Vodiči

Kako popraviti Samsung Galaxy S6 Edge Plus koji se neće uključiti

Samsung Galaxy S6 Edge Plus objavljen je prije samo nekoliko mjeseci, a neki su se korisnici već počeli suočavati s nekim problemima s ovim novim vodećim uređajem. Mogu postojati razni razlozi za probleme s kojima se korisnici susreću, a na sreću oni se lako mogu riješiti jednostavnim koracima. Galaxy S6 Edge Plus neće se uključiti jedan je od problema. Može doći do situacije da se novi uređaj ne uključi nakon što se iznenada isključio bez ikakvih razloga. Ovdje su raspravljeni svi mogući načini rješavanja ovog problema.

Evo vodiča za rad s ekranom aplikacija Galaxy S6 i S6 Edge.

Također pročitajte: Samsung Galaxy S6 Edge problemi i rješenja.

Koraci za popravljanje Galaxy S6 Edge Plus neće se uključiti

Metoda 1: Prisilno ponovno pokrenite Galaxy S6 Edge plus

Prisilno ponovno pokretanje vrlo je koristan način koji rješava mnoge probleme i ovo je prvo što biste trebali isprobati. Problem uključivanja S6 Edge Plus također se može riješiti samo izvedbom ovog jednostavnog i brzog koraka. Nažalost, baterija ovog novog kompleta se ne može ukloniti, zato morate slijediti druge trikove. Neka kombinacija tipki ima istu ulogu kao izvlačenje i ponovno umetanje baterije.

Pritisnite tipku za smanjivanje glasnoće i tipku za uključivanje / isključivanje tijekom 20-30 sekundi i u slučaju da je telefon bio samo zamrznut, ovaj će način riješiti problem.

Izvor - thedroidguy.com

2. način: napunite telefon

Ako vam prethodno navedeno rješenje ne uspije, prijeđite na drugu metodu. U slučaju da se telefon potpuno isprazni, neće reagirati na prvu metodu. Dakle, priključite punjač i provjerite je li znak za punjenje prikazan na zaslonu. U slučaju da se Galaxy S6 Edge Plus ne uključi, problem se javlja samo zbog problema s pražnjenjem i to će biti riješeno sada. Međutim, ako LED lampica ne svijetli i na zaslonu se ne primijeti znak punjenja, to bi mogao biti neki drugi problem.

3. način: Podignite telefon u sigurnom načinu

U slučaju da problem uzrokuje bilo koja aplikacija treće strane, to će biti jasno poznato nakon pokretanja uređaja u sigurnom načinu, a zatim ga možete u potpunosti deinstalirati sa svog uređaja. Slijedite korake u nastavku za to.

  • Pritisnite i nekoliko sekundi pritisnite i držite tipke za uključivanje i isključivanje zvuka.
  • Kad se na zaslonu pojavi logotip Samsung, otpustite samo gumb za napajanje.
  • Pritisnite i dalje tipku za smanjivanje glasnoće dok se ne dovrši postupak pokretanja.
  • Nakon završetka pokretanja u sigurnom načinu, zatražit će se otključavanje zaslona, ​​a sigurni način rada pojavit će se u lijevom donjem kutu zaslona.

4. način: Obrišite particiju predmemorije

Brisanje particije predmemorije još je jedna korisna metoda koja vam može pomoći da se riješite ovog problema. Da biste izvršili brisanje particije predmemorije nakon pokretanja uređaja u načinu oporavka, slijedite ove korake:

  • Pritisnite tipke za pojačavanje glasnoće, napajanje i početnu tipku i držite ih dok telefon ne počne vibrirati.
  • Kad osjetite vibraciju, otpustite tipku za uključivanje i nastavite pritiskati druge dvije tipke.
  • Nakon nekoliko sekundi prikazat će se zaslon za oporavak Androida nakon čega bi trebalo otpustiti oba gumba.
  • Zatim upotrijebite gumb za smanjivanje glasnoće da biste označili opcije i gumb za uključivanje / isključivanje kako biste potvrdili bilo koju radnju. Označite opciju "obriši particiju predmemorije", a zatim je potvrdite tipkom za uključivanje.

Izvor - www.clashbox.com

  • Kada je postupak particije brisanja predmemorije dovršen, označite opciju ‘ponovno pokreni sustav sada’ i potvrdite je ponovo tipkom za uključivanje. To je to. Najvjerojatnije će problem biti riješen do tada.

Također možete izvršiti vraćanje na tvorničke postavke u slučaju da su provedene sve gore spomenute metode, a situacija je i dalje ista. Nadamo se da će jedan od gore navedenih načina riješiti vaš problem. Međutim, ako problem i dalje postoji, odnesite telefon tehničaru da ga riješi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found