Vodiči

Kako popraviti zaostajanje Touchwiz-a na Samsung Galaxy S7

Glavni Galaxy Samsung S7 Samsung Galaxyja napunjen je specifikacijama i nekim zaista super značajkama. Metalna ljepotica ima uzbudljive značajke, uključujući AMOLED zaslon, gorilo staklo, proširenu memoriju i toliko drugih stvari. Telefon je pernato lagan i svojim korisnicima pruža nevjerojatno iskustvo. Samsung je uključio sve što bi jedan otmjeni telefon trebao imati. Android telefon u nekim slučajevima pokreću Exynos 8890 i Qualcommov Snapdragon 820. Iako su obojica moćni čipovi, ponekad mogu performanse ili TouchWiz telefona biti zaostali. U ovom ćemo članku podijeliti nekoliko rješenja koja možete isprobati kako biste popravili zaostajanje TouchWiz-a na Samsung Galaxy S7

Također pogledajte: Kako riješiti problem sa zvukom koji je izobličio Samsung Galaxy S7

Glitch: TouchWiz Lag na Samsung Galaxy S7

Iako je Galaxy S7 puno brži od svojih prethodnika, mnogi su korisnici doživjeli zaostajanje što je možda simptom TouchWiz Skin-a.

Raditi okolo

Za Samsung korisnike TouchWiz se lako može prikriti pokretačem, isključujući određene značajke poput S-Voicea ili čak ukorjenjujući vaš telefon.

Pokretač aplikacija treće strane poput pokretača Nova ili pokretača Google Now lako se može preuzeti i instalirati kako bi se vaš telefon ubrzao. To će promijeniti pozadinu, temu, ikone i animaciju. Većini korisnika ovo je pomoglo i učinilo uređaj glatkijim i bržim.

Potencijalna rješenja

Rješenje 1:

Prvo potencijalno rješenje problema TouchWiz moglo bi biti brisanje particije predmemorije na vašem uređaju. Slijedite korake u nastavku da biste očistili predmemoriju svog Galaxy S7.

 • Isključite svoj Galaxy S7.
 • Pritisnite i držite tipke za uključivanje, uključivanje, smanjivanje glasnoće dok se ne pojavi logotip Samsung, a zatim otpustite tipke.
 • Dodirnite gumb za smanjivanje glasnoće neprekidno dok ne dođete do Wipe Cache Partition. Sada ga možete odabrati pomoću gumba za uključivanje, kliknite Da.
 • Proces će potrajati, pričekajte dok se postupak ne dovrši.
 • Sada možete ponovno pokrenuti Samsung Galaxy S7.

www.talkandroid.com

Rješenje 2:

Još jedno rješenje problema moglo bi biti isključivanje živih pozadina. Pozadine uživo mogu negativno utjecati na performanse vašeg uređaja. Imajte ravnu sliku ili sliku za pozadinu i vjerojatno ćete primijetiti razliku.

Rješenje 3:

Trajnije rješenje problema moglo bi biti provjeravanje i promjena animacija Galaxyja S7. Prvo ćete morati dobiti pristup skrivenoj opciji programera na uređaju. Na traci obavijesti odaberite Postavke i idite na ploču Sustav i odaberite O uređaju i potražite Broj gradnje, morate kliknuti na ovaj okvir 7 puta, što će omogućiti skrivene postavke izbornika programera.

Postoje tri promjene u postavkama koje treba izvršiti.

 • Morate otići na Postavke> Opcije za programere i pomaknuti se prema dolje što će donijeti tri mogućnosti Ljestvica animacije prozora, Ljestvica trajanja animatora i Ljestvica prijelazne animacije. Prema zadanim postavkama sve su ove opcije postavljene na 1x. Povećanjem ovih vrijednosti animacije i prijelazi vašeg telefona postat će potpuno usporeni. Moramo ih staviti nisko ili isključiti. Ove postavke možete promijeniti u okviru s 1x na 0,5x.

www.howtogeek.com

 • Obavezno ponovo pokrenite telefon nakon što izvršite promjene. Pokušajte sada koristiti telefon; otvorite aplikaciju, prijeđite prstom po zaslonu ili bilo čemu na telefonu i doživjet ćete da vaš telefon bude dvostruko brži nego što je bio prije. U slučaju da mislite da je vaš telefon postao prebrz i čini se da muca, vratite se na isti način i promijenite vrijednosti u one koje su bile.

Proizvođači su ovim visokotehnološkim telefonima dodali puno animacija efekata za otvaranje prozora ili bilo koje druge aplikacije. Animacije su lijepe, ali performanse telefona zaostaju. Smanjivanje postavki samo za pola učinit će čuda.

Rješenje br.4:

Još jedna stvar koju možete učiniti je onemogućiti bloatware. Danas telefoni dolaze s mnoštvom napuhanih aplikacija. Evo kako onemogućiti bloatware:

 • Idite na Postavke
 • Dodirnite Uređaj
 • Zatim dodirnite Aplikacije
 • Dodirnite Upravitelj aplikacija
 • Odaberite aplikaciju koju želite onemogućiti (na primjer, Slacker, AT&T Smart Limits, VZ Navigator itd.)
 • Dodirnite Onemogući.

Gore navedena rješenja i zaobilazna rješenja jednostavna su i sigurno će vam pomoći da se riješite problema zaostajanja TouchWiz-a. Međutim, ako i dalje imate problema, obratite se maloprodaji u kojoj ste kupili uređaj ili mobilnom operateru.

Također možete pročitati: Kako ispraviti problem sa Samsung Galaxy S7 koji nije uspio

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found