Vodiči

Samsung Galaxy S7 polako se puni na brzom bežičnom punjaču - kako to popraviti

Samsung Galaxy S7 i S7 Edge dobili su brojne dodane značajke koje služe kao sjajni razlozi za posjedovanje jednog od ovih modela, a bežično brzo punjenje jedna je od korisnih značajki koje telefon mogu stvarno brzo napuniti. Također, baterija je velikog kapaciteta, pa je problem s vijekom trajanja baterije trebao biti uklonjen Galaxy S7. Međutim, vidjelo se da se neki korisnici Galaxyja S7 žale na sporo punjenje Samsung S7 na brzom bežičnom punjaču. Ako se vaš S7 ne puni brzo ili se polako puni, pogledajte rješenja u nastavku.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s vijekom trajanja baterije Samsung Galaxy Note 7

Potencijalni popravci za sporo punjenje Samsung S7 na brzom bežičnom punjaču:

Rješenje 1:

Prvo što možete pokušati riješiti problem bežičnog brzog punjenja Galaxy S7 jest provjera je li značajka brzog punjenja omogućena na vašem uređaju. To se može provjeriti ako krenete prema Postavke> Baterija, a zatim se pomaknite prema dolje da biste vidjeli je li uključeno brzo punjenje. Ako ne, omogućite ga.

Rješenje 2:

U slučaju da koristite bilo koje kućište, uklonite ga i provjerite je li problem sa sporim punjenjem Samsung S7 riješen. Ponekad kućište djeluje kao prepreka i sprječava pravilno punjenje telefona. Dakle, u tom slučaju trebate koristiti drugo kućište ako shvatite da je ono krivo za problem.

Rješenje 3:

Iako bi mnogi od vas mogli koristiti Samsung bežičnu pločicu za brzo punjenje koju je prilično jednostavno postaviti, ali u slučaju da koristite bilo koju drugu pločicu za punjenje, pobrinite se da podržava bežično brzo punjenje kako bi mogla funkcionirati. Također, savjetuje se da koristite kabel i punjač koji ste dobili uz vaš Samsung Galaxy S7 kako biste izbjegli takve probleme.

Rješenje 4:

Ako ste isprobali gornje tri metode, a problem sa sporim punjenjem Samsung S7 i dalje postoji na vašem uređaju, možda je problem u tome što uzrokuje jedna od aplikacija treće strane. Da biste provjerili trebate li pokrenuti telefon u sigurnom načinu, ovo će privremeno onemogućiti sve aplikacije treće strane. Da biste ušli u siguran način:

 • Pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje
 • Držite je dok se na zaslonu ne pojavi logotip Samsung Galaxy S7
 • Kad primijetite logotip, otpustite tipku za uključivanje, a zatim pritisnite i držite tipku za stišavanje
 • Ne puštajte ključ dok telefon ne dovrši ponovno pokretanje.
 • Nakon završetka ponovnog pokretanja, telefon će prikazati siguran način rada u donjem lijevom kutu zaslona.

Sada provjerite puni li se telefon normalno. Ako je odgovor da, onda je jedna od aplikacija treće strane koja uzrokuje problem koji se može riješiti pronalaženjem i brisanjem krivac aplikacija jednu po jednu.

Rješenje 5:

Posljednja opcija je vraćanje uređaja na tvorničke postavke u slučaju da sve druge metode ne uspiju riješiti problem umjesto vas. Svakako napravite sigurnosnu kopiju podataka. Evo koraka za to.

 • Prvo pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje, za početnu stranicu i za pojačavanje glasnoće.
 • Kako na ekranu vidite logotip Samsung S7, ostavite samo tipku za uključivanje / isključivanje.
 • Nakon nekoliko sekundi na ekranu će se pojaviti Androidov logotip, tada otpustite druge dvije tipke.
 • Sada koristite tipku za smanjivanje glasnoće za navigaciju do nečega i tipku za uključivanje / isključivanje za odabir bilo koje opcije.
 • Na ovaj način prijeđite na brisanje podataka ili mogućnost vraćanja na tvorničke postavke i potvrdite to tipkom za uključivanje.
 • Dalje, prijeđite na ponovno pokretanje sustava.

Dakle, ovo su metode koje treba slijediti za rješavanje problema s brzim punjenjem S7. Nakon što isprobate sve ove korake, ako vam ostane isti problem, obratite se trgovini ili svojem operateru.

Također pogledajte: Kako ispraviti probleme sa Samsung Galaxy S7 MicroSD karticom

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found