Vodiči

10 najčešćih problema s Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 telefon je opremljen značajkama koji nudi sve poput izvrsne kamere, velikog zaslona i tona značajki. Ali korisnici su suočeni s puno problema sa svojom Noteom 4. Ovdje su raspravljeni najčešći problemi Galaxy Note 4 i njihovo rješenje.

Vidi također - Kako popraviti zaslon Galaxy Note 4 nakon telefonskih poziva ostaje crn

Život baterije

Loš vijek trajanja baterije vrlo je česta pritužba većine korisnika. Stari telefon s vremenom može izgubiti kapacitet baterije, ali u slučaju novog telefona, morate pravilno upravljati upotrebom kako biste spriječili najbrže ispražnjenje baterije. Imajte na umu da novom telefonu treba nekoliko dana da potpuno aktivira bateriju. Ovdje je objašnjeno rješenje za loš vijek trajanja baterije Galaxy Note 4.

Što učiniti

> Idite na postavke> Baterija> Upotreba baterije i prikazat će vam sve aplikacije i bateriju koje koriste. Dakle, ako postoji neka aplikacija koja nije korisna, ali troši maksimalan postotak baterije, možete je izbrisati kako biste produžili vijek trajanja baterije.

> Ponovo pokrenite telefon i isključite ga.

> Korijenite svoj telefon, a zatim izbrišite sav bloatware koji je unaprijed instaliran na telefonu.

> Posljednja opcija je vratiti se na tvorničke postavke.

Problem osjetljivosti gumba za povratak

Osjetljivost gumba za povratak još je jedan problem s kojim se susreću neki od korisnika Galaxy Note 4. U ovom se slučaju dogodi da gumb za povratak izgubi osjetljivost i ne reagira na sve dodire.

Što učiniti

Ovo je problem s hardverom koji je riješen prednjim LCD sklopom. To možete učiniti sami ili vam to zahtijeva tehničar ili prijevoznik.

Oklijevanje

Zaostajanje je još jedan problem u Galaxy Note 4 i rukovanje telefonom postaje vrlo teško kada jako zaostaje. Otvaranje aplikacija, odlazak na početni zaslon, tipkanje bilo čega na tipkovnici, općenita navigacija i druge stvari oduzimaju puno vremena, a ponekad se dogodi veliko mucanje što je stvarno neugodno. Moguća rješenja ovog problema navedena su u nastavku.

Što učiniti

> Prvo idite na postavke> o uređaju i dodirnite ga sedam puta. Ponovno se vratite na izbornik postavki koji će donijeti opciju programera. Ovdje ćete saznati ljestvicu animacije prozora, ljestvicu prijelazne animacije i ljestvicu trajanja animatora. Sve te opcije postavite na '0' da biste spriječili zaostajanje.

> S glas je dobra značajka u Galaxy Note 4, ali to je jedan od glavnih razloga za kašnjenje. Stoga se savjetuje da isključite opciju 'otvori putem tipke za dom' odlaskom na S glas, a zatim odjeljak opcija.

> Promjena korisničkog sučelja dobro je rješenje za zaostajanje.

> Ažurirajte svoj uređaj najnovijim softverom.

Bluetooth se ne povezuje

Neki su se korisnici požalili da se ne mogu povezati s Bluetoothom i premda se Bluetooth ponekad povezuje, ali nudi ograničenu funkcionalnost.

Što učiniti

> Provjerite Bluetooth opciju tako što ćete otići na postavke u Galaxy Note 4 i izvršiti potrebna podešavanja.

> Ako imate proizvođački priručnik, bolje je jednom provjeriti postupak Bluetooth veze kako biste bili sigurni da ste to učinili na pravi način.

> Resetirajte vezu pomoću priručnika. Ovaj se problem javlja ponekad kad dosegne ograničenje veze. Resetiranjem će se izbrisati svi povezani uređaji i osloboditi prostor.

> Napokon, možete potražiti pomoć nekih aplikacija za Bluetooth povezivanje jer pomažu u rješavanju problema s povezivanjem.

Problem s Wi-Fi vezom

Spora Wi-Fi veza ili nikakva povezanost problem je u Samsung Galaxy Note 4 koji se može riješiti slijedeći neke metode.

Što učiniti

> Prvo što biste trebali učiniti je isključiti i Wi-Fi i usmjerivač na telefonu. Pričekajte nekoliko trenutaka, a zatim ih ponovno okrenite. Pokušajte se ponovo povezati ako problem i dalje postoji.

> Idite na izbornik postavki vašeg usmjerivača i provjerite nije li uključeno MAC filtriranje. Inače je bolje dodati MAC adresu Galaxy Note 4 koju ćete saznati odlaskom na Wi-Fi> postavke> Napredno.

> Slaba baterija može biti razlog problema s Wi-Fi vezom. Možete ga provjeriti odlaskom na postavke> način uštede energije i provjeriti stvara li to problem.

> Ponovno unesite detalje Wi-Fi veze u telefon tako što ćete otići na postavke> Wi-Fi veza i odabirom one veze koju pokušavate povezati.

> Promjena kanala usmjerivača može riješiti problem ako se to događa zbog smetnji nekih usmjerivača u blizini.

2. dio

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found