Vodiči

Obavijest o Samsung Galaxy S7 Edge zvuči ne radi - kako to popraviti

Galaxy S7 Edge bez sumnje je izvrstan uređaj za posjedovanje, ali ako bilo koja njegova značajka prestane raditi, iskustvo korištenja telefona neće biti toliko ugodno. Obavijesti su vrlo važne, a jedan od problema koji se mogu pojaviti povezan je sa zvukovima obavijesti. Neki su korisnici izvijestili da zvukovi obavijesti ne rade na njihovom Samsung Galaxy S7 Edgeu.

Ako ste suočeni s problemom zvuka obavijesti Samsung Galaxy S7 Edge koji ne radi, nema potrebe za panikom jer se to događa zbog naglih promjena u izborniku postavki, a to možete jednostavno popraviti kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Također pogledajte: Kako isključiti S Voice na Samsung Galaxy S7 i S7 Edge

Načini za popravljanje zvuka obavještenja Galaxy S7 Edge:

1. način: Ponovo pokrenite uređaj

Ovo je prvi korak koji slijedi za rješavanje problema sa zvukovima obavijesti Galaxy S7 Edge koji ne rade. Ovo je vrlo mali korak, ali u mnogim slučajevima može djelovati poput šarma. Da biste prisilili ponovno pokretanje ili ponovno pokretanje, samo trebate dugo pritisnuti tipku za uključivanje i isključivanje zvuka 9-10 sekundi dok telefon ne zavibrira, ne isključi se i ne počne ponovno pokretati. To je to. Sada provjerite radi li zvuk obavijesti.

2. način: Promijenite zvuk obavijesti

Ponekad se ponovno pokretanje možda neće pokazati korisnim za vas, ali samo promjena zvukova obavijesti može uspjeti. Dakle, možete pokušati ako to može popraviti zvuk obavijesti Galaxy S7 Edge koji vam ne odgovara. Da biste promijenili zvuk obavijesti:

  • Na početnom zaslonu dodirnite Aplikacije
  • Sljedeće dodirnite postavke i odaberite Zvukovi i vibracije
  • Pomaknite se prema dolje da biste saznali zvuk obavijesti o opciji
  • Ovdje dodirnite zadani zvuk obavijesti, a zatim odaberite željeni zvuk obavijesti koji želite postaviti.

3. metoda: Osigurajte da nije omogućena tiha ili vibracijska značajka

U slučaju da ste isprobali ova dva koraka, ali situacija je ista, sljedeće što trebate pokušati je provjeriti je li na vašem uređaju omogućena tiha ili vibracijska značajka. Da biste to provjerili:

  • Prvo prilagodite zvuk na bočnoj strani uređaja za podešavanje zvuka
  • Zatim smanjite glasnoću dok se na zaslonu ne pojavi ikona vibracije. Ovo će aktivirati način vibracije i ikona će se pojaviti na traci obavijesti.
  • Slično tome, nastavite smanjivati ​​glasnoću dok se na traci obavijesti ne pojavi tiha ikona koja kaže da je vaš uređaj u nečujnom načinu.
  • Sada prijeđite prstom po traci obavijesti i dodirnite postavke
  • Tu dodirnite dodatne postavke glasnoće u izborniku Brze postavke
  • Dodirnite zvukove i vibracije sada i po potrebi prilagodite zvukove.

4. način: Provjerite je li obavijest blokirana

Još jedan razlog zašto zvuk tekstualne obavijesti ne radi na vašem uređaju S7 Edge možda je taj što je obavijest nekako blokirana. Dakle, provjerite je li blokiran kretanjem prema Postavke> Programi> Upravitelj aplikacija i pronađite opciju poruke. Sada kliknite Poruka i pogledajte je li blokirana. U slučaju da je blokiran, promijenite ga u dopuštenje i problem će se lako riješiti.

Slično tome, ako je obavijest blokirana na zaključanom zaslonu, nećete dobiti zvuk za bilo koju obavijest. Dakle, za provjeru idite na Postavke> Zaključani zaslon i sigurnost> Obavijest i pogledajte je li blokiran. Promijenite ga da biste ga ponovo omogućili u slučaju da je blokiran.

5. metoda: Provjerite alate za igru

Ako ste nedavno igrali bilo koju igru ​​i počeli se suočavati s problemom odmah nakon toga, možda je problem u tome što alati za igranje uzrokuju ovaj problem. Ponekad se alati za igru ​​pojavljuju kad prvi put pokrenete bilo koju igru, a prvo pitanje koje treba postaviti je Bez upozorenja tijekom igre. Ako ste ovo postavili i zaboravili, provjerite tako da odete na Postavke> Napredne značajke> Igre i alati za igre i unesite potrebne promjene.

Ovo su koraci koje možete slijediti da biste riješili problem sa zvukom obavijesti na Samsung Galaxy S7 Edge i nadamo se da će vam jedna od gore navedenih metoda uspjeti.

Također pogledajte: Zaslon Samsung Galaxy S7 se neće uključiti - Kako to popraviti

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found