Vodiči

YouTube pogreška 400 - Kako to popraviti

YouTube je vrhunska tražilica za videozapise, pjesme, filmske najave i još mnogo toga. Pokreće ga Google, najbolje je mjesto za gledanje videozapisa na mreži. U novije vrijeme YouTube je čak pokrenuo vlastitu glazbenu aplikaciju. Međutim, s vremena na vrijeme možete se suočiti s nekoliko izazova dok upotrebljavate YouTube i YouTube pogreška 400 jedna je od najčešćih. Pogreška 400 nije ništa drugo nego loš problem zahtjeva. Ne postoji određeni razlog za pojavu ovog problema. Evo nekoliko rješenja vašeg problema.

Također pogledajte: Kako pretvoriti YouTube videozapise u WAV

Prijavite se i odjavite se s YouTubea

Najosnovnije rješenje je odjava s YouTubea i ponovna prijava. Potrebno je samo nekoliko sekundi i to općenito rješava vaš problem. Ako to ne riješi vaš problem, onda ne brinite. Postoji i nekoliko drugih učinkovitih opcija koje možete pročitati u sljedećim odlomcima.

Očistite kolačiće za YouTube aplikaciju ili prozor

Ponekad je teško rukovati svim kolačićima, poviješću i datotekama predmemorije. Stoga se preporučuje očistiti povijest YouTubea i resetirati račun. Ovo je vrlo jednostavan postupak, a spremljeni videozapisi i popisi za reprodukciju ostaju netaknuti. Stoga ne gubite nikakve podatke osim gledanja povijesti. Idite na YouTube i kliknite opciju Povijest koja se nalazi s lijeve strane zaslona. Zatim odaberite opciju za brisanje povijesti gledanja.

Također možete očistiti povijest pretraživanja. Ako koristite mobilnu aplikaciju, možete se jednom odjaviti, a zatim ponovo prijaviti da biste uklonili ovu pogrešku. Ovo je drugo i temeljno rješenje za ovu pogrešku. Ako problem nije riješen primjenom ovog rješenja, odlučite se za sljedeće.

Očistite preglednik

Možete obrisati cijelu povijest pregledavanja, kolačiće i privremene datoteke. To bi vam moglo potrajati nekoliko minuta i možda ćete morati izgubiti podatke s drugih platformi. Zbog toga preporučujemo prvo rješenje, ali ako se problem nastavi javljati i nakon toga, preporučujemo vam da se odlučite za ovo. Evo nekoliko koraka za korisnike Google Chromea. Možete otvoriti postavke preglednika i otići do jasne povijesti od početka vremena. Preglednik će zatražiti da označite opcije za odobrenje. Odaberite sve, uključujući kolačiće, datoteke predmemorije, povijest, lozinke i podatke o automatskom popunjavanju. Tada se možete ponovo prijaviti na YouTube račun.

Anonimni način u Chromeu

Anonimni način rješava sve probleme povezane s preglednikom i reproducira videozapise umjesto vas. U bilo kojem trenutku možete se vratiti na uobičajeni način rada. Ako ustanovite da se videozapis reproducira u anonimnom načinu, a ne u uobičajenom načinu, možete poduzeti sljedeće korake. Idite na postavke preglednika, zatim na napredne postavke i na kraju odaberite opciju resetiranja. Vraćanjem na zadano uklonit će se sve prisutne pogreške i svi će se videozapisi početi reproducirati. Anonimni način korisniji je za ljude koji su teški korisnici interneta i ne mogu izbrisati svoju povijest ili se vratiti na zadane tvorničke postavke. Ovo je rješenje primjenjivo na mobilnu aplikaciju YouTube, tablete, prijenosnike ili preglednike računala.

Gledajte videozapise pomoću Video ID-a

Umjesto veze možete koristiti ID videozapisa. Na kraju svake veze na YouTube videozapis nalazi se kombinacija brojeva i slova. Ova alfanumerička kombinacija je video ID koji je jedinstveni kod za svaki video na platformi. Video možete pretraživati ​​u opciji pretraživanja YouTubea i najčešće neće biti pogreške 400.

Deinstalirajte i ponovo instalirajte preglednik

Ako vam nijedna od gore navedenih opcija ne odgovara, onda je konačno rješenje. Posljednja opcija je deinstalacija preglednika i ponovna instalacija. Ponekad vanjski programi na vašem uređaju oštećuju datoteke preglednika. Ponovnom instalacijom se zauvijek uklanjaju sve iritantne pogreške.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found