Vodiči

Gdje gledati crtiće na mreži

Crtići su glavni izvor zabave za djecu i odrasle. Crtane filmove gledamo od malih nogu, a većini nas je i dalje super zabavno provesti dan gledajući neke od svojih omiljenih naslova. Crtići poboljšavaju sposobnost razmišljanja neke osobe i pomažu joj mentalno rasti. Mnogo je sjajnih web stranica koje imaju na raspolaganju širok spektar crtanih emisija, a mi ćemo ih podijeliti. Bez daljnjega, pogledajmo neke od najboljih web stranica na kojima možete gledati crtiće.

Također pogledajte: Najbolje besplatne web stranice za streaming streaminga

KissAnime

To je najbolje web mjesto za gledanje crtanih emisija. Ova web stranica ima sjajnu kolekciju emisija koja je dobro organizirana u različitim žanrovima. Na ovu stranicu možete se prijaviti pomoću e-pošte i lozinke da biste dobili evidenciju o svojim emisijama. Sučelje stranice vrlo je jednostavno i emisije možete lako pretraživati ​​na traci za pretraživanje.

Posjetite KissAnime

YouTube

To je najposjećenija web stranica za gledanje i strujanje videozapisa. YouTube također ima priličan udio u crtanim emisijama. Jednostavno možete tražiti svoje omiljene crtane emisije i uživati ​​u gledanju bez ikakvih prekida, što znači da nema oglasa. Dostupni videozapisi su dobre kvalitete, a također možete odabrati i kvalitetu videozapisa.

Posjetite YouTube

CrtićiOn

To je jedno od web mjesta s najviše povjerenja za gledanje crtića na mreži. Najbolja značajka ove stranice je da se za gledanje emisija ne morate prijaviti ili registrirati. Ima sjajnu kolekciju animea koja je grupirana u različite emisije i studije. Stranica se redovito ažurira.

Posjetite CartoonsOn

Toon Jet

Uvršten je među najpopularnije web stranice o crtićima. Ova web stranica nudi emisije bez troškova i nema potrebe za registracijom za gledanje videozapisa. Međutim, ako se želite pridružiti kao član, možete se prijaviti davanjem točnih vjerodajnica. Prednost članstva je u tome što možete pratiti, komentirati i sviđati videozapise koje ste gledali.

Posjetite Toon Jet

Crunchyroll

Besplatna je internetska web stranica za gledanje crtića koja svojim korisnicima pruža visokokvalitetan sadržaj. Pomoću okvira za pretraživanje možete potražiti svoj omiljeni crtić i uživati ​​u gledanju. Na ovom web mjestu također nije potrebna registracija.

Posjetite Crunchyroll

Cartoon Network

To je službena web stranica popularnog crtanog kanala "Cartoon Network". Sučelje web stranice je lijepo i atraktivno. Postoji i mobilna aplikacija koju možete preuzeti i instalirati na svoj mobilni uređaj.

Posjetite Cartoon Network

Nikelodeon

Još jedno izvrsno mjesto na kojem možete gledati svoje omiljene crtiće. Emisije crtića mogu se gledati na ovoj stranici besplatno i bez ikakvih smetnji. Sve su emisije poredane na popisu abecednim redom.

Posjetite Nickelodeon

AnimeToon

Ova web stranica nudi emisije crtića širom svijeta s engleskim dub i sub. Ima kolekciju crtanih filmova, serije i najnovije epizode redovito se ažuriraju. Ova je web stranica sada dostupna i na mobilnim platformama.

Posjetite AnimeToon

Ovo su neke od najboljih web stranica na kojima možete gledati crtiće. Kao što vidite, pristup je besplatan i na većini ovih web stranica ne morate se ni registrirati ni prijaviti. Najvažnije je da svi imaju sjajnu kolekciju crtanih emisija. Stoga smo prilično sigurni da ćete tamo pronaći svoje omiljene naslove, a možda i neke nove koji će vam se svidjeti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found