Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za nove roditelje

Postati novi roditelji vjerojatno je najsretniji trenutak u našem životu koji od nas zahtijeva nekoliko životnih promjena. Iako ćete za to vrijeme od supružnika, prijatelja i obitelji dobiti neizmjernu podršku za njegu svoje bebe, tehnologija ne zaostaje. Budući da je tehnologija zakoračena u sve naše faze života, nikako ne možemo previdjeti njezinu ulogu. A programeri su izašli s najboljim aplikacijama za novopečene roditelje koje možete ući u svoj uređaj kako biste još pažljivije i savršenije izvršavali zadatke novog roditelja.

Dakle, ovdje su navedene najbolje najbolje aplikacije za razvoj djeteta sa svojim značajkama tako da ih možete staviti u svoj pametni telefon kako biste svojoj bebi pružili lijep život.

Također pogledajte: Najbolje najbolje Android aplikacije 2017. godine

10 najboljih aplikacija za nove roditelje

Baby Connect

Ova će vam aplikacija puno pomoći svojim brojnim korisnim značajkama kada je dijete tek rođeno. Treba imati na umu nekoliko stvari, a također morate pratiti razne aktivnosti kako biste osigurali da vaša beba raste zdravo. Baby Connect omogućuje vam pohranu podataka kao što su vrijeme hranjenja, koliko često spavaju, kada je zadnje cijepljenje dato itd. Također sadrži 25 kategorija, mjerače vremena, alarme itd., Zajedno s 34 različita grafikona koji se mogu koristiti za praćenje djetetovog rasta savršeno. Ovo je premium aplikacija koja zahtijeva da potrošite samo 4,99 USD.

Baby Tracker njegovateljska aplikacija

Ova je aplikacija korisnija u slučaju da ste upravo rodili blizanku. Dolazi sa značajkom dnevnika njege koja omogućava novim roditeljima da prate vrijeme hranjenja bebe. Ima šest dnevnika za njegu, tako da se može evidentirati vrijeme hranjenja šest beba. Aplikacija za njegu beba Tracker korisna je u slučaju da liječnik zahtijeva da navedete detalje o rasporedu hranjenja bebe. Aplikacija je dostupna na iTunesu po cijeni od 4,99 USD.

Aplikacija Baby Bundle

Aplikacija za snop za bebe, kao što i samo ime govori, prepuna je brojnih značajki koje pomažu novim mamama da lakše brinu o svojoj bebi. Svakodnevne aktivnosti zaljeva, poput one koja jede, kaka, spava itd., Prate se putem ove aplikacije. Također, tajmer za dojenje je još jedan dodatni alat u aplikaciji, dok ga možete pretvoriti u baby monitor samo plaćanjem neke male naknade. Ova je aplikacija dostupna besplatno na iTunesu, ali možete je nadograditi kako biste istražili još mnoge druge značajke po minimalnoj cijeni od 2,99 USD.

Aplikacija za rast

Još jedna korisna aplikacija za razvoj djeteta koja je apsolutno besplatna i dostupna je na iTunesu koju koriste novi roditelji kao i pedijatri. Ova vam aplikacija omogućuje praćenje djetetovog rasta i možete je koristiti za praćenje rođenja djeteta od njihovog rođenja do 20. godine života. U aplikaciji je dostupan grafikon koji se čak može prilagoditi vama i djetetovim potrebama. Druga ljestvica rasta također je prepuna aplikacije za rast koja omogućava novoj mami da prati rast njihove nedonoščadi.

Moja beba danas

Moja beba danas jedna je od najboljih aplikacija za roditelje koju možete preuzeti i instalirati na svoj uređaj potpuno besplatno. Ova je aplikacija omotana mnoštvom vodiča prema kojima možete podići djetinjstvo svojih beba na sasvim drugu razinu. Vodič za spavanje vrlo je koristan odjeljak u aplikaciji koji nudi razne smjernice uz omogućavanje praćenja spavanja vaše bebe. Slično tome, sastoji se od odjeljka za hranjenje, kontrolnih popisa za praćenje napretka djeteta i još mnogo toga. Priloženi dio Pitanja i odgovori mogu odgovoriti na mnoge vaše anksioznosti u vezi s bebom.

Bijeli šum beba

Vrlo moćna aplikacija za novopečene roditelje kako bi zadržala svoje dijete angažirano kod kuće i vani, a u nju su uključeni različiti zvukovi, poput zvuka usisavača, vožnje automobila itd. izbjeći će sve vrste poremećaja koji će vašoj bebi pomoći da dobro spava. A kada je aplikacija postavljena na dječje zveckanje, zvuk visokog kontrasta savršen je za zabavu vaše bebe. Aplikacija je dostupna i za platformu Android i iOS.

Današnji roditelj Moja obitelj

Jedna od najboljih aplikacija za nove roditelje koja vam omogućuje praćenje različitih aktivnosti vaše bebe, a također možete prilagoditi relevantne podatke prema dobi vaše bebe. Potrebno je samo unijeti dob vaše bebe i bit će vam dostupne sve odgovarajuće informacije u vezi s razvojem vaše bebe u ovoj određenoj dobi. Jedna od najboljih značajki ove aplikacije je da možete stvoriti digitalni spomenar koristeći bebine fotografije i videozapise. Značajka knjige priča to vam omogućuje. Uz sve ovo, dobra vijest je da ćete je dobiti potpuno besplatno u trgovini Google Play i iTunes.

Mliječna sluškinja

Jeste li upravo počeli pumpati mlijeko za svoju bebu i želite to pratiti? Tada je Milk Maid prava aplikacija za vas koja je za korisnike iOS-a. Ova aplikacija omogućava novoj mami da izračuna koliko mlijeka pije njena beba tijekom dana ili tijekom cijelog tjedna, a istovremeno vam omogućuje da vidite koliko se mlijeka čuva u hladnjaku, tako da možete kupiti još jedan paket u pravo vrijeme.

WebMD Beba

Dostupna i za platformu iOS i Android, ovo je još jedna korisna aplikacija za razvoj beba koja korisnicima omogućava pristup korisnim informacijama s web stranice WebMD. Razne korisne i relevantne informacije poput zdravstvenih savjeta, smjernica za njegu beba, zdravstvenih vijesti itd. Lako su dostupne u ovoj aplikaciji, a osim toga sve one dostupne smjernice i informacije odobravaju liječnici.

Cloud Baby monitor

Dostupan samo za iOS platformu, Cloud Baby monitor prekrasna je aplikacija koja vam omogućuje ugodno sjedenje u uredu. Ova je aplikacija posebno dobra za majku koja radi, ali zahtijeva da imate dva iOS uređaja, jedan uređaj treba držati u dječjoj sobi, a drugi će biti s vama. Sada iskoristite značajku streaminga uživo i upoznajte se što vaša beba radi kod kuće.

Također pogledajte: Najbolje najbolje iPhone aplikacije u 2017. godini

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found