Vodiči

Najbolji LG V20 savjeti i trikovi za postizanje maksimuma od vašeg telefona

LG V20 najnovije je predstavljanje LG-a koje je prepuno hrpe korisnih značajki koje korisnicima ostavljaju na umu. Očito je zadržao neke značajke svog prethodnika LG V10, ali je dodao više o njemu. Tako da korisnicima ostaje toliko toga za otkriti. Ako ste do sada kupili LG V20, sigurno ste znali za mnoge značajke, ali još uvijek postoje mnoge za koje je potreban neki mali vodič za otkrivanje. Uklonjiva baterija, MIL-STD 810G certifikat za zaštitu, sekundarni zaslon, dvostruka kamera s obje strane jedinstvene su značajke koje su bile prisutne i u LG V10. Međutim, postoji još mnogo sjajnih stvari koje treba otkriti, a LG V20 savjeti i trikovi pomoći će vam u tome.

Također pogledajte: Najbolje najbolje značajke LG V20

LG V20 Savjeti i trikovi

Pametne postavke

Jedna od najboljih karakteristika LG V20 su pametne postavke koje automatiziraju neke zadatke kako bi vam olakšale posao što konačno štedi veliko vrijeme i trud. Međutim, ova značajka nije ekskluzivna za LG V20. Dostupan je i na ostalim LG setovima, ali se ne koristi općenito. Potrebna su mala podešavanja u postavkama. Kartica Pametne postavke prisutna je na kartici Opće postavke. U tu svrhu treba postaviti stanje telefona i vašu kućnu lokaciju. Također, morate omogućiti uslugu ‘Moja lokacija’.

Na primjer, ako želite da se Google Play glazba, YouTube ili Spotify pokrenu čim se povežu slušalice, idite na postavke> Pametne postavke i odaberite postavke za slušalice, omogućite je i odaberite aplikaciju koju želite otvoriti.

Slično tome, ako želite da se Bluetooth, Wi-Fi i zvučni profil mijenjaju ili isključuju na temelju vašeg mjesta, postavite kućnu lokaciju, a postavke za Wi-Fi, Bluetooth i Sound profil i pametne postavke automatski će uvesti promjene na temelju toga gdje se nalazite.

Koristite komforni pogled

Udobni pogled sjajna je značajka LG V20 koju je LG predstavio s ovim telefonom. Korisnici Samsung Galaxy Note 7 također su dobro upoznati s tim. Udobni pogled zapravo je plavi svjetlosni filter koji donosi žućkast pogled koji je vrlo ugodan za oči. Nudi manje naprezanja. Možete ga aktivirati odlaskom na zaslon obavijesti, a zatim uključite način udobnog prikaza.

Također, intenzitet filtra plavog svjetla možete promijeniti odlaskom na postavke i dugim pritiskom na prekidač koji opet nudi razne opcije poput niske, srednje i visoke za odabir kako biste imali ugodniji prikaz.

Ladica za aplikacije

Zadani početni zaslon LG V20 nema ladicu s aplikacijama što čini izgled pretrpanim svim aplikacijama na početnom zaslonu. Dakle, ideja je ladicu aplikacija dovesti u ugodan izgled što će ujedno olakšati pronalaženje bilo koje aplikacije s početnog zaslona. Da biste donijeli ladicu aplikacija, idite na Postavke> Općenito> Aplikacija> Izbornik> Konfiguriraj aplikaciju i odaberite ‘Dom i ladica aplikacije’. Međutim, i drugi početni zasloni za trideset strana poput Nova ili Google Now Launcher također se mogu koristiti ako niste zainteresirani za upotrebu ladice aplikacija LG V20.

Prilagođavanje veličine zaslona

LG V20 zaslon od 5,7 inča dovoljno je velik. Međutim, ikone i tekst i gumbi također su stvarno velike veličine, pa ako želite da više stvari stane na zaslon, to očito možete učiniti podešavanjem veličine zaslona. Za ovu glavu idite u Postavke> Zaslon> Više> Veličina zaslona, ​​a zatim povucite klizač ulijevo da biste imali manje i gušće ikone.

Uživajte u audio zapisima s Quad DAC postavkama

32-bitni HiFi DAC (digitalni u analogni pretvarač) omogućuje korisnicima uživanje u zvukovima uz izvrsnu kvalitetu zvuka s 3,5 mm priključka za slušalice. Kad se ovo aktivira, troši malo više energije, ali razliku možete lako pronaći. Krenite prema brzim postavkama i tamo uključite postavke HiFi Quad DAC-a kako biste imali ugodniji zvuk. Kad je omogućena ova postavka HiFi-a, prema potrebi možete promijeniti i lijevu i desnu audio ravnotežu.

Postavite prilagođeni potpis na sekundarnom zaslonu s odgovarajućom pozadinom

Potpis postavki na sekundarnom zaslonu značajka je koja se vidi u LG V10, dok je i LG V20 zadržao istu značajku, ali je na njoj učinio određeno poboljšanje. Na primjer, sada korisnici mogu postaviti odgovarajuće pozadine sa svojim potpisom, dok potpis može biti malo duži nego u LG V10. Da biste ga postavili, idite na Postavke> Drugi zaslon> Prikaži kad je glavni zaslon uključen i odaberite potpis. Ovdje postavite svoj potpis koji može biti bilo što dok se i font može mijenjati. Kad dodirnete da biste spremili postavku, od vas će se zatražiti da upotrijebite prvo slovo svog potpisa kao pozadinu zaključanog zaslona. To možete učiniti i kasnije. U slučaju da ste zainteresirani, samo dodirnite opciju postavke i odaberite željenu pozadinu. Sljedeći put kad god se telefon probudi, dočekat će vas s potpisom i pozadinom.

Aktivirajte mini način rada jednom rukom

Među najboljim savjetima LG V20 je opcija aktiviranja mini načina koji je zapravo skriven. Telefon je prilično velik, pa ako vam ponekad treba rukovati jednom rukom, mini način će vam to omogućiti. Da biste aktivirali mini prikaz, idite na Postavke> Zaslon> Više i uključite opciju mini prikaza.

Sada kada trebate smanjiti zaslon, samo prijeđite zaslon preko navigacijske trake prema smjeru u kojem ga želite. Na primjer, ako želite mini zaslon u lijevom desnom kutu, povucite ga zdesna ulijevo. Također, veličina skupljenog prozora može se promijeniti pomoću ručke u gornjem kutu dok će pogodak na 'X' vratiti uređaj na cijeli zaslon.

Dakle, ovdje su objašnjeni najkorisniji savjeti i trikovi LG V20 koji će vam pomoći da izvučete najbolje iz novog uređaja, a s vremenom i upotrebom moći ćete istražiti još više o LG V20 koji će vas učiniti njegovim majstorom .

Također pogledajte: Kako riješiti problem s pregrijavanjem LG V10

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found