Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za praćenje djece

Nemoguće je utvrditi zabrinutost roditelja koju imaju za svoju djecu. Možda zvuče pretjerano ljupko, ali negdje svi razumijemo što nas okružuje. Djeci se događaju zastrašujuće slučajeve i strašne priče i radije ćemo biti sigurni nego žao. Da možemo, svoju bismo djecu sigurno držali kraj sebe i nikada ih ne bismo ostavili na miru. Nažalost, to nije moguće i ima dana kada biste ih morali vidjeti kako samostalno odlaze na neka mjesta. Međutim, iako ne možemo biti fizički prisutni u svakom trenutku, definitivno možemo nadzirati njihovo mjesto. Mogu biti slučajevi kada bi vas tinejdžerska djeca poželjela kontaktirati u hitnim situacijama ili jednostavno htjela vidjeti gdje su njihovi roditelji. Postoje različite okolnosti zbog kojih možete biti u kontaktu ili znati gdje se nalazite, a to je kada aplikacije za praćenje dobro dođu.

Pametni telefoni nisu samo za upućivanje poziva; vrlo su korisni i mogu nam pomoći u mnogim situacijama. Postoje aplikacije koje će vam pomoći da ostanete povezani s obitelji. Iskoristimo ono što nam tehnologija nudi za nadgledanje sigurnosti naše djece. Evo popisa najboljih najboljih aplikacija za praćenje djece.

Pročitajte i - Najbolje najbolje besplatne igre u trgovini Windows

Popis najboljih najboljih aplikacija za praćenje djece

Lokater obitelji ZoeMob:

ZoeMob omogućuje da obitelj uvijek bude povezana. Mame, tate i djeca mogu se locirati na dlanu. Nakon preuzimanja, aplikacija će vam na karti pronaći lokaciju članova vaše obitelji. Osim toga, također možete upravljati događajima koji su povezani s vašom djecom. Možete razgovarati i sa svojom obitelji jer ZoeMob ima vlastiti glasnik. Uključen je gumb za paniku koji se može koristiti u hitnim situacijama. ZoeMob se može preuzeti i za Android i za iPhone korisnike.

Preuzmite ZoeMob za Android

Preuzmite ZoeMob za iOS

Obiteljski tragač:

Ovo je jedna od najkorisnijih aplikacija za praćenje djece koja vam omogućuje da pratite članove svoje obitelji. Šalje ažuriranja bez ikakvih radnji koje je poduzeo korisnik, bez obzira radi li aplikacija ili ne. Možete poslati Stealth Ping koji pomaže u ažuriranju mjesta udaljenog uređaja, a da osoba za to ne zna. Obiteljski tragač nastavit će pratiti i slati detalje čak i ako se ponovno pokrene. Telefon se može pratiti putem weba, a zvuk se može prisiliti čak i ako je telefon u nečujnom načinu. To će raditi u bilo kojem dijelu svijeta, a slanje SMS-ova potpuno je besplatno čak i ako šaljete poruke s inozemnih odredišta. Sve što treba učiniti je instalirati Family Tracker na telefon osobe koju želite pratiti i pomoću aplikacije ili preglednika provjeriti njezino boravište.

Preuzmite Family Tracker za Android

Preuzmite Family Tracker za iOS

Za moju djecu - Otisci:

Ova je aplikacija stvorena posebno za roditelje zabrinute za sigurnost svog djeteta. Roditelji mogu vidjeti gdje su bila njihova djeca. Svoje mjesto možete podijeliti s prijateljima i obitelji privatno i automatski. Sve što je potrebno je da telefon nosite sa sobom. Otisci stopala imaju vrlo jednostavno i jasno sučelje i automatski dijele ažuriranja lokacije, za dijeljenje nisu potrebne ručne funkcije. Možete postaviti Geofences. Geofence je virtualna ograda ili granica koju ćete, kad prijeđete, dobiti obavijest. Na primjer, možete postaviti Geofence kad vaše dijete postigne klasu klavira - dok prelazi granicu, dobivate ažuriranje. Postoje senzori pokreta koji se mogu aktivirati dok su vaša djeca u pokretu. Roditeljski nadzor cijelo vrijeme dijeli lokacije bez onemogućavanja. Postoje i obavijesti o prebrzoj vožnji, a roditelji dobivaju upozorenje svaki put kad djeca prijeđu određeno ograničenje brzine. Ovo je moćna aplikacija za praćenje i vrlo je zgodna koju bi trebala imati svaka obitelj. Dostupan je za korisnike iPhonea.

Preuzmi Za moju djecu – Otisci za iOS

 

Lokator obitelji - Life 360:

Ovo je jedna od najboljih aplikacija za praćenje djece na popisu. Koristi GPS za pronalaženje vaše obitelji ili prijatelja i šalje automatska izvješća o njihovom boravištu. Svi oni koji trebaju biti povezani trebali bi imati instaliranu aplikaciju na svojim telefonima. Pomoću toga možete stvoriti Geofences i dobiti obavijest kad stignu na odredište. Također šalje poruke brzine i također obavještava ako se dogodi automobilska nesreća. Agenti za podršku dobivaju obavijest kada se dogodi nesreća, koji nazovu i provjere kako je osoba, pa čak i pošalju hitne službe na mjesto nesreće. Nakon registracije u aplikaciji svi se članovi pojavljuju na karti kao različite ikone koje se potom mogu nadzirati. Ovo je izvanredan uređaj za praćenje i dostupan je i Android i iPhone korisnicima.

Preuzmite Family Locator - Life 360 ​​za Android

Preuzmite Family Locator - Life 360 ​​za iOS

Obiteljska sigurnost MamaBear:

S MamaBearom oko sebe, vaše dijete ima veći travnjak neovisnosti. Roditelji mogu u potpunosti pratiti lokaciju svoje djece. Ne samo lokaciju, već možete provjeravati i aktivnosti svog djeteta na društvenim mrežama dok dobivate detalje o Facebooku, Twitteru, Instagramu, YouTubeu i Tumblru. Možete postaviti automatsko primanje obavijesti kada vaše dijete stigne i napusti školu ili igralište itd., Tako da ne morate tražiti da vam šalju poruke svaki put kad stignu. Osim što samo znate brzinu njihove vožnje, možete znati i da li voze ili su samo putnici. Djeca mogu svoje roditelje nadograditi crtaonicama, slikama ili emotikonima. Pomoću gumba za paniku jednim dodirom možete roditeljima poslati hitnu obavijest, roditelji su upozoreni. Aplikacija je prilično zanimljiva i možete je promijeniti s osobnim pozadinama kako bi izgledala uzbudljivo. Aplikacija MamaBear dostupna je korisnicima Androida i iPhonea.

Preuzmite MamaBear Family Safety za Android

Preuzmite MamaBear Family Safety za iOS

Obiteljska orbita - Roditeljska kontrola i praćenje djece:

Još jedna korisna aplikacija za praćenje djece na popisu koja sadrži mnoštvo značajki koje će vam pomoći da ostanete povezani sa svojom obitelji. Možete pratiti slike koje dijele tinejdžeri kako biste znali da ne postoji ništa neprikladno što se dijeli. Family Orbit također vam omogućuje da pratite upotrebu mobilnih podataka svakog člana obitelji kako biste mogli poduzeti restriktivne mjere. Roditelji također imaju pristup popisu kontakata svoje djece kako bi znali s kim su njihova djeca u kontaktu. Imate mogućnost slanja SOS upozorenja kako biste obavijestili članove obitelji ako imate problema. Aplikacija vam pruža mir kad imate prebivalište svih članova svoje obitelji na dlanu. Aplikaciju mogu koristiti korisnici Androida i iPhonea.

Preuzmite Family Orbit - Roditeljska kontrola i Praćenje djece za Android

Preuzmite Family Orbit - Roditeljska kontrola i Tracker za djecu za iOS

Obiteljski GPS Tracker Moja obitelj:

Višenamjenska obiteljska aplikacija s višenamjenskim značajkama koja će vam pomoći da ostanete u kontaktu sa svojom obitelji. Programeri aplikacija jamče da se podaci korisnika i njihove djece ne dijele i ograničeni su samo na telefone. Jednom kada uključite ‘Kid Mode’ na djetetovom telefonu, neće ga moći isključiti niti promijeniti bilo koje postavke u aplikaciji. Jedna od najboljih značajki koju ova aplikacija nudi je da biste mogli slušati što se događa oko vašeg djeteta, a također možete razgovarati i davati upute iz zvučnika. Prisilni video i snimka mogu se napraviti s telefona vašeg djeteta. Aplikacija može pohraniti povijest kretanja do 3 godine. Postoji mogućnost Geofencea da potvrdi da je vaše dijete stiglo i napustilo odredište.

Preuzmite Family GPS Tracker Moja obitelj za Android

Ovo su najbolje najbolje aplikacije za praćenje djece koje će vam pomoći da zaštitite djecu.

Pročitajte također - Najbolji najbolji pronalazači Wi-Fi žarišnih točaka

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found