Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za Chromebook

Chromebook je vrlo povoljno prijenosno računalo koje pokreće operativni sustav Google Chrome. Dizajn je minimalan i nudi izvrstan izgled. Dakle, ako ste nedavno kupili Chromebook i pitate se kako iz njega izvući najbolje, onda ne tražite dalje jer smo naveli najbolje najbolje Chromebook aplikacije koje možete koristiti za olakšavanje i zabavu. Sve ovdje spomenute aplikacije pomoći će vam da glatko izvršite svoj zadatak.

Također pogledajte: Kako ažurirati Chromebook

10 najboljih najboljih aplikacija za Chromebook

Skype

Ovo je definitivno jedna od najboljih aplikacija za Chromebook koje treba spomenuti na našem popisu. Iako je trgovina aplikacija ispunjena brojnim opcijama, ali ako želite uživati ​​u standardnoj kvaliteti, Skype se može smatrati najboljim izborom. To ne zahtijeva ništa, samo preuzmite aplikaciju, otvorite račun i počnite čavrljati. Aplikacija omogućuje tekstualni chat, video poziv, telefonski poziv itd.

Preuzmite Skype

Google vožnja

Budući da Chromebook nema podršku za pohranu tvrdog diska, Google Drive gotovo je nužna aplikacija za Chromebook. Iako možete potražiti druge sustave za pohranu u oblaku, Google pogon izuzetno je jednostavan i zahtijeva samo vaš Google ID. Datoteke možete spremiti na Google pogon s lakoćom, nakon čega pristup i dijeljenje datoteka s tog pogona možete učiniti bez muke. Google pogon sadrži tražilicu, tako da se spremljena datoteka može lako pronaći s te tražilice.

Preuzmite Google pogon

Polarr

Ako tražite izvrstan uređivač fotografija, Polarr može biti najbolji izbor. Ova je aplikacija definitivno jedna od najboljih aplikacija za Chromebook koja vam omogućuje uređivanje slika na fantastičan način za dijeljenje na stranicama društvenih mreža. Ova je aplikacija vrlo lagana i bogata značajkama tako da korisnici putem ove aplikacije mogu učiniti sve i svašta sa svojim fotografijama. Polarr ne zahtijeva nikakvu mrežnu vezu i sposoban je pretvoriti RAW slike u izvrsnu sliku. Dakle, samo naprijed imajte ovu aplikaciju na Chromebooku kako biste uživali u izvrsnom iskustvu.

Preuzmite Polarr

VLC za OS Chrome

Aplikaciju za reprodukciju medija morate imati na bilo kojem računalu. VLC je prisutan svugdje, a Chromebook nije iznimka od toga. Nazvan je „VLC za OS Chrome“ medijski uređaj za reprodukciju koji možete instalirati na svoj Chromebook za uživanje u svim vrstama medijskog sadržaja. Ova aplikacija omogućuje vam uživanje u svemu bez potrebe za bilo kakvim dodatnim softverom za pretvorbu te datoteke u pravu datoteku.

Preuzmite VLC za OS Chrome

Office Online

Korisnik ste Microsoft Officea? Ako je odgovor da, onda je ovaj Office Online izvrsna aplikacija za dobivanje. Omogućuje vam pristup svim alatima, a funkcionalnost bogata značajkama doista je nevjerojatna za obaviti sav posao. Vaš Microsoftov račun omogućuje vam stvaranje, uređivanje i prikaz datoteka u programu Word, Excel i PowerPoint, dok ih opet možete sinkronizirati s OneDriveom i uživati ​​u drugim sadržajima. Još jedan sjajan dio je da se ista pretplata može koristiti i za drugu platformu, poput Windows ili Mac. Dakle, ovo je stvarno izvrsna aplikacija za vaš Chromebook.

Preuzmite Office Online

Evernote

Još jedna izvrsna aplikacija za vaš Chromebook koja možete stvoriti bilježnicu za organiziranje stvari s uslugom, a istovremeno vam omogućuje stvaranje bilješke i isječak web stranice. Sučelje ove aplikacije suviše je jednostavno i ne zahtijeva nikakvu pomoć drugih, već sve možete riješiti sami. Postupak korištenja ove aplikacije vrlo je sličan onome u verziji sustava Windows. Dakle, ako ste aplikaciju ranije koristili na sustavu Windows, stvari će postati još lakše.

Preuzmite Evernote

YouTube

Ovo je još jedna sjajna aplikacija Chromebook koju morate imati na svačijem prijenosnom računalu ili računalu. YouTube je najpopularnija aplikacija za razmjenu videozapisa koja vam omogućuje besplatan streaming visokokvalitetnog sadržaja. Stoga instalirajte ovu aplikaciju na Chromebook i uživajte u svim vrstama videozapisa.

Preuzmite YouTube

Spotify

Još jedna izvrsna aplikacija za Chromebook, koja je posebno dizajnirana za ljubitelje glazbe. Dopušteno vam je stvoriti popis pjesama dok slušate sve vrste pjesama i bendova. Zašto ne pružite ruke prema ovoj aplikaciji za Chromebook i ne doživite najnevjerojatnije glazbeno iskustvo?

Preuzmite Spotify

Facebook Messenger

Facebook Messenger vrlo je korisna aplikacija za komunikaciju. Ovo je proizvod Facebooka, zato osigurajte ovu aplikaciju za uživanje u komunikaciji jer neprekidno poboljšanje donosi ovu aplikaciju. Ova je aplikacija u web trgovini Chrome dostupna besplatno, tako da je možete lako dobiti na svom Chromebooku za komunikaciju s članovima obitelji i prijateljima.

Preuzmite Facebook Messenger

Nimbus

Uključuje li vaš posao vrlo često snimanje zaslona Chromebooka? Ako je to slučaj, Nimbus je pravo rješenje za vas. Bez obzira radi li se o punoj snimci zaslona ili snimci zaslona određenog područja, ova će vam aplikacija pomoći u svemu. Ne samo snimajući snimku zaslona, ​​već ćete s ovom aplikacijom moći stvarati i uređivati ​​videozapise zaslona. I povrh svega, sve se to može učiniti besplatno.

Preuzmite Nimbus

Ovo je 10 najboljih Chromebook aplikacija koje možete preuzeti na svoj Chromebook da biste ih pretvorili u korisnije. Većina ovdje spomenutih aplikacija je besplatna!

Također pogledajte: 6 razloga zašto su Chromebookovi izvrsni za studente

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found