Vodiči

3 načina za isključivanje YouTube napomena

Bilješke i obavijesti u videozapisima na YouTubeu osmišljene su tako da vas informiraju o novim videoisječcima osobe koja je prenijela videozapis koji gledate. Te bilješke mogu biti toliko dosadne da je gotovo nemoguće gledati određeni videozapis. Često se dogodi da napomene prekriju cijeli video isječak i bit će tu dok ga ručno ne zatvorite. Ali, postoji način da te napomene u potpunosti isključite, tako da možete gledati videoisječke na YouTubeu bez tih dosadnih stvari. U ovom ćemo vam članku pokazati 3 načina kako isključiti napomene na YouTubeu.

Možete pročitati i: Što učiniti ako se YouTube Video polako učitava

3 načina za isključivanje bilješki na YouTubeu

Za ove radnje morate imati vlastiti Google račun i biti prijavljeni na YouTubeu. Nakon toga možete koristiti jedan od tri prikazana načina kako biste isključili sve napomene.

Prvi način je najteži način. Tijekom reprodukcije videozapisa možete ručno ukloniti svaku napomenu.

Otvorite svoj omiljeni YouTube videozapis. Zatim će se pojaviti napomene. Da biste ih isključili, postavite kursor miša na “x” pored napomene i kliknite je.

Drugi način je onemogućavanje svih bilješki za samo jedan videozapis.

Kada otvorite omiljeni videozapis, kliknite ikonu zupčanika i na malom izborniku vidjet ćete stavku "Bilješke". Pomaknite se ulijevo da biste ga onemogućili.

Treći i najprikladniji način je potpuno onemogućiti napomene i kartice za bilo koji videozapis koji gledate na YouTubeu.

U gornjem desnom kutu zaslona kliknite fotografiju računa, a u malom skočnom prozoru kliknite ikonu zupčanika da biste otvorili "Postavke računa". Na lijevoj strani zaslona vidjet ćete opciju "Reprodukcija". Kliknite ga i u sljedećem videozapisu poništite opciju "Prikaži napomene i obavijesti u videozapisu".

Nakon toga, kada se prijavite na YouTubeu, te bilješke više nikada nećete vidjeti.

Izvor slike: www.youtube.com

Možete pročitati i: Kako jednostavno preuzeti YouTube videozapise

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found