Vodiči

Najbolje FPS igre za Android

Igre su napredovale na potpuno novu razinu. Na Google Playu dostupne su sjajne FPS igre za Android koje nude fantastično igračko iskustvo. U ovom ćete članku vidjeti najpopularnije Android igre. Napredna prilagodba i snažna internetska prisutnost čine sljedeće igre vrijednima provjere. Oni se razlikuju od igara s masovnim zalihama oružja do onih s hrpom izazovnih misija, možete igrati sami ili u timu.

Vidi također: Najbolje najbolje trkaće igre za Android

Najbolje FPS igre za Android

Moderna borba 5

Volite li igrati solo ili više volite biti dio ekipe? Ova ratna igra, prva takve vrste, nudi stilove koji se razlikuju i koji se mogu prilagoditi vašem ukusu. Pruža precizno i ​​prirodnije ciljanje, čime se poboljšava igračko iskustvo. Uz to, grafika je zadivljujuća i vaš bi Android uređaj trebao imati pristojnu konfiguraciju. Ima više razina s jedinstvenim naprednim mrežnim načinom za više igrača.

Preuzmi na Google Playu

Guns of Boom

Jednostavno ciljanje i intuitivne kontrole čine igru ​​relativno laganom, ali to ne smanjuje iznos kamate. Igra ima puno obožavatelja. Čak i ako je vaš Android telefon star, reproducirat ćete ga bez ikakvog zaostajanja. Ima momčadske bitke, optimizaciju likova i razna mjesta za odabir. Nudi online i offline turnire s novčanim nagradama.

Preuzmi na Google Playu

Mrtvi okidač 2

Dead Trigger 2 predstavlja apokaliptični svijet napadnut zombijem i vaš je zadatak ubiti ih. Grafika koja oduzima dah oduševit će vas. Postoji ogroman broj oružja i možete se opremiti odgovarajućim arsenalom koji odgovara vašim razinama i vještinama. Agresija zombija varira od intenzivne do tihe i mirne. Postoje turniri s pravim novčanim nagradama.

Preuzmi na Google Playu

NOVA. Ostavština

Borite se protiv vanzemaljskih napadača bilo na mreži ili izvan nje. Igra nudi mrežni sustav podudaranja, zajedno s iskustvom nalik konzoli na mobilnom uređaju. Arsenal je napredan s tri načina igre na koja možete izabrati. Nudi kampanju za jednog igrača izvan mreže. Grafika, arena za više igrača i prilagodba odijela poboljšavaju igračko iskustvo.

Preuzmi na Google Playu

Modern Strike Online

Dvije su strane između kojih se možete igrati, teroristi ili antiteroristi. Postoji više načina oružja, bitaka (samostalnih ili višestrukih) i načina igre. Ima jednostavno i intuitivno upravljanje, što ga čini relativno upravljivim. Možete stvoriti vlastita pravila! Ne zaboravljajući veliku bazu oružja koje možete izabrati.

Preuzmite s Google Playa

Sila metka

Okupite se s ostalim igračima da biste stvorili momčad do dvadeset članova. Također se možete boriti protiv drugih igrača i prilagoditi vlastiti način igranja i oružje bilo na mreži ili izvan nje. Postoji raznoliko oružje i misije koje ga čine zanimljivijim pomoću jednostavnih i intuitivnih kontrola. Uživat ćete u besplatnom načinu za gledatelje.

Preuzmi na Google Playu

U mrtve 2

Ubijte zombije i preživite u ovim teškim uvjetima u kojima su vaša obitelj i prijatelji u opasnosti. To je borba za opstanak. Možete ga igrati na mreži s njegovim višestrukim i evolutivnim završecima. Bit ćete dobro oklopljeni raznolikim oružjem koje se nudi za suočavanje s užasnim zombijima. Oružje se može nadograđivati ​​i otključavati tijekom nastavka.

Preuzmi na Google Playu

Neubijen

S više od stotinu misija, ubijte zombije u New Yorku ispunjenom smrtonosnim šetajućim mrtvima. Značajke prilagodbe su napredne i možete igrati samostalno ili kao dio tima s puno oružja. Nevjerojatna je grafika koja nudi stvarno iskustvo. Aplikacija je besplatna.

Preuzmi na Google Playu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found