Vodiči

Najbolje najbolje Flash igre

Mnogi su ljudi odrasli igrajući flash igre, a mnogi od nas još uvijek ih povremeno igraju. Kroz ovaj članak donijet ćemo vam popis najboljih flash igara koje su ikad igrane. Popis koji se sastoji od 8 flash igara odabran je na temelju kvalitete sadržaja igre, njene popularnosti i originalnosti ideje. Željeli bismo istaknuti da su sve igre besplatne. Započnimo!

Vidi također: Najbolje igre na Steamu

Igra bombi

To je napredna verzija igre BomberMan koju možete igrati na mreži u načinu za više igrača. Ključ igre ostaje onakav kakav je bio u BomberManu. Da biste uništili zid, morate podmetnuti bombu i ostati živi, ​​morate pobjeći od tih bombi. Igra ovog puta dolazi s većom mapom.

Beskonačni Mario Bros

Tko ne zna za igre Mario Bros koje je razvio Nintendo? Beskonačni Mario Bros malo je drugačiji jer nakon što završite nivo, ono što će se sljedeće dogoditi doista je neočekivano. To je jedna od najsmješnijih igara.

Ovo je Jedina Razina

Kao što joj i samo ime kaže, ova je igra nekako čudna jer ćete igrati na istom mjestu i na istoj platformi, ali pričekajte! Što više igrate, to je igra sve teža jer morate odabrati pravu shemu upravljanja da biste pobijedili. To je vrlo zarazna igra. Pokušati!

Ricochet ubija 2

Ovo je još jedna fantastična puzzle igra u kojoj biste dobili malo streljiva i morali biste raznijeti zidove koje vidite na ekranu. Dakle, da biste postigli ubojstva morate prijeći na sljedeću razinu. Dobit ćete bodove ako to uspijete u kraćem vremenskom razdoblju i ako budete mogli biti brži od protivnika.

Mačevi i duše

Ova igra govori o Rogueu koji jednog dana želi postati najjači ratnik na svojoj zemlji. Zato se pobrinite za njega kako bi mogao postići svoj cilj i ispuniti svoje želje. Bili biste spremni za borbu protiv tisuća moćnih boraca. Da biste to učinili, predmeti i magija će vam pomoći. U slučaju da ne uspijete, pokušajte ponovno!

Trčanje 3

Postoje mnoge verzije igre Run, možda se pitate zašto ste odlučili staviti Run 3 na popis. Razlozi su prilično jednostavni - Run 3 ima više razina i dolazi s poboljšanom grafikom u usporedbi s drugim verzijama. Morate natjerati vanzemaljca da pretrči cijev. To neće biti lako kao što očekujete. Pazite na rupe na koje naiđete!

Papa’s Cooking Games Series

Mnoge igre razvio je FLIPLINE, ali Papine kuharske serije igara smatraju se najuspješnijim igrama. Sve to s razlogom jer cijela serija donosi zabavu i užitak. Klijenti dolaze naručiti hranu, a vaš je posao zadovoljiti ih izradom vrlo ukusne hrane. Ako je kupac zadovoljan, on će vam platiti. Pazite da isporučite najbolje.

Zmija

Ova igra je poznata kao najpoznatija flash igra zahvaljujući Nokiji koja je Snake instalirala u svoje stare telefone. Prednost ove igre je što vam omogućuje da ubijete vrijeme kad god vam je dosadno. Princip je jednostavan, vi ste zmija i morate odrasti. Da biste to učinili, morate pojesti točkice koje vidite na ekranu. Igra dolazi sa samo tri razine: Slug, crv i python. Slug je početnički način jer je najsporiji; međutim, python je za iskusne igrače koji trebaju ići brže.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found