Vodiči

Kako riješiti problem crnog zaslona smrti Androida

Android je najkorišteniji mobilni operativni sustav u svijetu mobilnih uređaja. Ali niti jedan android pametni telefon i bez nedostataka. Android Black Screen Of Death jedan je od problema s kojim se mnogi korisnici Androida najviše suočavaju. Ako i vi spadate u ovu skupinu android korisnika koji se suočavaju s problemom Android Black Screen Of Death, pročitajte postupak u nastavku kako biste riješili taj problem. Bez obzira koristite li Galaxy S5, LG G3, Galaxy S3 ili bilo koji drugi android uređaj poput Galaxy Note 3 itd., Rješenja su ista za sve android uređaje.

Također pogledajte: Vrhunskih 5 prednosti Ndroid telefona

Android crni zaslon smrti

Moguća rješenja za popravljanje Android Black Screen Of Deatha

Nekoliko je koraka za rješavanje problema Android Black Screen Of Death. Sljedeća, testirajte ostaje li problem. Ako je odgovor da, nastavite sa sljedećim korakom.

  • Uklonite stražnji poklopac android uređaja i ponovo stavite bateriju kako biste bili sigurni da se kontakti dodiruju pravilno i da li se telefon napaja. Zatim napunite telefon i ostavite ga da se puni nekoliko sati.
  • Ako prvi korak ne uspije riješiti problem Android Black Screen Of Death, izvadite SIM karticu, SD-karticu i bateriju iz telefona i ostavite ih 5-10 sekundi. Stavite bateriju i napunite je.
  • Ako i prethodni korak ne uspije, zadano će se izvršiti vraćanje tvorničkih postavki hardvera. Ovim će se postupkom izbrisati svi podaci s vašeg android telefona, ali nećete ih moći sigurnosno kopirati zbog Android Black Screen Of Deatha. Pripremite telefon za tvorničko vraćanje hardvera resetiranjem baterije i uklanjanjem SD-a. SIM karticu možete držati na uređaju i zatvoriti telefon.
  • Sada stavite telefon na dužnost kako biste izbjegli ometanje u postupku vraćanja na tvorničke postavke.
  • Pritisnite i držite tipke za pojačavanje, uključivanje i početno za pokretanje telefona u načinu oporavka. U načinu oporavka odaberite Vraćanje na tvorničke postavke / brisanje podataka pomoću tipki za glasnoću. Pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje da biste pokrenuli tvorničko vraćanje hardvera.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found