Vodiči

Kako vratiti inačice i deinstalirati ažuriranja na sustavu Windows 10

Windows 10 automatski instalira ažuriranja čak i ako to ne želite, a jedini način da se to spriječi je onemogućavanje internetske veze tako da se ažuriranja ne mogu preuzeti ... Ali ako su ažuriranja već instalirana na vašem računalu i oni čine probleme vašeg sustava - možete ih ukloniti. Neka ažuriranja mogu uzrokovati brojne probleme vašem softveru i hardveru. Ovaj vodič će vam pokazati kako vratiti povratne verzije gradnji i deinstalirati ažuriranja na sustavu Windows 10.

Možete pročitati i: Kako ukloniti mapu Windows.old u sustavu Windows 10

Kako vratiti inačice i deinstalirati ažuriranja na sustavu Windows 10

Uklanjanje velikih nadogradnji ili "gradnji"

Neka od ovih Windowsovih 10 ažuriranja nazivaju se "Build", nešto poput servisnog paketa u prethodnim verzijama Windows-a, koji popravlja brojne pogreške, sigurnosne probleme itd. No, nakon nadogradnje malih ažuriranja mnoge aplikacije mogu prestati raditi, pogotovo ako imate dio programa Windows 10 Insider prilikom testiranja novih nestabilnih pregleda. Zatim se morate vratiti na prethodno korištenu verziju izrade sustava Windows 10. Da biste to učinili ispravno, idite na „Start“ => „Postavke“ => Ažuriranje i sigurnost => Oporavak => Započnite => Vratite se na raniju verziju izgraditi.

Uklanjanje tipičnih ažuriranja za Windows

Također možete ukloniti redovita ažuriranja koja izlaze gotovo svakodnevno.

Da biste uklonili ažuriranje za Windows 10, idite na Start => Postavke => Ažuriranje i sigurnost => Windows Update => Napredne mogućnosti => Pogledajte svoju povijest ažuriranja. Vidjet ćete popis nedavno instaliranih ažuriranja, na koje možete kliknuti na "Deinstaliraj ažuriranja". Otvorili ste prozor u kojem su prikazana ažuriranja. Ovom popisu se može pristupiti putem Upravljačke ploče => Program i značajke => Prikaz instaliranih ažuriranja. Odaberite jedno ažuriranje i deinstalirajte ga.

Također u budućnosti možete onemogućiti automatsko ažuriranje za Windows 10 i to možete učiniti na ovaj način: idite na Postavke => mreža i internet => Wi-Fi => i postavite "Postavi kao izmjerenu vezu" na "Uključeno".

Izvor slike: www.superbwallpapers.com

Također možete pročitati: Kako prikvačiti mape, web stranice, postavke, bilješke i još mnogo toga na izbornik Start u sustavu Windows 10

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found