Vodiči

Kako riješiti problem s sporim punjenjem LG G4

Kupnjom pametnog telefona provodite dane u potrazi za onim koji će biti savršen za vas, a kada ga pronađete očekujete da će cijelo vrijeme raditi kao šarm. Svi to očekujemo, ali stvarnost je malo drugačija. Mnogo je bugova i problema s kojima se može suočiti svaki korisnik Androida, od neobičnih poruka o pogreškama do loše Wi-Fi veze i problema s GPS signalom. Popis propusta je stvarno dugačak. Jedna od stvari koja je na popisu problema za neke korisnike LG G4 je sporo punjenje. To je prilično frustrirajuće s obzirom na činjenicu da telefonu ponekad treba do tri (a ponekad i više) sata da se potpuno napuni. U ovom ćemo članku podijeliti nekoliko savjeta kako biste mogli pokušati riješiti problem s sporim punjenjem LG G4. Imajte na umu da popis rješenja nije tako dug, a ako ga ne riješite, obratite se trgovini u kojoj ste ga kupili ili prijevozniku.

Također možete pročitati: Kako riješiti problem s pregrijavanjem LG G4

Kako riješiti problem s sporim punjenjem LG G4

www.droid-life.com

Rješenje br. 1: Ne koristite telefon dok se puni

Pravilo broj jedan kada je riječ o pametnim telefonima i punjenju je da se uređaj ne koristi dok je spojen na izvor napajanja. Ako upotrebljavate aplikacije ili igrate igre, pametnom telefonu će trebati puno više vremena da se potpuno napuni. Samo ga ostavite neko vrijeme i pustite da se napuni.

Rješenje br.2: Provjerite punjač i kabel

Morate osigurati da zidni punjač i kabel nisu neispravni. Ako jesu, to može biti razlog zašto se uređaj polako puni.

Rješenje br.3: Promijenite način punjenja

Ako ste svoj uređaj napunili zidnim punjačem, spojite ga na računalo i pokušajte ga napuniti na taj način i obrnuto. Ponekad ovo pomogne.

Rješenje br.4: Uključite punjač

Iako je uvijek preporučljivo koristiti originalni punjač, ​​možda je onaj koji ste dobili s uređajem neispravan, pa ono što biste trebali učiniti jest pokušati napuniti svoj pametni telefon pomoću drugog Android punjača.

Rješenje br. 5: Ostavite da se telefon ohladi

Ako, na primjer, neko vrijeme koristite svoj uređaj, jedan sat igrate igru, primijetit ćete da se vaš uređaj zagrijava. Pustite da se potpuno ohladi, a zatim ga spojite na punjač. Neki su korisnici primijetili da kad se telefon zagrije potrebno je puno više vremena za punjenje.

Rješenje br.6: Izvadite bateriju i SD karticu

Sljedeće što biste trebali pokušati je ukloniti bateriju i SD karticu, a zatim ih vratiti. To je riješilo problem za mnoge ljude koji su se suočili s problemom sporog punjenja, pa pokušajte, možda će i vama uspjeti .

Rješenje br.7: Ažuriranje softvera

Vrlo je važno osigurati da je softver na vašem LG G4 ažuriran. Kao što vjerojatno već znate, ažuriranje može poboljšati performanse vašeg pametnog telefona, trajanje baterije i stabilnost te usput može riješiti neke probleme. Ažuriranje možete provjeriti ručno, samo učinite sljedeće:

  • Idite na Postavke
  • Dodirnite O telefonu
  • Dodirnite Ažuriranja softvera

Ako postoji ažuriranje, odaberite ga instalirati, a zatim samo slijedite upute na zaslonu.

Izvor slike: YouTube / Demitri Bautista

Također možete pročitati: Kako riješiti probleme s performansama LG G4

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found