, ako ne, a zatim pokrenite telefon u sigurnom načinu. Deaktivirat će sve aplikacije trećih strana. Sada provjerite svoj telefon, ako u sigurnom načinu nema problema, glavni je krivac bilo koja aplikacija treće strane. Stoga ga pronađite i izbrišite, ili pak izvršite vraćanje na tvorničke postavke, a zatim selektivno instalirajte aplikacije.

Ali ako je problem i u sigurnom načinu rada, problem uzrokuju osnovne usluge, u tom slučaju morate kontaktirati servisni centar ili mobilnog operatera.

Metoda 2

Ako dobijete poruku o pogrešci koja kaže: "Nažalost TouchWiz je zaustavljen", odbacite poruku i idite na Postavke. Odatle idite na način početnog zaslona> Jednostavan način> Primijeni. Ovi će koraci osvježiti zaslon. Ali ako problem i dalje postoji, prijeđite na Upravitelj aplikacija> TouchWiz na kartici Sve. Sada očistite predmemoriju i podatke i vratite ih na zadane postavke.

Mnogi korisnici su u ovoj fazi dobili rješenje. Ali ako i dalje ne dobijete nikakvo rješenje, obrišite particiju predmemorije i izvršite vraćanje na tvorničke postavke.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found