Vodiči

Kako prikazati postotak baterije na iPhoneu 6 kako bi se naznačilo preostalo trajanje baterije

Loš vijek trajanja baterije jedan je od glavnih problema svih korisnika pametnih telefona, a ako ste korisnik iPhonea, najvjerojatnije ste se i vi suočili s tim problemom. Kolika je baterija vašeg iPhonea ili iPada, uvijek će vam nedostajati. No, postoji trik za upravljanje vijekom trajanja baterije tako što ćete na pokazivaču postotka baterije pokazati koliko preostaje baterije, a prikazivat će i postotak napunjenosti baterije.

Ovaj pokazatelj postotka baterije u iOS-u prema zadanim postavkama ostaje isključen, a korisnici ga moraju uključiti odlaskom na postavke. Također, uvijek je dobro imati predodžbu o tome koliko vam je baterije ostalo kako biste mogli upravljati njezinom upotrebom kako biste je dugo mogli oživjeti. Zašto ikonu baterije ostavljati na miru kad možete učiniti nešto više kako biste je učinili informativnijom? Da biste pokazali postotak baterije iPhone 6 kako biste označili preostalo trajanje baterije, morate slijediti jednostavne korake u nastavku.

Ako Bluetooth na vašem iPhone 6S ne radi, ovdje saznajte popravke.

Pročitajte također: Kako saznati iPhone 6 Telefon, SIM karticu i serijski broj

Koraci

  • Prvo krenite prema postavkama u iPhoneu 6 i dodirnite opciju Općenito.
  • Sljedeći klik na upotrebu, a zatim dodirnite opciju "postotak baterije" ispod nje.
  • Prebacite prekidač da biste odabrali opciju "UKLJUČENO". To je to i tada možete izaći iz postavki.

www.youtube.com

Kad uključite opciju, odmah će se na lijevoj strani ikone baterije prikazati postotak, a to će se ažurirati dok punite bateriju i kad se baterija isprazni. Pokazatelj postotka baterije zaista je koristan koji vam omogućuje otkrivanje preostalog vijeka trajanja baterije samo gledanjem ikone baterije i bez nje korisnici ne mogu odmah razumjeti promjene u trajanju baterije. Postotak baterije iPhone-a ponekad skače na nisku razinu, ali ako je postotak baterije uključen, možete vizualizirati bilo kakve promjene u trajanju baterije.

Volio bih da ovaj Apple ovu značajku uključi prema zadanim postavkama na svim iOS uređajima. Još jedna izvrsna opcija za dodavanje je pokazatelj preostalog vremena koji će vam sve puno olakšati. Ako bi Apple mogao izaći s takvom značajkom koja će naznačiti preostalo vrijeme trajanja baterije ovisno o načinu na koji koristite uređaj, to će zaista biti zanimljiv dodatak na iOS uređajima. Trajanje baterije glavno je pitanje svih korisnika pametnih telefona i ljudi se jako muče da na bilo koji način produže životni vijek baterije svog uređaja. Aktiviranje pokazatelja postotka baterije bez sumnje je izvrsna opcija, ali možete pogledati i sve aplikacije kako biste stekli uvid u to koje sve aplikacije najviše troše bateriju, tako da ih možete izbrisati kako biste se riješili lošeg vijeka trajanja baterije .

Najnovija OS verzija Applea, koja je iOS 8 i iOS 9, prepuna je vitalne značajke koja omogućava korisnicima da vide što sve aplikacija jede koliko baterije. Ovu ćete značajku saznati u izborniku postavki. Slijedite postavke puta> općenito> upotreba, a zatim dodirnite Upotreba baterije koja se nalazi odmah iznad opcije postotka baterije. Pokazat će vam vrlo jasno koliko su sve aplikacije potrošile koliko je baterije u posljednja 24 sata.

9to5mac.com

Uz precizniju sliku o trajanju baterije vašeg iPhone 6, ovaj pokazatelj postotka baterije također vam pomaže prepoznati postoji li problem s hardverom ili softverom u iPhoneu 6. Dramatičan pad postotka baterije zbog bilo kakvih problema s hardverom ili softverom lako je vidljiv na ikoni baterije, a također pomaže u prepoznavanju osnovnog uzroka problema.

Iako vaša baterija radi jako dobro i do danas se niste suočili s bilo kojim problemom u iPhoneu 6, ipak vam se preporučuje da ovu opciju uključite za bolje upravljanje baterijom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found